Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2015 20:22 - "Правда": САЩ са в ужас от снимки от руски спътник, който е заснел атентата на 11 септември http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1605 Коментари: 5 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Правда": САЩ са в ужас от снимки от руски спътник, който е заснел атентата на 11 септември

image

Владимир Путин атакува: САЩ причиниха атентатите от 11 септември!

 
 
 

САЩ са в страх от снимки на руски спътник, за трагедията на 11 септември, пише "Правда".

Шокираща информация излезе в световните медии, които руският вестник цитира.

Руският президент Владимир Путин разполага със спътникови снимки, които сочат, че САЩ са причинили атентатите от 11 септември 2001 година, предаде "Разкрития.ком".

Американски експерти твърдят, че независимо от факта, че отношенията между Русия и Съединените щати в момента са достигнали най-голямото си влошаване от Студената война насам, то руският президент досега е създал само „дребни неприятности“ на Барак Обама.

Ситуацията е затишие пред буря и руския президент се кани да нанесе само един удар, но той ще бъде смъртоносен.

Русия подготвяла публикуването на доказателства, които разкриват, че правителството на САЩ и американските разузнавателни служби са замесени в атаката от 11 септември 2001 г, при която бе ударен Световния търговски център в Ню Йорк, пише руската „Правда“.

В доказателствата ще бъдат включени и сателитни снимки, предава още сръбският „Телеграф“. Както посочват от руският вестник, в доказателствата ясно се вижда, че американското ръководство стои зад атака.

Атаките са били организирани от американското правителство, но с помощта на посредници, така че нападението над Америка да изглежда като акт на агресия извършена от международна терористична организация.

Предполагало се, че мотивът за подобна манипулация и убийството на над 5000 собствени американски граждани, са американските петролни интереси в Близкия изток.

Според руснаците доказателствата ще бъдат толкова достоверни, което в най-голяма степен ще обърне официалната версия за събитията от 11 септември.

Ако доказателствата се окажат наистина достоверни и абсолютно неопровержими, то доверието в американското правителство ще разклати и това ще доведе до масивни протести, което би могло да прерасне чак до революция, твърдят американски анализатори.

Редом с това и позицията на Америка като лидер в борбата срещу международния тероризъм ще бъде подкопана. /petel.bg/

Западните тайни служби са създали "Ал Кайда" за да атакуват враговете на Израел, твърди американски анализатор
Хилъри Клинтън призна, че САЩ са създали Ал Кайда

Reality Check: Правителството на САЩ създало Ал Кайда? [Видео англ.]

Ислямска държава снабдена с наши крадени коли

Боец на Ислямска държава: ПАРИТЕ ИДВАТ ОТ САЩ

САЩ стоят зад Ислямска държава?! (Кой създаде ислямският Франкенщайн?)

Едуард Сноудън: Ислямска държава е проект на САЩ и Саудитска Арабия! (Нови разкрития)

Джон Макейн – Диригента на „Евромайдана“ и „Арабската пролет“

От Пол Пот до „Ислямска държава”

Наистина ли САЩ доставят оръжие на „Ислямска Държава“ без да искат?

Обвиниха американски ексконгресмен в спонсориране на терористи и връзки с “Ал Кайда”




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. raders - Ами за тези атентати съществуват ...
18.02.2015 20:33
Ами за тези атентати съществуват безброй снимки, правени от всевъзможни места, посоки и начини. С какво тази снимка може да е по-специална и как може да докаже нещо по-различно от останалите? Защото е правена от спътник и защото е руска ли? Хм... По-добре да беше си спестил поредната идиотщина.
цитирай
2. nikikm - Виж,
18.02.2015 22:20
бих си спестил отговор към теб с удоволствие!Преди малко отговарях на един такъв ентелегентен фръцльо с гоолямо айкю! Та, за тебе, ако не искаш да издадеш къде те сърби,не охкай,като ти набарат мястото!
цитирай
3. raders - бих си спестил отговор към теб с у...
18.02.2015 23:17
nikikm написа:
бих си спестил отговор към теб с удоволствие!Преди малко отговарях на един такъв ентелегентен фръцльо с гоолямо айкю! Та, за тебе, ако не искаш да издадеш къде те сърби,не охкай,като ти набарат мястото!



:))) Изобщо не охкам, но ще ти кажа къде ме сърби. Дразнят ме глупостите и няма значение кого засягат. По същия начин бих реагирал, ако засягаха Русия, Китай или Бангладеш. Просто ненавиждам глупостта, а не конкретни политически пристрастия. Одеве прочетох в някакъв постинг, че консервирали спермата на Путин, за да я пазят за разплод. Ами подобно твърдение е не по-малко идиотско от твоята версия за атентата с кулите. Идиотщината си е идиотщина и показва нивото на автора, а не истината за изследвания обект.
цитирай
4. nikikm - Виж сега
19.02.2015 00:00
един съвет.Вярвай си в каквото искаш,смятай си каквото искаш,но не го натрапвай на другите!Това,което за теб е глупост,за другите е доказано!Търси си истината и не дотягай с твоята истина,тя си е само твоя. Пък не е лошо и да погледваш от време на време за автори,нали разбираш?
цитирай
5. raders - един съвет. Вярвай си в каквото и...
19.02.2015 20:24
nikikm написа:
един съвет.Вярвай си в каквото искаш,смятай си каквото искаш,но не го натрапвай на другите!Това,което за теб е глупост,за другите е доказано!Търси си истината и не дотягай с твоята истина,тя си е само твоя. Пък не е лошо и да погледваш от време на време за автори,нали разбираш?


сигурно си прав и не е нужно да се четат всякакви дивотии. Но думата "автори" ми прозвуча малко странно. Защото в този сайт /и не само/ и Сулю, и Пулю са автори
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19866394
Постинги: 45083
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930