Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2015 21:02 - ОТГОВОРЪТ ЩЕ ВИ ШОКИРА: ДАТСКИ ЛЕКАР РАЗКРИВА – НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРИЧИНИТЕЛ НА СМЪРТ В СВЕТА Е… http://bradva.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 2234 Коментари: 2 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ОТГОВОРЪТ ЩЕ ВИ ШОКИРА: ДАТСКИ ЛЕКАР РАЗКРИВА – НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРИЧИНИТЕЛ НА СМЪРТ В СВЕТА Е… Jul 09, 2015 image

Питър Гоче, датски професор и специалист по вътрешни болести с диплома по биология и химия издаде книга под името „Смртносни лекарства и организираната престъпност на фармацевтичната индустрия“  (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare), с която предизвика големи полемики в света, тъй като в тази книга той открито разказва за голяма конспирация срещу човечеството че точно фармацевтичната индустрия всъщност е убила повече хора, отколкото всички войни заедно.

 

Както казал, фармацевтичната индустрия продава токсини а не лекарства и то отрови, подкрепено с доказателства, официално трети причинител на смърт в света, но истината е още по-мрачна и ужасна.

Неговите изявления биха преминали почти незабелязани, ако този лекар е всеки. Но не е, този лекар е публикувал над 450 статии в Скопус, най-големата световна база документи и коментари, над 50 статии в BMJ, Lancet, JAMA, Annals of Internal Medicine, New England Journal of Medicine и около 200 творби в най-голямата научна платформа -WOS.

Цитиран е над 30 хиляди пъти и съавтор е на многобройни научни изследвания, както и в цял свят този лекар се радва на голяма почит.Поради това предизвика шок и неверие, когато разкри голямата тайна.

В книгата пише, че третият по големина причинител на смърт са лекарствата, след рака и сърдечните заболявания (които също са причинени от фармацията и други токсини). И това са лекарства, които ежедневно се приемат с рецепта или без, все пак.

„Пациентите вярват на своите лекари, а лекарите предписват лекарства, само от аптеката, или производителя, с които работят в тясно сътрудничество с властите и идеите за намаляване на броя на хората на земята. Данните за клинични изследвания, които провеждат, се финансират от едни и същи хора, които стоят зад тази индустрия, и са недостъпни за обществеността, а публикациите в списанията често са изменени или фалшиви. Тестванията на нови лекарства не се изпълняват както трябва, а правителствените агенции не вършат работата честно, а са преплетени с множество конфликти на интереси. Политиците, както казват,  е лесно да се подкупят, а здравите и болните лесно да се излъжат „, пише Гоче./petel.bg





Гласувай:
13


Вълнообразно


1. indiram - Ами дано вече да им се отворят очите на хората...
10.07.2015 16:05
Ежедневно ги тровят, че и психиката им изкривяват... Не наркомани, а от лекарства зависими. Само прочетете някоя листовка, освен непрекъснатото предупреждение "прочетете листовката" - за да бъдат оневинени. Сам човек трябва да си е лекар. Имаше една сентенция: "Лекарю, излекувай себе си!"... Но, всеки има право на избор и често се избира по-лекия начин - аптеката, лекарството... Тъкмо на това разчитат.. Не фармацевтичните компании, хората в лабораториите, а поръчителите... И най-големия учен работи някъде за заплата.
Внимателно прочетете листовките и после с рецептата в аптеката! Но, и още нещо - не тичайте за щяло и нещяло при лекаря и не се оплаквайте прекомерно.
С лекарствата сега е безконечна верига - вземаш едно, то влияе на друго, за което вземаш трето, което повлиява да вземеш четвърто и т.н.
Ама! Трябваше да го каже някое светило! Е, дано да им светне вече на хората.
Живи и здрави!
цитирай
2. nikikm - 1. indiram - Ами дано вече да им се отворят очите на хората
11.07.2015 17:30
Дано и докато е време,че то май вече изтече!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19923226
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930