Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2015 19:36 - ИСТИНАТА ЗА ПОРОБВАНЕТО НИ!!!!! Автор: kostas
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 761 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 29.06.2015 19:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ИСТИНАТА ЗА ПОРОБВАНЕТО НИ!!!!!  


Това няма да го видите, чуете и/или прочетете по нито една българска телевизия, радио, вестник или електронна медия! МВФ, ЕЦБ, ЕК, политици от ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ И НИДЕРЛАНДИЯ=
МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ИЗМАМНИЦИ

image

На 04.04.2015г. в Гръцкия парламент бе създадена Комисия за истината за държавния дълг, която имаше задача да разследва по какъв начин е натрупан този дълг, от кога, каква сума, кой го е натрупал и пр.?
В комисията участват учени, специалисти, депутати, нобелови лауреати от Гърция, Германия, Франция, Испания, Великобритания, Русия, Аржентина, Китай, Португалия, Италия, Бразилия, ООН (Организация на Обединените нации) и др., които помагат със своите знания, разследвайки детайлно от 1980г. до 2015г. БВП и „дълг“ на Гърция, търговски и военни сделки, сключвани от Гърция с други държави, организации и юридически лица, създаване, нарастване на дълга, кредитите, отпуснати от Тройката кредитори: Международният валутен фонд (МВФ), Европейската централна банка (ЕЦБ) и Европейската комисия (ЕК). В доклад от 9 глави в директно заседание, излъчвано на живо от телевизията на Гръцкия парламент и чужди телевизии- вчера от 11:00 до 15:00ч. и днес от 12:00 до 17:30ч. беше представен подробно от различните експерти с правни доказателства- съгласно вътрешното право на Гърция, Правото на Европейския съюз и Международното право, научни аргументации и анализи на специалистите от различни области на науката, с превод на английски, френски и испански език, наблюдавано и следено от милиони хора по целия свят... В момента има пресконференция на тази комисия с медии от всички контитенти, които излъчват директно.
Заключение: Гръцкият държавен дълг Е НЕЗАКОНЕН, не е държавен и не е гръцки!!! В следствие, на което Гърция няма да плаща чужди задължения. Дългът е частен, създаден чрез международна престъпна икономическо-финансова група от френски, немски и нидерландски банки със съучастието на МВФ, ЕЦБ, ЕК, политици от висшите етажи на властта във Франция, Германия и Европейския съюз чрез измама, подправяне на документи, подкупи на политици от доста държави ( от гръцка страна- Нова демокрация и ПАСОК), служители на международни финансови организации, обучаване в семинари и плащане на ЖУРНАЛИСТИ от Гърция и всички държави, които са взели заеми от МВФ (почти всички държави в света, вкл. и България). Тези журналисти чрез медиите, където работят са имали задачата, така да бъде преставена кризата в Европа и особено в Гърция, че да се създаде впечатление у хората, граждани на Европейския съюз, че Гърция е натрупала този дълг с годините, тъй като взимала заеми, които не е погасявала, че е жизнено важно да се сключат първото и второто споразумение (договор) с Тройката кредитори за „спасяването“ на Гърция и ЕС от фалит. Проблем не е имало, създаден е изкуствено, за да се платят чужди дългове чрез Гърция (предполага се, че и чрез Португалия, Испания и Ирландия- в тези държави също са заинтересовани и също имат желание да създадат подобни комисии и да получат този доклад от Гръцката комисия, за да започнат и те разследване). Например: Жан Клод Юнкер, председателят на ЕК, който постоянно укоряваш Гърция, че трябва да си плаща задълженията и пр., се оказва, че е доста замесен в тази престъпна международна организация, още от времето, когато беше министър-председател на Люксембург. Той лично е съдействал на мултинационални фирми и организации, действали в държави от ЕС, вкл. Гърция, Испания, Италия, Португалия, Ирландия, дори и България, да избегнат данъчно плащане и заплащането на данъци в Люксембург, т..е. изнасяване на пари от тези държави. Действията, които са извършели, според едни специалисти се квалифицират като престъпления срещу човечеството. Отделно, всички договори и споразумения за кредитите с Тройката кредитори са незаконни и противоречат на Международното и гръцкото право, поради което те няма да произведат никакво правно действие!!!
Това е, което мога да Ви споделя, за сега... Нещата са много сложни. В Европа се чудят, как да прикрият престъпленията си, освен чрез медийно затъмнение и манипулавция чрез техните медии. Гърция иска да излезе, а Европа не я пуска... Защо ли? Вече има няколко варианта за отговор..


Йордан Георгиев



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. dimat - Гръцкият народ се бори,заедно с избрани от него политици.
02.07.2015 20:39
Не приема на юнашко доверие всичко натрапено му от "Брюксел".Възможно е от цялата тази ситуация да излезе не просто с достойнство ,но и без каквито и да е санкции и задължения към международните банкстери.

А къде сме ние?Ние овчият умиращ "народ".Безсловесното стадо.Вечно чакащото,"Брюксел"(единия бандит),да направи нещо, на домораслите му господари(другия бандит),уповавайки се на водевила ,който се разиграва,с "размахването на пръст" към нашите бандити.

Вече 26 години стадото не можа да проумее целия този цирк.Това стадо се оказа изключително податлив мат'рял,който да се изстисква по всевъзможни начини и въпреки това да остава сляп и глух към причинителите на това.

Даже и най-елементарната логика показва,че този "народ" е вече един умиращ народ,отиващ си от историята,безмълвно и тихо,по робски.

Най-страшно е не чуждото робство,а робството,което изградиш вътре в себе си.
Човешката история е показала,че който е влязъл в това робство,никога не е излизал...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19902665
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930