Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2016 19:12 - Внимание! НАРОДЕН СЪД ГРОЗИ ГЕРБ!? http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 636 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Внимание! НАРОДЕН СЪД ГРОЗИ ГЕРБ!    Ако статията ви хареса, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:  

imageГЕРБ стигна дъното!

Дори най-отявлените доскоро партийни медии започнаха неохотно да признават, че имало нещо гнило в управлението на Бойко Борисов.

А то не само има нещо гнило, ами направо си вони!

Прокуратурата погна Москов за ваксините, а заедно с него разпита и куп министри. Вината обаче започна да се размива, защото се оказа, че половината министри на Бай Х*й, начело с него, са се подписали под смръдливата сделка!

Делото ще зацикли, вината ще се размие между толкова много хора, че накрая ще се стигне до Шекспировата пиеса: „Много шум за нищо“!

Разследващата журналистка, която преди време осветли аферата с ваксините Валя Ахчиева не издържа и излезе днес с куп документи, които доказват вината на Москов не толкова за безстопанственост, колкото за престъпно нехайство спрямо здравето и живота на децата.

Но ние отсега предричаме, че ще се появят куп платени експерти, които ще доказват, че ваксините не само не са вредни, ами направо суперполезни за хлапетата. И Москов ще отърве кожата!

Обвинение прокуратурата предяви и към военния министър Ненчев. Този път – за ремонта на военните самолети в Полша, където дадохме сума ти народни пари при наличие на много по-евтината оферта на производителя МиГ в Русия.

imageСамо че и там вината „лежи споделена“ в МС. Отново всички са се подписали. И пак ще дадат показания и ще се измъкнат, тъй като решението не е еднолично и Ненчев не е насочил сам самолетите към Полша.

В момента прокуратурата развива луда дейност. Направо дъх не може да си поеме от работа.

И ако наивният български народ вярва, че виновниците за дереджето му най-после ще бъдат наказани – жестоко се лъже!

Цацаров се е разпъргавил хем да покаже, че властта не спи и обвинява министри, хем после съдът да докаже, че те са невинни и честни като момини сълзи… А ГЕРБ е работил само за народа и само и единствено за благото на същия този народ!

imageСхемата е проста и ясна: Обвиняваш по-прегрешилите министри, а после ги обявяваш за светци!

Същото ще се получи и с енергийните гешефтаджии Румен Овчаров и Делян Добрев!

Защото у нас съдебната власт не е независима. Тя се назначава с благословията на Оня, дето е в Оставка и бъдещето й зависи от него. Затова каквото каже ТОЙ, това ще стане.

Затова и тези дела са пълен камуфлаж, дим и бенгалски огън, за да се замажат очите на наивниците в България.

И тъй като нямаме независими съд и прокуратура, защото те на практика са се слели с властовата мафия, ние от Skandalno.net питаме: Не е ли време за един хубав и зрелищен Народен съд?

imageДа се изкопаят отнякъде независими магистрати, доблестни и ненаядени с власт, които да поставят на подсъдимата скамейка всички политици, които:

imageНов постинг

Закопаха България и я оставиха да рие дъното!

Подписаха СЕТА и сега ще доотровят оцелелите!

Направиха здравеопазването недостижимо за бедните и рай за богатите!

Продават на търг колибите на бедните заради дългове, докато богатите 2 % българи не могат да си преброят имотите у нас и в чужбина!

Допуснаха гладни цигани да убиват майките и бащите ни за два лева и прогониха децата ни в чужбина!

А младежите, които останаха тук – превърнаха в безмозъчни същества, които се друсат с щедро продаваната на всеки ъгъл и покровителствана от ГЕРБ дрога.

Превърнаха плодородната ни земя в пустиня, платиха на животновъдите да не произвеждат мляко, а икономиката… нея направо я заГРОБиха!

Принудиха старци и деца да ровят в казаните за къшей  хляб!

Смачкаха хората с по 300 лева заплата и ги превърнаха в същества, за които единствената висша житейска цел е да оцелеят. Така ги отучиха и да мислят!

Народен съд за всички българоубийци!

И един голям затвор, в който завинаги и без право на помилване да бъдат прибрани всички народни изедници! Skandalno.net




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19905399
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930