Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2014 20:29 - Защо България отказва гражданство на македонци Автор: bogolubie
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1929 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Защо България отказва гражданство на македонци  
Защо България отказва гражданство на македонци 22.02.2014 | 10:51 27 14 Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print More Sharing Services 32  

На фона на стряскащите данни за демографската криза у нас, според които нацията ни се топи с всяка изминала година, българската държава отказва да даде гражданство на хора от Македония и западните покрайнини. В същото време съседна Румъния е издала паспорти на 300 хил. молдовци, пожелали да станат нейни граждани, само за една година.

Родното законодателство и административните пречки у нас водят до абсурди, при които деца и родители, живеещи в България и с българско самосъзнание, се оказват граждани на различни държави. За един такъв абсурден случай разказа в студиото на "Факторът Кошлуков" публицистът и юрист Петър Колев, който е българин от Македония. Оказва се, че той и брат му са български граждани, живеят и работят у нас, но пък баща им не е – въпреки че е подал документи за българско гражданство, все още няма такова. Не помага и грамотата, която Милойца Колев е получил за проявено родолюбие и патриотизъм по случай 100 години независима България, подписана от тогавашния премиер Сергей Станишев.

Темата коментираха още Юлиан Ангелов - организационен секретар на ВМРО и доц. Антоанета Христова - директор на Института за изследване на населението в БАН. Свикнали сме да казваме "Не", вместо да отваряме вратите за нови граждани, заяви Антоанета Христова. По думите й България уж има стратегия за демографско развитие, но в нея липсват ясни стъпки какво да се направи и всъщност представлява по-скоро анализ на ситуацията, отколкото истинска стратегия.

Според Юлиан Ангелов от ВМРО отказът на българската държава да издаде паспорти на чужди граждани граничи с национално предателство.

Отговарям веднага! Защото не е предвидено в България да останат българи!Българите трябва да изчезнат,изпъдени навън,които останат да се отровят или ликвидират по някакъв начин,остатъка да се претопи,от,мюсюлмански,турско-цигански,орди, /Зб.Бжежински-за Православието,като главен враг/! За това,ще ни вкарват сирийци и африканци,а ще забраняват на българи,гражданство! Шайката управляваща у нас не е от етнически българи,а които са, са отечествен антинароден боклук,отпадък,мръсна пяна и помия! Четвърт век живеем в робство,диктатура на малцинствата,а те искат още и още!Дано съм бил ясен! Н.М.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. iliada - Нещастна България. . . . ., но най...
23.02.2014 20:54
Нещастна България.....,но най-вероятно има обяснение ....
цитирай
2. nikikm - iliada -
23.02.2014 22:49
Всъщност,отговорът ми е в червено,под материала!
цитирай
3. bezistena - Съдният Ден и Спасителят идват за всички!
23.02.2014 23:03
Обяснението за геноцида върху Българите, iliada,е дадено от Авторите на този трансепохален проект за подготовка на Българите за Духовен и интелектуален елит на всички племена при екстремални условия чрез статиите на БЕЗИСТЕНА:
Защото Българите сме Народът от Святите генетични потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена и Техните верни последователи,съхранили чистотата си през вековете на перманентен геноцид.
Затова сега заговорниците срещу Божия народ и душманите ни са в етап на осъществяване на тотален кръстоносен поход за окончателното ни унищожение и затриване от Земята!
Искат да затрият Божият Свят народ-народа и потомците на Боговете Исус и Мария Магдалена=Богородица(Богиня Цар Диана)!
Как ще стане тази работа,бе мерзавци с мерзавци!
Мекерета чужди и мръсници долни!Будали с будалите!
Как ще унищожите Божият народ бе,нещастници такива?Давате ли си сметка с какво сте се захванали и какво ще ви се случи,ако не се освестите и спрете,покаяте,разкаяте и просите прошка от нас и от Боговете ни искрено и коленопреклонно!
В България войска и армия нямаме,но вижте коя армия,войска и войнство вече дойдоха и ни пазят:
НЕБЕСНА АРМИЯ=Бог Иса и Мария
ВОЙНСТВО на=на Бог Иса и Диана Богиня
НАС НИ ПАЗЯТ=Исуз и Богиня Диана
Чуйте какво идва-СЪДНИЯТ ДЕН!Вижте кои ще ви съдят:
СЪДЕН ДЕН=ДЕН на Иса и Диана
СЪДИИ=Иса и Диана
НЯМА МЪРДАНЕ от=от Мад Мария!
Сега ви разкриваме,че и всички вие от черната категория,дето ви нахокахме по-горе,сте Техен експериментален продукт и сте мобилизирани от Исус и Мария,но в армията на лошите,за да стане драматизациятя ЖИВОТ:
МЕРЗАВЦИ=Бог Изус и Мария
МЕКЕРЕ=Мария Кая(Жрица)
МРЪСНИЦИ=Исус и Мария
МРЪСНИЦИ ДОЛНИ=Мария и Исус Дуло
БУДАЛИ=Бог Дуло
НЕШТАСТНИЦИ=ТЕЦА НА Исуш и Диана-изродени потомци на Исус и Мария Магдалена,играещи в черния отбор на злодейте по проекта и сценария на боговете ни.
ЗЛОДЕИ=Иза Дуло-изродените генетични династи на Исусовата Българска династия Дуло
Разкриваме ви,че и вие-заговорници и душмани срещу Божият народ,сте Техни,но с черни роли,за да се осъзнаете и спрете,за да ви предпазим от апокалиптични наказания и преживявания и за да ни е по-лесно,когато ви теглим за пламтящите коси от врящия катран в Съдния Ден!

Сега като знаете епохалната тайна и причина за перманентния геноцид върху Българите,ще направите и откриете множество причинно-следствени връзки от необясними досега събития в нашата древна,стара и съвременна история,и ще ви се обяснят всички необясними странности и абсурди през последните 25 години в България.
Но най-важното е,че вече научихте епохалната величава тайна на Българите и човечеството -това от което най-много се страхуваха да не стане душманите ни-да не се познаем и осъзнаем,че сме народа на Боговете Исус и Мария Магдалена, приносители на Техните феноменни параметри и характеристики,и законни наследници на Тяхното земно царство,което скоро Те ще установят за всички на Земята-единствено чрез Българите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19890157
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930