Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2014 19:40 - Сороституция for Dummies (Първи урок) ANONYMOUS BULGARIA
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1086 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Соростуция for Dummies (Първи урок) ANONYMOUS BULGARIA 

… или съвременните български чиновници на САЩ и техните организации.

image

Соростутка (от Сорос и проститутка), основните организации на Сорос са главните донори/спонсори на тези хора, и проститутка е робиня на сводника си и парите, която продава тялото и душата си за боядисани хартийки, често дори ги прецакват и с парите. В България е легализирана проституцията, но не е регулирана.

Кои са соростутките в България, можете да видите тук, листата е дълга, нo най-важното е че не е завършена, т.е. пълни се дори и в момента.
Тези хора работят в различни сфери по особени програми, чрез които изпълняват нарежданията на правителствените служби на САЩ, които целят контрол над населението и властите. Това се прави като за целта се отпускат парични суми, а коментираните хора започват да участват в нещо като търг, в който си предлагат услугите с предварително научените, че са пасващи за Вашингтон ценности, като по този начин се надяват да получат определена сума пари, за да не работят тежко като останалите прости българи, селяните, както ги наричат обикновено, а да влияят на обществото с цел да не се развива, каквато е и основната цел на американските служби. Тези хора сами се определят като умни и красиви, някои от тях се считат дори за част от световният елит, колкото и патетично да изглежда.

image Същите тези сороституиращи се българи (някои от тях не са дори българи) паразитират в държавата ни като изпълняват тези програми, някои от тях от самото начало на прехода. В българското общество станаха по-известни под названията – соросоиди, костовисти, десно-сините и др. подобни. Някои наивни люде ще си кажат „по-добре е да го лапат на Запада отколкото на Русия“, но ще им обясним след малко, защо не може да бъде така.

Тези програми са изключително вредни за гражданите на нашата страна поради ред причини, а резултатите от тази вреда се виждат от всеки в днешното икономическо положение в България. Същите тези ви казват, че „комунистите са виновни за всичко„, и че „Съветския съюз е виновен за днешните проблеми в страната“ – и това, представете си, ви го повтарят с днешна дата, над 24 г., след режисираните промени за преминаване от комунизъм към демокрация започнали визуално и официално през 1989 г., и които бяха извършени именно с „благословията“ на висшестоящите от Кремъл и от Вашингтон, точно така, те бяха хванати за ръчички и капиталисти и комунисти, които по този начин така подредиха фигурите на „шахматната дъска“ без кървава война помежду си. По този начин също се взеха много жертви, милиони жертви, но не се причисляват към тази графа официално тъй като са за демокрацията загинали хората.

Как засегна България това и каква е целта на подобни геополитически действия?

Целта е ясна за будните българи – източване на ресурси, евтино или почти безплатно. Това стана реалност, когато новата задокеанска империя подчини управниците на държавата ни, заплашвайки ги с кървави протести срещу тях и ликвидирането на кадри от политиката и социалния живот.
Първо пратиха икономически убийци за да водят „преговорите“, а те дадоха нарежданията, какво трябва да се изпълнява от правителството, което е на смяна и от следващите такива – няма значение кои са те, дали са сини или червени е все тая. След това пратиха други „икономисти“ за да подготвят план за преход към пасваща им пазарна икономика. Така написват и станалият известен „План Ран-Ът„, в който участва включително и идологическия лидер на повечето соростутки Иван Костов, който е ключова фигура в борбата срещу българския патриотизъм и разрушаването на българската промишленост и съответно икономика. Това е и целта, за да не прогресира никога държавата, защото ако започнеше повече да се подобрява инфраструктурата, толкова повече хора щяха започват да задават правилните въпроси на правилните места, тъй като щяха да бъдат информирани и будни, с високо вдигнати глави. Това е недопустимо за Вашингтон, защото хората щяха да стигнат до самите източвания на ресурси и да се запитат „защо ни ги източват за без пари след като това е ресурс на нашата държава, с който народа трябва да определя цените за износа му“. Хората щяха да пренапишат вредните закони, щяха да са политически активни, както са в другите държави в голяма част от Европа, развити държави.

