Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2015 20:46 - ПУТИН ВЕЧЕ ВСИЧКО Е РЕШИЛ. СКОРО СЕ ЗАПОЧВА…http://afera.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1327 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПУТИН ВЕЧЕ ВСИЧКО Е РЕШИЛ. СКОРО СЕ ЗАПОЧВА…

imageТова ще бъдат полицейски войски, които ще останат в украинската територия, възможно най-скоро щом украинците изберат нов президент и приемат нова конституция. Това ще бъде изработено с участието на Евросъюза и БЕЗ участието на САЩ. Да, именно това сега се обсъжда на предвисокопоставено ниво в Русия и Евросъюза.

Конкретно. В случай, че в Украйна се случи нов майдан, то Русия съвместно с Евросъюза ще въведе полицейски миротворни войски във всички региони на Украйна. Повтарям. Това не са слухове, за това вече се договориха. На предвисокопоставено ниво. Сега остава да се съгласува на висше ниво.

Разбира се САЩ и техните десни сателити активно ще се опитат да попречат на тази инициатива, но изглежда в Европа постепенно навлиза осъзнаването за това какво правят с тях американците.

При това главното условие, което е поставил Евросъюза, това е дясно участие на наблюдатели от ОБСЕ при броенето на гласовете. Русия поставила аналогични условия – да присъстват наблюдатели от Евразийския съюз. Съгласно новата конституция Украйна ще стане федеративна държава с широки пълномощия на републиката. На високо ниво всички признават, че тази държава скоро, след няколко години, ще се подели минимум на две, а може би на 3-4 държави, една от които ще бъде контролирана от Русия, а всички останали от отделни страни от Евросъюза.

Падането на режима в Киев е предизвестено. И е свързано не с Русия, гражданска война в Украйна, или каквото и да е още. Свързано е с американските планове, които руските специалисти са подарили на европейските си колеги. Детайли не зная, но както разбрах това ще се случи през август 2015 година. Удивително, отново през август.

Мисли на глас.

През август се планира нещо като голяма война в Украйна. Изглежда в плановете на САЩ, чее просто да унищожиш правителство/президента на Украйна. За това обаче ще бъдат използвани съвестски ракети, възможно също точка – У, замаскирована като Искандер. Сърцето на провокацията е очевидна. Ще обвинят Русия в унищожаването на върхушката на Украйна. На фона на това, по плана на САЩ, на власт ще дойдат Ярош и команда. Които окончателно ще потопят Украйна във фашизма.

В заключение

Да видим какво ще излезе от всичко това. За съжаление да убедиш Меркел, няма да е толкова просто. Ако науча, ще напиша за това.

За щастие тази информация се трактова двояко, което ми позволява да я публикувам=

www.golyatin.livejournal.com





Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19892137
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930