Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2014 20:04 - Изплитането на интернационалната мрежа „в името на Израел“ Автор: budha2
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 975 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Изплитането на интернационалната мрежа „в името на Израел“ 27.07 22:09


Точно тези расисти, крайните еврейски националисти – юдеонацистите, се самопровъзгласиха за интернационалисти. Все така преследват патриотите по света и промиват мозъците на хората с някакъв глобализъм. Зад който се крие истинската Им крайна цел: единната комунистическа държава на планетата.

В нея, няма да има място за друга национална култура, освен за еврейската. Хитлер не следваше ли същия път, дефиниран от юдейския теолог Юджийн Бороуитз по следния начин:
„Да си евреин означава да имаш връзка с всеки друг евреин – и по някакъв начин да знаеш как да го намериш.“
www.youtube.com/watch
Тази„многокултурност“, която ултралевичарката Барбара Лърнър Спектър прокламира, е еврейско изобретение. Но е предназначено само за гоите.Както и глобализмът. Никой друг, освен евреите, вече няма право на национална държава. Израел е еврейска и е над всичко!

Две години след това свое изявление еврейската интернационалистка Барбара Лърнър Спектър, барабар с мъжлето й Филип – равин в стокхолмската синагога, бяха прогонени едва ли не с камъни от скандинавското кралство. А шведите са силно възмутени от ролята на израелското правителство в разделението на европейците и насъскването им едни срещу други.
image

Не Хитлер откри ционистите, а Те него. Той им беше необходим, за да оправдаят първото си главно намерение – създаването на еврейска държава в „библейските земи“ от Ефрат до Нил. Вождът на Третия райх Им помогна, като беше длъжен да стори и известно зло, но само на редовите евреи – от нисшите класи. Да пусне малко „свещена“ еврейска кръв. Но само толкоз.

Останалото е лъжа. Една лавина от измислици и ужасии, на които даже еврейският майстор на подобни „хорър истории“ – кинорежисьорът Алфред Хичхок, би завидял.

Всичко е за пари, за прекалено много пари и власт.

Парите купуват медии, за да бъдат спечелени още пари;

а с тях – и влияние, което се превръща във власт – в световна хегемония

Казват, че първата жертва във всяка война е истината. И това е така. В наши дни тя се губи първо в интернет. Там можете да срещнете милиони объркващи „факти“, нито един от които не отговаря на станалото. Затова ви се струва, че е крайно време хората да си избират анализатор и коментатор, както го правят с доктор, зъболекар, адвокат… Проверени професионалисти, на които спокойно да се доверяват. Като никога не забравят, че и те са хора – могат да сгрешат.
image
На 2 януари 1948 г., пет месеца преди официалното обявяване на ционистката държава, яростната хазарка и ционистка, бъдещата непривично зла за жена израелска министър-председателка Голда Меир, дръпва реч пред слисаните хазари в Чикаго. Между другото в нея тя „скромно“ изразява следната претенция:

„Искам да ми повярвате, когато казвам, че дойдох на тази специална мисия в Съединените щати днес, не за да спася 700 000 евреи. През последните пет години еврейският народ изгуби 6 000 000 евреи. И ще бъде безочливо от наша страна да тревожим еврейския народ по целия свят, понеже още няколко стотин хиляди евреи са в опасност. Не това е въпросът.“

Сещате ли се какъв всъщност е бил този въпрос, който отвел другарката Голда отвъд Атлантика? Разбира се, ставало дума за пари. В края на краищата въпросът на Голда Меир към нейните единоверци в Съединените щати се оказал: Колко пари ще ни дадете? Та нали стара ешкеназка поговорка гласи:
„Тората озарява, Тората блести, но само парите топлят.“
Наистина няма друг бизнес като бизнеса „шоа“!