За да изпълняват тези програми за затъпяване на населението, се знае, че гражданите трябваше да бъдат заглушени – именно заради това се поставиха на определени позиции българи, които са били на обучение в САЩ (шпиони), в ролите на „експерти“, които започнаха създаването и управлението на множество мозъчни тръстове (think tanks), които да прокарват чрез тях необходимите промени за да не се развива страната ни. Но какви са тези промени, и защо не са добри за българите? Тази мрежа и хората подчинени на нея обхващат основните структури за влияние и манипулация на общественото мнение и живот, в тях влизат още от самото начало на прехода: театър, документални филми, телевизии, печат, образование, изкуство, музика, библиотеки, политика, малцинства, пропагандиране на неравности, там където ги няма и много други сфери.

Самите мозъчните тръстове се представят като неправителствени организации (НПО), чиято декларирана цел е развитието на демокрацията, свободния пазар, гражданското общество, индивидуалните права и т.н. Те претендират да се занимават с научна дейност в описаните вече области на социалния живот. Организират срещи и конференции, издават печатни материали, присъстват в медиите, лобират за прокарването на опредени закони и самите те пишат законопроекти. Какъв е проблема в това? Проблема е основен и фундаментален – мозъчните тръстове не представляват и не развиват гражданско общество, тъй като нито инициативата за създаването им, нито проблемите с които се занимават са повдигнати отдолу, т.е. от гражданите. Инициативата за създаването им и дейността им се определят изцяло от техните спонсори чрез така наречения „проектен принцип“, т.е. финансират се само угодни на спонсора теми и задачи (наричани от тях програми“, които нямат нищо общо с интересите на гражданите.

С напредъка на годините и с измененията, които прокарваха в законите втълпиха масово, че тяхната дейност е абсолютно легална и затова също и правят публични отчети донорите им, че са им платили и по колко са им платили. Така се придържат към една ненаказуема прозрачност, нещо като „най-доброто място да скриеш нещо е пред очите на всички“.

Политическите конфигурации са основното нещо върху което гражданите нормално са съсредоточени и отделят цялото си внимание предимно за политиците и политическите игри водени от тях. За съжаление не гледат, какво ги направлява за да действат така в реултат, на което продължава да напредва плана по който ни действат отзад елитарните сили зад океана. И така, докато началото на 90-те години течаха политически вълнения и появи на всевъзможни политически партии сдружения и т.н., подмолно и под масата се развиваше асъл плана – създаването на неправителствени организации, стотици и дори хиляди на брой, всички с цел да разделят гражданското общество и да прокарват интересите на новите господари на България.

Очаквайте продължение.

image




Тагове:   соростуция,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. 1997 - Много съм впечатлен, истината изплува от катрана
26.06.2014 20:30
Дотолкова съм изумен, че се говори за шпиони в полза на САЩ, че не мога да си отговоря на въпросите. Как стана така, че за това може да се говори? Това временен прозорец ли е за да "цъфтят всички цветя", а после градинарят да окоси непотребните? Това трайна вълна ли е, която ще помете завоевателите и ще направи България истински свободна и демократична? Нещо като Елада след победата над Персите? Във време, когато angpiskova прави списъци които включват кой е гласувал против тъпотата й, писания за дългата тояга на Уйчо Сам са ми направо светлинка в тунела.
Каквото и да е, мигновено, временно или трайно, имаме нужда от истината. Дори нощта да продължава половин година, първото просветляване в тундрата се усеща. Жизнените сили потичат!
цитирай
2. nikikm - Това е
26.06.2014 22:42
мръсната пяна на България и писковица е там!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19893328
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930