Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2014 17:51 - Кой отново вменява, че българите са расисти и нагло търси сметка? http://nreporter.info
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 439 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кой отново вменява, че българите са расисти и нагло търси сметка?   ноември 04, 2014 

image

Днес центърът на София осъмна, облепен с плакати натрапващи вина на българите и обявяващи ги директно в расизъм, сексизъм и особено модерния напоследък „грях“ – хомофобия. Плакатите с огромни букви приканват минувачите да се засрамят, за това, че явно са едни отвратителни и назадничави балканци, виновни в изброените ужасяващи прегрешения. Пореден опит българите да се изкарат някакви варвари, заслужаващи наказание, защото явно не усвояват достатъчно добре самоубийствените евроатлантически ценности. А последните се свеждат основно до пълно отваряне на границите и наводняване на страната с африканци и азиатци до претопяване на нацията, както и абсолютна всепозволеност на сексуалните малцинства.

На плаката е изобразен и един юмрук, разбиващ свастика. Символ, напълно идентичен с този, използван от различни крайно леви западноевропейски организации, представящи се за антифашистки, но реално борещи се за заличаване на културната идентичност на европейските народи. Този тип организации на Запад, обикновено разполагат с доста солидно финансиране с неизяснен произход, а акциите им (често включващи брутално физическо насилие) са насочени срещу обикновени граждани, борещи се за прекратяване на наплива от нелегални африкански и азиатски пришълци или за запазване на традиционните семейни ценности, срещу натиска на гей лобито. Не на последно място, тези крайно леви движения издигат лозунги като „Смърт на нацията!“ и за солидарност с Израел.

От разлепените плакати из столицата, можем да съдим, че сега има опит за създаване на подобно движение и у нас. Членовете му обаче не се афишират официално. Не става и ясно от къде са взети толкова пари за плакати, че да се разлепят из цяла София. Кой плаща за тази поредна провокация срещу народа ни? Кой отново насажда омраза срещу нас в собствената ни държава?

Снимка: Сергей Антонов, offnews.bg





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19911095
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930