„Невъзможно е да се води сериозен спор относно израелския отказ за изтегляне от жалките остатъци от територии, върху които съгласно гласуването в Организацията на обединените нации през 1947 г. трябва да бъде основана палестинска държава, поради… някакъв ракетен обстрел. Той дойде след периода на относително спокойствие през миналата година, когато израелското правителство отхвърли даже приличащия на смокинов лист план на САЩ за решение в рамките на две държави. И възобнови незаконната колонизация. Както през тази седмица Нетаняху даде ясно да се разбере, не може да има „никакво споразумение, в което ние да изоставим контрола върху сигурността“ на Западния бряг.

Тъй че оставаме с решение в рамките на една държава, управлявана с политика на етническа сегрегация в стил апартейд, в която голяма част от населението няма думата за онези, които го ръководят. И така до безкрайност. Обаче е безразсъдно да си представяме, че тази срамна несправедливост ще продължава, без увеличаване на цената за онези, които я налагат.

Често критикуват палестинската съпротива като безполезна. Като й придават гротесков вид поради неравенството между двете страни. Но Хамас, който привлича повече внимание със своето неподчинение, отколкото с ислямизма си, става все по-силен, благодарение на събития като тези от последната седмица. Както вече демонстрира, организацията може да отвръща на ударите по цялата територия на Израел. Докато властта на Махмуд Абас, зависим от наложен му „мирен процес“, все повече отслабва.“

Рано или късно, някой сбъркан, но прекалено богат мюсюлманин, ще се добере до обогатен уран. Вместо камикадзета, ще бъде взривена портативна ядрена бомба. И тогава евреите ще платят заслужената реална цена за своята надменност, жестокост и липса на всякаква човещина.

Защото евреите не само убиват. Което според Божия закон означава, че няма да бъдат допуснати в царството небесно. Те използват всевъзможни обидни епитети и прозвища спрямо палестинците, неевреите и особено по отношение на християните. Изтребват коренното население на тази земя с въздушни бомбардировки, артилерийски обстрел и танкови атаки! А то е напълно беззащитно.Ала светът нехае. Понеже принадлежи на техния бог и създател – княза на този свят. Исус Христос е изяснил кой е той:
„Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той, който от самото начало беше човекоубиец и никога не отстоява истината, понеже в него няма истина. Когато говори, изрича собствените си лъжи, защото е лъжец и баща на лъжите.“

Загиналият ортодоксален равин е пряк духовен наследник на фарисеите – талмудистите.Капацитет в юдаизма, американския равин Луис Финкълстейн, пояснява:

„Фарисейството стана талмудизъм. Талмудизмът се превърна в средновековно равинство. А средновековното равинство стана съвременното равинство. Но през цялата тази промяна на названията, неизменното пригаждане към обичаите и съобразяването със закона [на приелите ги народи], духът на древните фарисеи оцеля непроменен. Когато евреинът чете своята молитва, той рецитира формулировки, разработени от учените още през епохата преди Макавеите… Когато изучава Талмуда, в действителност той преповтаря аргументите, използвани в палестинските училища.“

Да научим повече от кухнята, както се казва. Настоящият източноправославен свещеник Натаниъл Капнър е роден и отгледан като евреин. Възпитан е като юдей. Редовно и безотказно е посещавал синагогата. Неговите родители са му втълпявали всички постулати на чувството за превъзходство, което всеки евреин е длъжен да изпитва. И са насаждали в душата му омразата спрямо другите – неевреите, които юдаизмът обявява за врагове.

Животът като статистика? Това е обикновен сталинизъм!

Юдеите и псевдо християните са чиста проба сталинисти. Какво беше постановил незаконния син на Едмон дьо Ротшилд, „бащицата“ Йосиф Висарионович? Следното:

„Смъртта на един е трагедия, смъртта на милиони е статистика!“
image
Кои са възприели този човеконенавистен болшевишки постулат? Днешните „десни“, които са вчерашните „леви“. А всъщност са евреи – съчетание между сатаната и антихриста. Само за тях животът на другите няма никакво значение. Понеже са възпитани чрез постоянно насаждане на омраза към неевреите и преди всичко спрямо християните. И то от най-високите политически и религиозни равнища в държавата Израел.

