Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2016 18:11 - КАКВИ СЛУЖБИ, КАКВИ ОФИЦЕРИ С ЧЕСТ – VIP – КУРВИ ВЪРТЯТ ДЪРЖАВАТА С ЕБАНИТЕ СИ ЗАДНИЦИ. АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПРАВИ НА УЛАВ, БОРИСОВ ЩЕ СВЪРШИ МНОГО ЗЛЕ http://a
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 501 Коментари: 0 Гласове:
0



КАКВИ СЛУЖБИ, КАКВИ ОФИЦЕРИ С ЧЕСТ – VIP – КУРВИ ВЪРТЯТ ДЪРЖАВАТА С ЕБАНИТЕ СИ ЗАДНИЦИ. АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПРАВИ НА УЛАВ, БОРИСОВ ЩЕ СВЪРШИ МНОГО ЗЛЕ

imageБорисов, не се крий, отговаряй купил ли си къща на любовница в Барселона за 1.5 млн евро.

След като скандално, безобразно и противоконституционно Бойко Борисов нахлу на заседание на ВВС, без да е канен, привикван, или каквото и да е друго шлякано определение, премиерът бе „опраскан“ с поредната порция от „Яневагейт“. „Бойко“ излиза от един скандал и влиза в друг. Направо е в серия. И?
Бойко Борисов на една маса с Владимира Янева и Цветан Цветанов.
Гробовно мълчание откъм слугинските му медийни ибрикчии. „Шишковите дописници“ се ослушват като недооправени шафрантии „в Шервиньо“. Пълна порнография. При това все още сме на аудиофаза. Какво ли ще е, когато излязат и едни други записи – с перфектно видео качество.
Линията на поведение на Бойко Борисов е нарисувана – демек не може да коментира „незаконни записи“. Обаче звукът е с такова качество, че направо проглушава ушите на България. Борисов може да се прави на пет за шест, да не иска да коментира „незаконни записи“, но нали цяла България ги коментира. И?
Борисов, не се крий, отговаряй купил ли си къща на любовница в Барселона за 1.5 млн евро. Ако това е факт, а В.Я. не бръщолеви махленски клюки, с какви пари.
Борисов, може да си сигурен, че „незаконните записи“ влизат в грамите на големите амбасади – САЩ, Германия, Великобритания, Франция. Само си представи Танте Меркел как реагира, когато и редят абзаци за твоите изпълнения в прословутите „доклади за лидерите“, които получава всеки месец.
„Бойко“ се пържи в собствен сос. Никакъв Лозан Панов не му е виновен. Опасно за държавата е поведението на премиера, а не реакцията на председателя на ВКС, който не позволи да блъде вкаран в sms-зависимост и след това да бъде размазан от шантажиране, докато го държат на „къса каишка“.
В.Я. „рисува“ приключенията на „Бойко“ така, сякаш описва някакъв мутронерез от времената на „Козела“ и Георги Стоев. Апропо. Като казахме Георги Стоев. „Бойко“ ще се юрне да съди журналисти заради „незаконните записи“, или направо ще ги „поръчва“. За един Сотир Цацаров питаме.

Сексскандалът „Бокогейт“ разтресе „елитната гмеж“. Б.Б. мълчи за „търговията с влияние“ за VIP-курвите

Ако продължава да се прави на улав, Бойко Методиев Борисов ще свърши много зле – този път Улицата ще го метне като за световно. В най-добрия случай това ще е „Рисунката“… Докато малоумните му пропагандни ибрикчии и шлякани измекяри дуят недоопраскани прасешки бузки с измислени историйки, „елитната гмеж“ в София се разтресе. Всички говорят за „онази Мая“.
„Биволъ“ яко нахендри слънцеподобния „Бойко“, който продължава да дърдори, че нямали право да го привикват във ВСС, след като никой не го е викал, а той сам се натресе с възмутителната си безпардонност. „Яневагейт“ така разклати „стабилното“ правителство, че Б.Б. тепърва ще се изнервя.
От месеци се тръшка, знаем това от първа ръка, че не го канят в САЩ на официално посещение. Ще го поканят – в шестък. След изтичането на поредния „незаконен запис“, пардон за гаргарата, в който В.Я. твърди, че Б.Б. е купил къща за 1.5 млн евро в Барселона за своя любовница, към която имал „положително отношение“, евролидерите ще започнат да отбягват „Бойко“.
За САЩ изобщо да не си фантазира Бойко Борисов. Няма да го огрее. Да видим дали Танте Меркел ще го гушка след мегаскандала с VIP-курвата „Мая“ и останалите платени връткаджийки на повикване.
Б.Б. продължава да мълчи скандално за „търговията с влияние“ за VIP-курвите. Имало било „кадрова търговия“ в службите, писна бившият председател на комисията по национална сигурност в парламента Атанас Атанасов. Какви служби, какви офицери с чест – vip-курви въртят държавата с ебаните си задници.
Всекиму неговото. Всеки народ си заслужава своя „Боко“. Не ли?

www. bgsniper.com




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19879360
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930