Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2014 13:55 - За Сорос, Ротшилд и Сърбия ANONYMOUS BULGARIA
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1178 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За Сорос, Ротшилд и Сърбия  

Джордж Сорос е унгарски евреин роден в Будапеща през 1930 г. под името Дьорд Шварц. Кaто млад, Дьорд Шварц е записан в Лондонското училище по икономика. През 1947 г. той променя фамилното си име на Сорос. През 1956 г. се установява в Ню Йорк. След това построил своя мулти – милиарден международен хедж фонд, наречен Quantum Fund.

image

Известен е с това, че спасява Джордж Буш-младши от фалит през 1990 г. През 2011 г., Сорос все още работил с Буш в „Carlyle Group“, мощна финансова организация и международен дилър на оръжия контролирани от Ротшилд, които притежават „Vickers Munitions“.

Сорос е активен в много промени на правителствата по целия свят. Неговите организации създават цветни революции в източноевропейските държави с цел завземане на икономиките от западния капитал, когото представлява. Той е част от голямата верига на династията Ротшилд и тяхна пионка.

Една от анти-християнските му борби е да подкрепя правата на проститутките. Това е част от усилията му да разруши традиционните християнски ценности и да подкопава семействата. Не само, че иска да легализира проституцията навсякъде, но също насърчава държавите да отварят границите си за масова имиграция.

Неговите връзки с Ротшилд са тези хора:

Ричард Катц – бивш шеф на „Rothschild Italia S.p.A.“ в Милан и директор на „N.M. Rothschild & Sons Limited“ в Лондон от 1977 до 1993 г., като се присъединил като служител още през 1969 г. В момента е член на комисията „Quantum Fund N.V.“, както и имащ роли в „Quantum Emerging Growth Fund N.V.“, „Quota Fund N.V.“, „Quantum Realty Fund Limited“, „Asian Infrastructure Development Fund Ltd.“, „Quantum Industrial Holdings LDC“, „Outboard Marine Corp.“ всички на Джордж Сорос.

Умрелият през 2008 г. Нилс Тауб – партньор на инвестиционната група „St James Place Capital“, която сега принадлежи на Натаниел Ротшилд, син и наследник на Джейкъб Ротшилд. Едновременно беше колега на Сорос и член на неговия „Quantum Fund“ и съветник на лорд Ротшилд.

Майкъл Сикурел – управител на „Societe Generale Bank“ на Ротшилд. Има и място в борда на „Rothschild & Cie Banque“.

Сорос работи от години наред чрез свои сръбски организации с цел да подкопае сръбското християнско общество. Също се опитва да изгони православната църква, да унищожи кирилицата, сръбската история и др. Тук повече по темата. Това се случва и в България по един или друг начин. Още в началото на 90-те той отваря 3 анти-християнски организации на Балканите – Фонд Отворено общество, Хелзинкски комитет и Център за следвоенна акция. Някои от тези организации за целта финансират движения за права на гейовете. Сорос също така подкрепя присъединяването на страни към контролираният от Ротшилд Европейски съюз. Подкрепя и мюсюлманската Армия за освобождение на Косово, които движат и наркотици. По този начин също и върви трафик на оръжия чрез „Carlyle Group“. Независим и мюсюлмански Косово е в интерес на Ротшилд, защото ще е нещо като „сръбски Кувейт“ за тях с огромните си запаси от олово, цинк, злато и въглища. Сорос е инвестирал милиони долари чрез своя „International Crisis Group“ в усилието си да завладее за Ротшилд богатата мина в Косово – Трепча. Петролните интереси също фигурират в независимото Косово за Сорос и Ротшилд. Повече тук.





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19884362
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930