„В своята седмична, съботна вечерна проповед израелският сефарадски лидер, равинът Овадия Йосеф, заяви, че неевреите съществуват, за да слугуват на евреите.

Гоите са родени, за да ни обслужват. Без това, те нямат никакво място на света; само да служат на народа на Израел“ – заяви той, по време на публично обсъждане на това, каква работа е допустима да бъде възлагана на неевреите, за да се спазва Шабат.“

Всичко това стана преди четири години. Сега негов ментален наследник прокламира ето какво:

„Даже смъртта на един е прекалено много? Не, не е. Важно е да третирате хората като числа.“

Няма да навлизам в подробностите. Авторът, сравнително млад коментатор, смятащ се за „десен“, отхвърля всички опити да му възразят като атаки от „левичари“. Понеже писателят Том Найвън го попитал:

„Кажете ми, смъртта на колко хора е приемлива?“
image


За този младеж подобен въпрос представлява „опит за критика на правителството на торите“! Ами консерваторите да не са като свещените крави в Индия – недосегаеми? Досега само комунистите забраняваха всякаква критика.

Ето как стигнахме до връзката между отношението на евреите към гоите – неевреите; на израелците към палестинците; и на комунистите и неоконсерваторите към критиците си. Тя е пряка. В идеологията на всички тях ние сме просто бройки. „Какво тук значи някаква си личност?“

Да не забравяме, че казано на езика на Джордж Оруел, всички са равни, някои са по-равни, а евреите са най-равни!
image
Ето какво заявява Господ:

„Истина ви казвам: никога досега измежду родените от жени не се е появявал някой, който да е бил по-велик от Иоан Кръстител; обаче и най-малкият човек в Царството небесно е по-голям от него.

От дните на Иоан Кръстител досега царството небесно бива управлявано чрез насилие, и само онези, които притежават власт, господстват в него. Защото всички пророци и законът бяха пророкувани преди появата на Иоан.“

Онези, които „третират хората като числа“ – статистиците на смъртта, няма да бъдат приети в царството небесно. Защо ги търпим тук, на земята?

Може би в страха и примирението си сме приели, че изчезването ни е неизбежно?

За овластените престъпления са онези, които са извършени от други

Ето какво пише нашият вече цитиран млад коментатор:

„Според националната статистика на смъртността във Великобритания хората между 25 и 34 години имат шанс едно на 1800 да умрат през определена година. Което означава: ако 700 000 които получават помощи за инвалиди, са млади пълнолетни със средно здравословно състояние (каквито не всички от тях е възможно да бъдат), бихме могли да очакваме, че около 45 от тях ще умрат през случайно избран шестседмичен период.

В този смисъл, ако имаше само една смърт, това не би било „приемливо“ – то би било статистическо чудо. Освен това, разбира се, би било ужасно за роднините на покойника. Но независимо от всичко, от гледна точка на общото здраве на населението, то би било абсолютно удивително.

image
Ето защо има значение. Ако 10 600 души бяха умрели в рамките на шест седмици, след като са били обявени за здрави, щяхме с право да заявим, че даже от моята твърде груба гледна точка, броят им е доста над онова, което сме очаквали…“

Какъв брой на починалите или убитите е приемлив за такъв тип „умове“? Авторът не дава отговор на този въпрос. Вместо това обяснява, как въз основа на елементарната статистика да бъде изградена политиката на здравната каса. Като бъдат пренебрегвани хората с умствени и физически проблеми, хронично болните… Те са само бройка. В тази философия, превърната в стратегически подход за взимане на сериозни решения, всички ние сме просто числа и нищо повече.

