Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2015 19:57 - Дойде време да ви кажа и това, което никой няма да изрече! http://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 780 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.11.2015 19:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Дойде време да ви кажа и това, което никой няма да изрече!   25.11.2015 в България

image

Дойде време да ви кажа и това, което никой няма да изрече!

България винаги е била Велика сила, независимо кой и какво ви внушава днес. Странно е да го чуете, нали!? Това е истинската причина, заради която големият между нас Паисий се обърна към вас с думите: „О неразумни и юроде!“ О, да! Големите сте всички родени на тази земя, но идват черни времена, които замъгляват ума и сърцето ви. Не се страхувайте…

Годините, в които управляваха комунистите не ги превърнаха във велики хора, и днешните няма да останат в историята като такива, но България беше и ще бъде Велика сила, защото сам Бог е благословил тази земя, независимо от тежките изпитания върху нея.

Само преди 25 години нямаше по-голяма военна сила на Балканите, а може би и в Европа от Българската армия.

Запомнете! Никога България не е имала отбранителна доктрина.

Това беше заблуда за враговете ни. Много от вас са чували и са възприели подсъзнателно, че сме разчитали на руснаците в рамките на Варшавския договор. Да, така трябваше да се знае.

Истината обаче е друга. Имахме пълно превъзходство по брой военнотехнически единици над Гърция и Турция взети заедно и абсолютна военна хегемония над целия Балкански полуостров. Мощен и модерен военнопромишлен комплекс, независим от никаква конюнктура. Висококвалифициран инженерен състав и мобилност при употреба на военна сила, непозната в общото възприемане за военно изкуство.

Специалисти на световно ниво по употреба на ядрената енергия за мирни цели с действащи мощности. И не само за мирни!

България беше втората след Русия ядрена сила в Европа с всички възможности за абсолютен контрол на военните действия, независимо от численост и технически възможности на неприятели. Дори изборът на Хитлер за военен съюзник не е случаен. Ние не сме случайна, нито маломерна военна сила нито по население , нито по дух! Дори турската армия като най-многобройна в НАТО не беше според мярката ни, а за възможности да не говорим. Те разчитаха на помощ от други, защото възможностите, които ние имахме ни закарват в Константинопол за броени часове. Без възможност за съпротива нито в небето, нито по земята. Надявам се да разберете защо днес сме голи и боси…

Ето това е истината, която видях с очите си и свидетелствам за истинност пред вас!

Днес, балканските лъвове, пред които трепереха всички са в клетка. Не е златна, но е унизителна за реалните възможности на народа ни. Уникален ген, дал на света култура, изкуство и високи технологии, някои от които отдавна изпълват Космоса.

Ние, приятели не сме народ, който се отбранява, когато някой го тъпче. Ние не строим крепости, за да се крием зад стените им. Ние, българи, винаги сме нападали враговете си, отнемали сме им илюзиите и сме ги поставяли да просят милост от нас. Велики сили са просили милост на колене, но днес умишлено го крият.

Силата е в достойнството! Достойнството…

Николай Марков

 

(Полк. Николай Марков е водещ експерт по национална сигурност. Роден през 1970 г. Завършва висшето военно училище във Велико Търново, а след това и право във Великотърновския университет. Започва работа в Националната служба за охрана /НСО/ през 1993 г. и се издига с качествата си до ръководни нива. Висококвалифицираният и надпартиен експерт непоколебимо отстоява офицерската чест по-предявени обвинения за „неизпълнение на задача“ – да направи… 50 лицеви опори и за обида на началник. По време на делата срещу него той разкрива, че държавните охранители шпионират по нареждане на ръководството наши и чужди политици, но това не е разследвано. Полковник Марков е отстранен от НСО през 2007 г., след скандал с президента Първанов, че гардове събират нерегламентирано информация за политиците, които охраняват)

 

loading...



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19903703
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930