Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2014 19:54 - Путин в Крим: руската армия ще бъде оборудвана с най-ново оръжие http://www.epochtimes-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 737 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Путин в Крим: руската армия ще бъде оборудвана с най-ново оръжие

Президентът добавил, че на света за много такива системи дори не е известно

...
 
 

В Крим Владимир Путин се среща с руски парламентаристи

Путин определи ответните санкции като законни и от полза на Русия

Президентът на Русия Владимир Путин разказал на членовете на фракциите на партиите в Държавната дума на срещата в Ялта за ответните мерки на санкциите на Запада: те са законни и обосновани и са от полза за икономиката на Русия.

Той отбелязал, че „това не са просто ответни мерки, преди всичко това са мерки за подкрепа на отечествените производители, а също откриване на нашите пазари за производителите на онези страни, които искат да сътрудничат с Русия и са готови за такова сътрудничество”.

Путин: руската армия ще бъде оборудвана с най-ново оръжие

За развитие на отбранително-промишления комплекс на Русия ще бъдат предоставени 552 млрд. долара, заяви в четвъртък президентът на Русия Владимир Путин.

Според него, става дума за създаването на такива нападателни и отбранителни системи, с каквито за сега другите страни не разполагат. Президентът добавил, че на света за много такива системи дори не е известно.

Всичко това не е милитаризация, но това е много сериозен допълнителен стимул за развитие на отбранителната промишленост, подчерта президентът.

Путин: Крим може да стане линия на примирието

На среща със членове на политически партии на Държавната дума в Ялта, президентът на Русия Владимир Путин заяви, че Крим може да изиграе за Русия обединяваща роля.

Според ръководителя на държавата, Крим е способен да помогне да бъде излекувана травмата, нанесена на руския народ в резултат на драматичното разцепление през 20 век, а също да възстанови връзката на времената и епохите и историческия път на Русия. Путин призова депутатите, представителите на политически партии, на религиозни организации и дейци на културата да помислят как да реализират тази задача.

Путин: Русия не бива да се дистанцира от външния свят

Президентът на Русия Владимир Путин изказа необходимостта въпросите на развитието на Русия да се смятат за приоритет, без да се дистанцираме от външния свят и да се късат връзките с партньорите.

„Длъжни сме спокойно, достойно и ефикасно да изграждаме своята страна, без да се дистанцираме от външния свят, без да късаме връзките с партньорите, но и да не им позволяваме да се държат пренебрежително с нас“ – каза президентът в Ялта на срещата с депутатите на Държавната Дума.

Путин: Русия ще направи всичко за най-скорошно прекратяване на конфликта в Украйна

На среща с членовете на фракциите на политическите партии в Държавната Дума президентът Владимир Путин обсъди положението в Украйна.

„Внимателно наблюдаваме ставащо там, повдигаме тези въпроси пред ръководството на Украйна, както и пред световната общност, основните международни организации, и ще правим всичко, зависещо от нас този конфликт да бъде прекратен колкото се може по-бързо“ – каза Владимир Путин на срещата с депутатите в Ялта.

/bulgarian.ruvr.ru


Четете още на: http://www.epochtimes-bg.com/201403/14070509.html#ixzz3AO0Qc4RJ
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19872968
Постинги: 45083
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930