Кои забранявали на инвалидите и душевно болните да се появяват на обществени места? Фарисеите в Юдея. Четете историците от онова време. Сега става ли ви ясно откъде тръгва всичко?                                                                               На този фон моите дългогодишни „антисемитски“ тревоги за остаряването и стопяването на българите и на коренните европейци изглежда старомодно и сякаш лишено от смисъл. Но какво да правя? Късно ми е да се променям. Пък и, слава Богу, извън бандата на евгениците – мераклиите за масовата смърт на милиони, но не и тяхната собствена, естествено – вече срещам задочни съмишленици. Да видим и чуем един такъв от Франция.

Еманюел Тод е водещ специалист по проблемите на населението в Европа в Националния институт за демографски проучвания в Париж. На конференция, организирана през първата десетдневка на юли 2014 г. от авторитетния нюйоркски месечник “Harper’s Magazine”, той заяви следното:                     
www.youtube.com/watch                  Цялото изказване на Еманюел Тод е доста по-обезкуражително. В същото време брюкселските бюрократи, които „се скапаха от работа“ след изборите от края на май, си дадоха почивка. Целият август ще „мътят“ новия състав на Европейската комисия. Сякаш доверениците на кукловодите в отделните страни не са си свършили работата навреме…

Ето витринните намерения на новия, но до болка познат, председател на Еврокомисията. Жан-Клод Юнкер тръби:
image
„Във всички страни на Европейския съюз ще наложим минимална социална работна заплата, минимален доход, гарантиран минимален приход.“

Не бързайте да хвърлята капите си към тавана. Няма да ви направят равни с бедняците в развитите страни. Просто ще се постараят да извадят на показ равнището на животинско оцеляване. След което ще рекат: Ето, осигурихме ви. Като премълчават, че всеки от вас се е трудил и е бил ограбван. За да дочака унижение в разнообразни форми – майчински, които не стигат за памперси; помощи за безработни, с които не може да се плати сметката за електрически ток; пенсии, които напомнят подаяния за просяци; някакви „енергийни помощи“, вместо достойни доходи…

Не, т. нар. социално не съдържа нито достойнство, нито милост.

Divide et impera, autem incognito[Разделяй и владей, но тайно, лат. Разширена версия на правило, погрешно приписвано на древните римляни. Всъщност е въведено през ХV век век от Николо Макиавели.]

След няколко месеца не малко от вас ще бъдат призовани от бойната тръба на Партията да се явят пред избирателните урни. За да узаконят собственото си самоубийство. Точно както споменава Еманюел Тод. Всички тукашни филиали на Партията са съставени от специално подбрани и обучени конформисти. Те са готови майките си да продадат по заповед, стига да им обещаят „светли бъднини“. Но лично на тях, а не на народа.

Формално те ще се подчиняват на Европейската комисия, респективно – на нейния председател. Което означава, че и всички вие ще изпълнявате онова, в което той вярва. И възнамерява да внедри в уж подчинения му Евросъюз. Ако държа на акуратността – което са му вменили да мисли и върши. Нека опитаме да разберем някои от неговите „убеждения“.
image
„Комисията ще бъде политически орган. Искам даже да бъде още повече политически орган. Това ще бъде високо политизиран политически орган.“

Добре, но чия политика ще провежда? Ние сме наясно, че партията е една. Но повечето хора не го знаят. И още се люшкат между някакви „политически полюси“ – „ляво“ и „дясно“… А в Брюксел всички са едно семейство – на евромошениците и грабителите!

Юнкер държи Обединена Европа да се намесва в работите на националните общества. Той декларира:
„Искам Европа, която побеждава и атакува!“

Кого да напада и какви битки да печели? Да надделява над господарите на Еврокомисията и да триумфира над тях? Смешно! Изключено! Юнкер и подобните му не смеят да влязат в схватка даже с Барак Хюсеинович, който е слуга като тях, но с по-висок ранг, нещо като butler – главен прислужник, иконом на тайната световна власт.

