Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2016 18:15 - Корнелия Нинова Разкри: БОРИСОВ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ, за да остане на власт! Народът обаче каза: „НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ“! Ще има ли КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ В БЪЛГАРИЯ?! h
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 487 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Корнелия Нинова Разкри: БОРИСОВ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ, за да остане на власт! Народът обаче каза: „НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ“! Ще има ли КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ В БЪЛГАРИЯ?!   

imageПредседателят на БСП Корнелия Нинова заяви вчера пред пленума на Националния съвет на БСП, че Борисов продава България на парче, за да остане още малко във властта.

И наистина, какво да си мислим, като гледаме тези непрекъснати кое от кое по-неадекватни „салто морталета на премиера в оставка?

Първият извод, до който неизкушения в политиката наблюдател би стигнал е, че Борисов просто не мисли когато говори. Иначе няма как в течение на два дена да си промени десет пъти позицията относно това ще има ли в България предсрочни избори или не.

Второто нещо, което би си помислил всеки външен човек е, че пожарникарят от Банкя се държи тъй неадекватно, защото чака  чужди посолства и чужди лидери да му наредят какво да прави и какво да каже. В противен случай нямаше цял месец да се върти като калайджия, а от самото начало щеше да има ясна позиция, която да защитава.

И накрая всеки би се усъмнил, че работата на банкянския  „държавник“, не е чиста и той играе някаква мръсна игра. Че в стремежа си да остане още малко на власт, той безскрупулно разиграва цялата държава и хората в нея. И целта на въртеливите му движения е единствено и само да сее нестабилност и объркване.

Анализаторите на Skdndalno.net са категорични, че и трите предположения са верни. Защото „харизматичния“ политик, както го наричаха услужливите платени медии и неговата лична свита от близачи, хем има затруднения в мисленето, хем чака „заръки“ от чужбина, хем се опитва, макар и без особен успех, да изиграе някое свое театро за пред публиката. Нашенската и чужбинската.

Подобно некадърен актьор, Борисов, за кой ли път, играе ролята на обидения и нацупен лидер, който се сърди за това, че се е потил много за държавата, но странно защо, никой не му признава усилията.

Именно за хора като Борисов народът ни казва: „Луд умора няма, само се поти“. Защото хаотичните действия на премиера в оставка наистина наподобяват действията на човек, който не е с всичкия си.

Нека припомним:

Най-напред Бойко Борисов си подаде оставката, без никой да му я е искал. След това гръмогласно заяви, че няма да има второ правителство в рамките на този парламент. После изневиделица звънна по телефона от Брюксел и спешно привика под бойните си знамена реформаторите и патриотите, понеже май можело да има правителство. След което каза: „Не“. Малко по-късно отрече и пак каза „Да“… а после пак „Не“… и така, до безкрай.

Корнелия Нинова разкри, че тези негови хаотични действия, подобни на цирков акробат, който не може да се задържи на въжето и вече се люлее насам-натам, в отчаян опит да не падне в зейналата под краката му бездна, имат един единствен, но много важен за Борисов мотив. Това е стремежът му на всяка цена да остане на власт.

Нинова изрече онова, което всички в България знаят А именно- че Борисов е продал България, послушно съгласявайки се да бъдат продължени санкциите против Русия. И то само срещу обещанието на Брюксел да го остави на власт.

И това предателство Премиерово не е единствено. Нека си спомним за избора на Генерален секретар на ООН, където България имаше перфектна кандидатура в лицето на Ирина Бокова. Нека си спомним за гаврата на Борисов с Южен поток и АЕЦ „Белене“, да си припомним и това, че за последните 2.5 години нашенския Бай Х*й увеличи външния дълг на страната с 20 млрд. И още много негови гаври с народната мъка, докато беше на власт.

Според лидера на социалистите, ако бъде съставено правителство Борисов-3 в рамките на този парламент, това ще бъде против волята на народа.  Защото с категоричния си вот против Борисов и ГЕРБ на отминалите президентски избори, българските граждани ясно заявиха, че трябва нов парламент и ново социално отговорно правителство, което заедно с президента Румен Радев най-накрая да поведе страната към по-добро бъдеще.

Нинова заяви, че правителството Борисов-2 отдавна се е изчерпало. И че ново правителство Борисов-3, само ще влоши още повече сложната социална и политическа обстановка, в която Банкянския сатрап вкара страната.

Защото сегашното правителство в оставка, оглавявано от Живковия бодигард, доведе след себе си 26 милиарден външен дълг, болници, които подобно на полицаи, лекуват хората само срещу отпечатъци от пръсти. Води след себе си нещо нечувано мерзко – корупция с ваксините за деца и лекарствата за пенсионерите, далавери  със самолетните двигатели, продаване на българско оръжие на терористите-джихадисти от ИДИЛ, повишени винетки, повишени акцизи и всичко друго, каквото се сетите.

Правителството на ГЕРБ вече е история, също като правителството на НДСВ. Изобщо псевдо-десните правителства в България, налагани с изборни далавери и груба сила от неолибералните тоталитарни кръгове във Вашингтон и Брюксел, се провалиха с гръмовен трясък.

И единственото, което им остава, е да си ходят по живо и по здраво, докато не са разгневили народа съвсем. Защото ако го разгневят – всички вкупом, начело с Борисов ще отидат в затвора. Където им е мястото. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19851106
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930