Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2014 17:24 - Алармираха: Ето кои китайски подправки и чайове са буквално отровни!http://www.razkritia.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 979 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Алармираха: Ето кои китайски подправки и чайове са буквално отровни! Силвия Борисова
   
Бягайте от китайските чайове и различни видове подправки като дявол от чесън!

Опасно количество пестициди са открити в няколко китайски продукта. Затова бягайте от китайските чайове и някои видове подправки, алармират екперти. И поясняват, че веществата се натрупват в организма и могат да предизвикат натравяне и смърт. Те също водят до преждевременни раждания, както и до недоизносване на плода. Пестицидите са отровни химикали, които се използват в борбата срещу вредителите и заболяванията по селскостопанските култури.

image

Бягайте от китайските чайове и подправки като дявол от тамян!

Пестицидите тровят природата, изменят биологичното равновесие на почвите, унищожават флората и фауната. Те действат така и на човека, защото се акумулират в неговия организъм. Вредните препарати проникват в почвата, въздуха, в месото, млякото на животните, както и попадат от майчината кърма в организма на новородените.

Едни от най-уязвимите органи от пестициди е черния дроб. Рязкото използване на вредните вещества увеличава чернодробните заболявания в световен аспект. От тъканите най-силно се поразява нервната. Това води до заболявания като парези и парализи.Пестицидите проникват до ниво клетка в организма и нанасят непоправими усложнения и предизвикват опасни болести. Пестицидите са включени в списъка на веществата, които предизвикват рак.

Тези вредни вещества в голямо количество са открити в черния, белия и зеления чай, внос от Китай.

В някои от хранителните вещества количествата се дължат не само на един, а на цяла гама от пестицидни вещества. Чайовете, внос от Хонг Конг, Мароко, Русия и Украйна също имат замърсявания от тези отровни вещества. Наличие на вредните химически препарати са констатирали здравните служби от Канада и в билковите отвари внос от Литва, Македония,Русия и Украйна. Наличие на вредности са открити и в кафето, което се внася от Индия.

Много от китайските подправки също не са чисти и на практика отровни за здравето. В къри, кориандър, дори и лютия пипер има остатъчни количества от отровните химически препарати, с които се третират земеделските култури.

Има ли изобщо нещо,което да не е отровно в тази „държава”? Цяло чудо е,че още живеем!Болни,бедни и дебели,но все още има живи българи!Дерзайте другари от елита,посоката е правилна! Н.М.


 



Тагове:   внимание отрова,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19854475
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930