Има едно нещо, което може да ви допадне. Макар да знам, че то е неосъществимо. Председателят Юнкер – не ви ли звучи като председателя Мао – дели страните-членки в Съюза на „развити“ и „изостанали“. И макар да обещава, че „правилата няма да бъдат променяни“, заявява: предстои му да се заеме с национални правителства като британското например. Които се мъчат да наложат ограничения на свободното придвижване на работна ръка в Европейския съюз. И се бие в гърдите, че ще закара ползите от благоденствието – welfare benefit – при бедните източноевропейци. Особено що се отнася до достъпа им до трудовите пазари.
image
Българите от старо време сигурно биха рекли: „Блажени са верующите…“

Найджъл Фаридж, крипто комунист и лидер на британските „крайно десни“, квалифицира това просто като… „глупости“. Близката до акъла и позициите му френска „дясна екстремистка“ Марин Льо Пен се прицели по-точно. И порази председателя Юнкер със стрела-реплика:

„Вие ще ръководите този европейски ад? Фантастично, мосю Юнкер! Поздравления за назначението ви.“                          
image                    
Товарищ Владимир Путин. Неспирно  обвиняван, че е тръгнал да възстановява „империята на злото“ – СССР. А той, „милият“, не се държи като съветски император, а все едно е гузен.

От гледна точка на психологията може да има три диагнози за сваления в Украйна самолет на Малайзийските авиолинии.                                          Едната е, че действително е наясно с руското участие в атентата. Гузен е. И затова понася удари отвсякъде. В което, макар от години да съм обвиняван отвсякъде за „русофоб“, не вярвам.

Втората е, най-коварна. Подобно поведение може да прикрива тежки планове за ответен удар. Представете си, че Русия приема наложените й санкции, но като „империя“ отвръща на атаките. Как?

Единият вариант е твърде елементарен. Просто затваря кранчето на тръбопроводите за доставка на природен газ за Европа. Освен това спира изпълнението на договорите за продажба на нефт. Страна, която разполага с втория по големина ядрен потенциал, може да си позволи да се държи като хулиган. Още повече, когато народът й е свикнал да бъде роб и да понася всякакви тегоби.

Да не говорим, че ако Владимир Шеломович наистина беше свободен човек, би могъл да национализира и прибере обратно като държавна собственост всички активи, придобити от семействата Ротшилд, Рокфелер и останалите от Интернационала, чрез ограбването на Русия. Би могъл да зареже космическата програма, осъществявана съвместно с американската агенция НАСА. За военно нахлуване в Украйна – Малорусия – да не отварям дума.

Знаете ли какво би последвало? Европейско квичене и едновременно с това скок на безработицата, придружен от обедняване с около 25 на сто в рамките на максимум тримесечие! Затихващата икономика на Народна република България – страна-членка на Европейския съюз – почти би престанала да съществува. Само за месец сривът би бил тотален!

Нищо такова не става. Путин мълчи подобно на дресиран пудел. Което издава, че така са му казали да постъпва. Ето я третата психологическа диагноза – на зависимия, покорния, на марионетката.

Върнете се не чак толкова назад към нееднократно цитираните от мен спомени от 1990 г. на Георги Панков, тогавашния посланик на Народна република България в Москва. Койта разказва, как Андрей Луканов отварял очите на Михаил Горбачов за фалшивия „антикомунизъм“ на Желю Желев…

Кой си спомня за сваления през февруари малайзийски самолет? Тогава се появиха „конспиративни теории“ за Джейкъб Ротшилд и правата върху изработката на нов и свръхмощен микрочип. Даже аз споменах това. Без да твърдя, че е вярно.
image
Сега излиза нова „конспиративна теория“. Тя, както и предходната, е… вярна. Тоест – има заговор, той е факт. И не става дума за „теория“, а за практиката – за живия живот. В самолета на Малайзийските въздушни линии по полет MH17 от Холандия за Австралия са пътували едни от истински водещите специалисти по лечение на СПИН.Представете си, че е предстояло някой от тях да представи своите постижения, които да избавят радикално човечеството от този т. нар. бич.

