Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2016 17:36 - Ангела! Приятелката на Бойко, излъга безочливо милиони http://www.vestnikzora.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 555 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.03.2016 17:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ангела! Приятелката на Бойко, излъга безочливо милиони  

•  Бойко нали се правиш на селски тарикат, защо те излъга приятелкатат ти???
•  Меркел вместо да каже "Сбърках сбогом",залага съдбата на Европа.
•  По най-нагъл и безочлив начин отцепването на Балканския път бе обявено от Берлин, като едно ново и най-добро решение.
image

В момента Меркел е спокойна-малко бежанци стигат до Германия, защото опонентите на Меркел,(лошите) затвориха границите по Балканския път.

Меркел вместо да се да се откаже от властта и каже "Сбърках сбогом",изглежда готова да заложи съдбата на обединена Европа християнската цивилизация и всички европейци.Меркел опитва да се измъкне суха и етична, а Орбан и другите "лоши"-на кучетата.

Същата Меркел,сега попита дали си струва да се продължава „с нашия европейско-турския подход" или дали не би било по-добре да се затвори само гръцко-македонската граница? Същата Меркел, която канеше и приветстваше мигрантите,която си правеше селфита с тях.

И какво точно да правят Гърция,България и Македония,след като нейния голям приятел Ердоган продължава да праща срещу нашите три милиарда, 10 пъти повече бежанци от миналата година?

Засега повечето в Гърция. А утре?

В  Пирея ежедневно пристигат фериботи с хиляди с бежанци от Хиос, Митилена и други острови.

Вчера броят на блокираните в Идомени, достигна 7000 души,днес гони 10 000.

Гърция изчисли,че в близките дни броят на мигрантите, блокирани на нейна територия ще достигне 70 000 заради новите квоти, наложени от балканските страни.

Македония  затваря границата си и пропуска  300-400 бежанци дневно.

Започнаха сблъсъци.Македонската полиция използва сълзотворен газ срещу мигрантите на гръцката граница, които пробиха бариерата и  влязоха на македонска територия.

„Няма да приемате бежанци – ние пък няма да ви даваме пари и ще ви изключим от Европейския съюз“! Това да  очаква всяка източноевропейска държава! На дневен ред са страните от Вишеградската четворка, но Гърция и България да следят внимателно какво ще се случи и да си пратя изводите! Сега тези държави внасят най-малко пари в общия бюджет на Съюза, взимат най-много по различни проекти и не проявяват грам разбиране, че се намираме в хуманитарна криза и трябва да помогнем на хора в беда.

Вместо да дадат своите идеи как да се справим с кризата, те затварят границите си. Тогава и ние ще затворим нашите кесии за тях, каза ядосано  Ренци, цитиран от Ройтерс по време на  срещата на високо равнище на ЕС в Брюксел. Думите на Ренци бяха подкрепени с бурни аплодисменти от повечето представители на западните държави – членки на съюза.

Едва ли Ренци много ще уплаши Чехия, Полша, Унгария и Словакия,които бяха най-богатите страни в соц. лагера,а сега са в групата на бедните и след като влязоха в ЕС стандарта им не се повиши а се понижи.

За българите единствените "ползи" от ЕС са,че има къде да забегнат за да не умрат от глад и мизерия.Иначе продължаваме да сме нетен донор на богатите.

България  вложи до сега в ЕС 5 млрд.лв. членски внос.ЕС до момента ни е глобил с 10 млрд. евро, съди ни за още 14 млрд. Получихме за предния програмен период (2007-2013) едва 31% от предварително договорените средства, което се равнява на малко над 4 млрд.евро.

Получаваме най-малко средства от еврофондовете спрямо всички останали държави-членки, а глобите от ЕК и поетите ангажименти на България към ЕС очертават мрачната перспектива за загуби на обща стойност 29 млрд.евро.

България е с ръст на брутния вътрешен продукт (БВП) от едва 10 %, за периода от 2007 до 2012, докато за същия шестгодишен период преди влизането в ЕС ръстът на БВП е 40 % или 4 пъти по-голям по данни на официалната статистика.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19909320
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930