Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2014 20:35 - Готви ли САЩ нов комунистически преврат в Русия, както през 1917г.?http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 554 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Готви ли САЩ нов комунистически преврат в Русия, както през 1917г.?

Руски експерт потвърди версия на ЦРУ: Чекистки елит* може да свали Путин [същият чекистки елит, който САЩ изпраща за извършване на комунистическия преврат през 1917г.?]

Wes Marinov Съгласно исторически данни, през 1918 г. от общо около 3,800 комисара в Русия, около 2,800 са американци. Една ключова част от тях са бивши еврейски мафиоти от долната източна част на острова Манхатън (около Деланси и Ривингтън улици), които съпровождат Троцки през пролетта на 1917 г. на кораба Християния. Тяхното пренасяне е платено от банкера Яков Шиф, роден в къщата на Ротшилд във Франкфурт. Тези бивши американски бандити стават преториянската гвардия на Ленин, и му спасяват кожата по време на въстанието на левите есери през юни 1918 г. Тъй-като много от тях не говорят руски, в началото те биват представяни за "латвийски стрелци". 

 
 

Допускам сривът на икономиката да доведе и до нападение над Украйна, заявява Михаил Крутихин

Появяват се хипотези за отстраняването на президента Владимир Путин. И то от вътрешни и приближени на Кремъл хора. Подобни версии, включително с летален изход за Путин, бяха лансирани още през лятото, както съобщи БЛИЦ, от Хербер Мейер, специален помощник на директора на ЦРУ по времето на Роналд Рейгън. Сега ги актуализира и руски експерт."Сривът на рублата означава само едно - че икономиката на Русия се движи към катастрофата. И това става не само заради падането на цените на петрола." Така коментира за Клуб Z стремглавото падане на руската национална валута експертът Михаил Крутихин.

Този срив е признак на загуба на доверие в руската финансова система, смята Крутихин. Според него вече не може да има увереност, че дребният и средният бизнес ще оцелеят в тази ситуация. Повишаването на основния лихвен процент от страна на Централната банка ги лишава от достъп към финанси. Това води до отдръпването на хора от бизнеса.

"Вече наблюдаваме и изтичане на капитали от Русия, което особено много бе ускорено вчера и днес", изтъкна Крутихин. "Много се опасявам, че резултатът от всичко това ще бъде, че правителството на Русия ще прибегне до мобилизационна икономика. То ще поиска вдигане на данъците, затягане на коланите, ще обяви случващото се за вражеско попълзновение на Америка и Европа. Не трябва да очакваме нищо добро", смята специалистът.

Според него при всички положения трябва да се изчака речта на президента Владимир Путин на 18 декември, на която той ще отговаря на въпроси онлайн. Може би той ще каже нещо. Преди това събитие не би трябвало да очакваме нищо сериозно.

Крутихин не изключва и вероятност от война. "Допускам ставащото да доведе както до стълкновения вътре в Русия и социални бунтове, така и до нападение срещу Украйна. Вече виждаме от известно време насам провокациите на руските военни самолети над Балтийско море и Северния Атлантик. Напълно е възможно Русия да предприеме военна авантюра, за да прикрие икономическия си провал", заяви той.

Михаил Крутихин обаче не смята за сериозни появилите се в Москва слухове за сваляне на премиера Дмитрий Медведев. Причината според него е, че министър-председателят на Русия е марионетка и от него не зависи нищо и е все едно дали е на тази пост или не.

В бъдеще обаче не е изключено Путин да бъде свален, допуска Крутихин. "Разбира се, в момента позициите му са много здрави. Но не изключвам след време един елит да реши да го отстрани. Този елит ще бъде чекистки, съставен от бивши чекисти", прогнозира руският експерт. /blitz.bg/

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19866047
Постинги: 45083
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930