Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2015 20:27 - Смъртоносно оръжие: Как се унищожава държава? http://www.epochtimes-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1509 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Смъртоносно оръжие: Как се унищожава държава?

Кое смъртоносно оръжие използва Запада и как се унищожават цели държави

image
Джон Пъркинс със смразяващи разкрития за световната политика

 
 
 

Теории на конспирацията има много, но когато някой от участниците повдигне завесата и разкаже подробности за „големия заговор“, митът става реалност. Смъртоносно оръжие, което може да унищожи една държава, използват някои от Великите сили. Това твърди един от най-скъпоплатените „икономически убийци“, Джон Пъркинс.

След дълги години работа в „джунглата на властта“, той решава да разкрие механизмите за контрол, които налагат развитите държави върху по-слабите. А думите му напомнят много на историите на Ян Ван Хелсинг в „Не пипай тази книга“.

„САЩ разполага със смъртоносно оръжие, което унищожава цели държави от третия свят, когато става дума за американски интереси“, казва Пъркинс. И твърди, че Америка не се спира пред нищо, за да наложи своето. Независимо на каква цена.

Най-важната задача за един икономически убиец е да открие слабите места на онези страни от Третия свят, които разполагат с ресурси, от които се интересуват американските корпорации.

„В някои ситуации, в които ние не успявахме, агентите бяха тези, които биваха изпратени да свалят правителството, или да премахнат лидерите, които икономическите убийци не са успели да пометат. Това се случи с мен в Панама, където Омар Ториос бе убит.“

Бившият служител на националната агенция за сигурност в САЩ и МАИН /малка компания, която консултира световната банка/ прави смразяващи разкрития.

„Ако страната се интересува от някакви ресурси, например нефт, а не го получава на желаната цена, тя пуска в действие смъртоносно оръжие. Издейства огромни заеми, изгражда мощни фабрики, промишлени комплекси, прави грандиозни инфраструктурни промени, пише mkd-news.com.

В един момент държавата се оказа с огромен външен дълг, който не е в състояние да изплати. Тогава, ние икономическите убийци се връщаме отново в тази държава и казваме: „Щом не можете да платите дълговете си, дайте ни това, от което живеете. Продайте ни вашия петрол, вашата земя, вашите води или природни ресурси на по-ниски цени на нашите компании“.

В случай, че икономическата принуда не помогне, в действие влизат други инструменти. Организират се метежи, свалят се правителства, планират се дори атентати. „В Нигерия и Еквадор ние сме учители и продавачи. В Париж и Лондон се обличаме като банкери и бизнесмени.

Говорим за алтруизъм, развитие на икономическия сектор, даваме обещания, а в същото време организираме метежи. Даваме обещания, но плетем паяжина, която задушава страната и изсмуква жизнените й сили и ресурси“, разказва още Джон Пъркинс. Целта на тези акции обаче е обогатяване на един процент от хората в света и изпадане в икономическо робство на останалата част от земята.

Този сценарий е бил многократно прилаган в Африка, Латинска Америка и дори някои страни от Азия. Икономическото смъртоносно оръжие действа безотказно. Според последните прогнози, фокусът на внимание в момента е насочен към Балканите. Възможно ли е подобен сценарий да е подготвен и за България?

Изводите оставяме на вас. /razkritia.com/

Смъртоносно оръжие 2: Световната банка, МФВ и икономическите убийци
Джон Пъркинс с нови разкрития за икономическото убийство като смъртоносно оръжие





Гласувай:
0


Вълнообразно


1. truthful - „Щом не можете да платите дълговете ...
24.01.2015 21:25
„Щом не можете да платите дълговете си, дайте ни това, от което живеете или КОЕТО ИМАТЕ!?"
А какво има България? В недрата и стоят залежи на злато над 20 000 тона. На ДВА ПЪТИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ И УЧЕНИ СА НАМАЛИЛИ ЧИСЛОТО на очаквания добив на злато и чак тогава бе дадена концесия за добив на злато на Дънди прешъс метъл !?! Покрай златото се добиват и други ценни и редки метали, много по-скъпи от златото, но за тях няма нито дума. И това за 30 години!!!!
Още какво има България - имаме едни от най-плодородните почви и климат, които други нямат. Едно много стратегическо място на пътя Азия - Европа, желана и апетитна хапка от векове.
И ние допускаме това да се изплъзва от ръцете ни? Подаряваме богатствата си на други? Безумие или отцеубийство е това? Но щом повече от 9 години траем да ни пръскат с кемтрейлс, което си е ЖИВ ГЕНОЦИД - ето какво трябва да видим, че изпускаме. Освен богатствата сме на път да загубим и живота си преждевременно. Мнозина това им се вижда смешно и наивно, но нека да видят самолетите какво пръскат и на каква височина летят? Нека и да опитат малко да помислят вълху написаното от мен - то е 100 % истина, да го проверят и ако могат да сде осъзная! Ако ли не - остава за тяхна сметка.
цитирай
2. nikikm - Всичко
24.01.2015 22:20
което си е написал е вярно,че и "оттатък"! От златото добивано у нас я вземаме 2% я не!В другите страни е обратно,даже на места не им дават злато ,а им го плащат!В случая нашите евреи на власт продават България на сънародниците си за НИЩО И ТАКА ОТИВАМЕ КЪМ СЪДБАТА НА ПАЛЕСТИНЦИТЕ! Но те нямат предатели,за разлика от нас!ТЕ ВСИЧКИ РАБОТЯТ ЗА ИЗРАЕЛ! НАШИТЕ ЕНИЧАРИ,СЪЩО РАБОТЯТ ЗА ТЯХ! И не това е злото,злото е,че народът ги остава да правят това! В резултат изчезва!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19864745
Постинги: 45083
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930