И без друго съществуват доста хипотези и намеци, че тази болест е създадена вамерикански секретни лаборатории. И е била разпространена преднамерено първо в Африка. Няма начин да не сте чували или чели за това.

Кога ще узнаем истината? Узнахме ли поне мястото, където е паднал предният малайзийски самолет? Колко време беше необходимо, за да разберем, че не Муамар Кадафи и Абделбасет ал-Меграхи са свалили пътническия лайнер над шотландското градче Локърби? Което не пречи на влиятелни медии по планетата все така да тиражират „либийската връзка“…
image
Защо да не допуснем, че нито руски военни, нито проруски сепаратисти, нито украински войници са свалили самолета?Нима след всичко, което знаем за методите на водене на психологическата война, не е най-логично „световното обществено мнение“ да бъде отклонявано в напълно погрешна посока? Кой има полза от това?

„Огледайте настоящата обстановка. Мирише на барут. Но стане ли, не дай Боже, той ще бъде заменен от разпада на атомните ядра… Вече сме им много. Твърдят – 7 милиарда и отгоре. А Те си произвеждат работна ръка – роботи…“

„Зарадваха ме“ с достатъчно подигравки както на електронната ми поща, така и в интернет. Как иначе? Нали съм „разпространител на конспиративни теории“? Обаче миризмата на барут не намалява, а напротив…

А Те, моля ви се, си играят на санкции. Ако всичко, което ни представят, е истина, защо действително и пряко не помогнат на украинците? Както каза бивш шеф на израелска шпионска служба, роден в Москва, като са толкова еркек, американците да нахлуят в Крим и да го върнат на Украйна. Или ги е страх от „паспортните татари“?…

image
Нищо подобно. Всичко е театър и отвличане на внимание. Най-малко 95 на сто от населението на планетата няма акъл, за да го проумее. Затова е обречено на заколение, както е описано в прочут роман на Кърт Вонегът. Като американски военен, авторът е бил свидетел на безсмислената и безмилостна кланица на близо 300 000 цивилни жители на Дрезден през февруари 1945 г. Наближават 6 и 9 август – годишнини на атомните бомбардировки над два японски града, също лишени от военна логика.

В страни, които според фалшифицираните анали има традиции в спазването на човешките права – вятър и мъгла – либералите не се съобразяват с тях.

Войни са избухвали по далеч по-нищожни поводи от свалянето на малайзийския самолет на руско-украинската граница. Колко му е? Стига да има идиоти, които да са готови да се бият за интересите на Братството. Но както историята учи, такива винаги се намират. Зорлем, но най-вече – заради пари…

На Тях са им необходими максимум 1 милиард жители на планетата. Най-малко – образовани европейски християни. За да Ги обслужват. Тях – князете на този свят. Останалото ще го вършат роботите. Фантастичното се превръща в действителност.
image
Знаем за хора, които с готовност отиват, за да им имплантират чипове. Винаги се намират причини, поводи и оправдания за злините. Всеобщото проследяване на човечеството може да мине като „борба против престъпността“, „битка с педофилите“ и какво ли не още…

Със сигурност не малко земни жители ще кандисат Те да монтират камери в собствените им бани и тоалетни. Човешкият род ще загине, идиотите не…

Римският поет Публий Сир ни е завещал оправданието:

“Malum consilium quod mutari non potest.”/ „Това е лош план, който не може да бъде променен“, лат./                                                       
diagnosa.net/



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. nikikm - И ако ми кажеш
29.07.2014 22:33
едно "Но",в досегашната ни хилядолетна история,което да потвърждава,казаното от теб....насреща си ще имаш един от най-големите оптимисти в света!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19859944
Постинги: 45083
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930