Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2015 18:49 - Държавата на мафията и лумпена ANONYMOUS BULGARIA /
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 525 Коментари: 0 Гласове:
0



Държавата на мафията и лумпена Красимир Иванджийски  12.2015

Последните „избори“ в България втрещиха целия свят. Такава наглост и простотия не е имало в историята на изборите на всички континенти. Не е имало и такава мафиотска държава.

image

Измамата беше илюстрирана с крясъците в зала „Армеец“ „мафия, убийци, оставка“. Крещяха председателите на избирателните комисии, затворени в залата, докато двама-тримата висши бандити натъкмят отново фалшивите резултати, от които, така или иначе, става ясно, че за мафията реално са гласували само 250 000 души. Всичко останало е лъжа и измама.

Досега изборите бяха фалшифицирани, но тези бяха световен рекорд. Хаосът беше създаван преднамерено, защото само в него тази шайка може да върши с чудовищна наглост онова, което се случва. И нищо! Никаква реакция! Скопен народ!

До балотажите да няма официално обявена избирателна активност не е имало даже при изборите на бушмените в Африка! Балотажите – още по-лошо. Пирамида от измами и шашми в най-примитивно издание.

Но се оказа, че и това не е достатъчно. Никъде не е имало избори с толкова недействителни бюлетини. 500 000 бюлетини (15%) бяха обявени за недействителни, защото това е един от инструментите за фалшифициране. С тези 15% може да направиш каквото поискаш – да ги има, да ги няма. Всичко. Огромна лъжа.

И никой не иска касиране на изборите. Защо? Защото съвременна България е единствена държава в света /италианците трици да ядат/ на победилата мафия и на лумпена, които са и основният бенефициент, и паразит от дейността на държавата.

Политическият строй на съвременна България, в това число споменатите престъпни избори, е адекватен на социалния строй. Засега мафията и лумпенът, все още не преобладават числено, но те успяха да докопат държавните механизми и се разпореждат с държавата като с плячка.

Лумпенът е питателната среда на мафията и криминалитета, т.е. лумпенизирането на българското общество е следствие на неговото всестранно криминализиране. Криминализирането на обществото пък е свидетелство за неговото социално деградиране, пропадане в архаичността на тъмните векове, връщане към най-примитивните форми на социални отношения, основаващи се на грабежа, насилието и измамата.

Периодично в тази шайка избухват свади, започват да се ръфат за кокала. Но след това мафиотският инстинкт ги принуждава отново да се обединят. Това е социалната база на сегашния режим, наричан мафия. Това е техният режим.

Криминално-мафиотският рак пусна метастази навсякъде. Той проби и погълна държавата, унищожи обществото. В България днес няма нито една политическа или социална институция, която да не е изнасилена от управляващата мафия.

Мафиотът, охраняван от 30 себеподобни мутри, диво се озърта в необичайния за него исторически интериор – всичко това е за крадене! Заради това отново и отново се връща към властта – за да окраде и онова, което не е успял предишния път.

Една успешна държава, със силна икономика, с мотивирано и красиво общество стана плячка на варварите. Те са като маймуната с граната или с гранатомет в ръка. Няма никакви спирачки. С което не искаме да обидим приматите.

Социалната политическата система на съвременна България е като на слабо развита колониална държава, по-точно на самоколонизирана от мафиотски паразитиращи елементи.

Криминалитетът разлага обществото, извращава целите и принципите на държавността, води до дегенерация на културата. Криминалната стихия като вирус живее вътре във всяко здраво общество. Когато вирусът победи, нещата стават страшни, организмът умира, социалният имунодефицит е опасен, както и биологическият.

Като правило вирусната атака завършва бързо и печално. Обществото умира, заедно с него умират и тези паразити, които го разяждат и живеят от ограничения вътрешен ресурс. Така драмата става държавна трагедия.

На изхода на 90-те години и на входа на ХХІ век получихме държава на мафията и лумпена. България е исторически болна. Този рак трябва да бъде изрязан. Не само мафията, но и системата, в която живеем от 25 години.

Източник: strogosekretno.com




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19873243
Постинги: 45083
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930