Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2017 21:44 - Шок! ЦВЕТАНОВ СКИМТИ НА УМРЯЛО! Моли Ген. Радев да не разпуска парламента! Истината: ГЕРБ Губи Изборите Главоломно! http://skandalno.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1114 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Шок! ЦВЕТАНОВ СКИМТИ НА УМРЯЛО! Моли Ген. Радев да не разпуска парламента! Истината: ГЕРБ Губи Изборите Главоломно!  

Когато обстановката в България ескалира, а някой скандал се нажежи до червено, Бойко Борисов се притаява под магнолията и пуска в атака вярното си и безмозъчно куче Цветан Цветанов.
image

Ясно е, че на Цецко каквото му се нареди, това прави. А ако е необходимо, в името на партията ще жертва дори „доходоносните“ си тъст и тъща!

Вчера наглостта на ГЕРБ достигна дотам, че Цветанов се обърна с молба към новия президент Румен Радев да не разпуска сегашния парламент. Причината: Депутатите имали много важна работа! Още не били разгледали точките от референдума на Слави Трифонов и не се били произнесли. А ако поработели още месец-две, щели да стъкмят новата мажоритарна избирателна система.

Не за друго, ами избирателите я били искали…

Веднага на бой скочиха Патриотите, които ревнаха, че на старата система нищо й няма и че искането на Цветанов е подъл опит да отложи изборите във времето с някаква комерсиална за ГЕРБ цел.

Голата кратуна на Цецко обаче беше истински полята със студена вода от Валери Жаблянов.Депутатът от БСП заяви: „Плевнелиев си позволи да наруши конституцията на Р. България, като отказа да назначи служебно правителство. Но Ген. Радев не може да започне мандата си с нарушение и така да направи фалстарт. Няма как Радев да наруши закона, за да угоди на ГЕРБ. Той не се казва Роско!“

image

В основния документ на Република България е ясно записано, че след като няма легитимно правителство и страната се управлява три месеца от министър-председател и министри в оставка, то президентът е длъжен да назначи служебно правителство, да разпусне парламента и да насрочи избори.

Въпреки железните аргументи на опозицията, Цецко продължи да шикалкави и жално да хленчи, че трябвало да се приеме и антикорупционния закон. Затова Радев да бъдел така добър да остави сегашния парламент да работи за България.

Няма начин тук ние от Skandalno.net да не попитаме човека с шестте апартамента, за кого тогава работиха избраниците ни досега, та вече било време да започнат и за България?

А след като е било толкова важно да се приеме този антикорупционен закон, време ли нямаха, възможност ли не намериха през последните 2 години да си го гласуват?

Та ГЕРБ имаха пълно мнозинство в НС.

Ще ви кажем защо не го направиха докато бяха на власт. Защото беше сложно! Антикорупционния закон трябваше да се изработи така, че хем да не лови управляващите ГЕРБ и РБ и техните бизнес кръгове, хем да се бори с корупцията на опозицията. Тоест – да мачка само опозицията. Сложна работа, наистина!

И не е ли лицемерно до болка да скимтиш за удължаване мандата на НС, когато само преди месец депутатите от ГЕРБ си гласуваха ваканция от 20 дни и хукнаха… кой на Малдивите, я да си нагледат чедата в САЩ…?

Ако е било чак толкова важно да се приеме изборния закон, да бяха си стояли в залата!

Имаха мнозинство, имаха си всичко. Да бяха жертвали веднъж почивката си в името на народа! Но отде да знаят клетите му ГЕРБери, че след изборите внезапно въпросите от Референдума на Слави за мажоритарни избори ще се окажат много удобни за тях.

Ала тогава бяха аслани: Как така ще лишиш депутат от 20 дни почивка?!

Пък и Цецка каза, че се били уморили.

Стоенето в топлите кресла е наистина изморително занимание! Пък и винаги има риск да получиш я гръбначно изкривяване, я хемороиди… Затова депутатите трябвало по-начесто и по-много да почиват и разпускат в сравнение с останалите хора у нас, каза Цецка Цачева.

Освен това ГЕРБ твърде късно осъзнаха, че референдумът всъщност работи в тяхна полза. Прекалено бяха заети да плюят Слави, за да вникнат в предложенията му. И тъкмо вникнаха, и мандатът им взе, че секна… Секна го един „льотчик“, както обичат да наричат Ген. Радев герберските тролове в интернет.

image

Цялата истина обаче е още по-жестока!

Вече цял месец няма социологически проучвания, ако забелязвате.

Дори социолозите се измориха да лъжат в полза на разкапващия се пред очите ни Бойков политически проект и затова предпочитат да мълчат.

Рейтингът на ГЕРБ главоломно се срива и с всеки изминал ден наказателният вот срещу мафиотско-бандитската партия се увеличава.

Шикалкавенето, политическите пазарлъци и селфитата на Борисов през последните седмици пък окончателно отвратиха народа.

Снегът, който парализира страната и вече седмица хората на Лилито не могат да почистят (дори една цяла улица, пък какво остава за магистрала) вбеси и най-отявлените фенове на ГЕРБ, а едно денонощие в преспите им подейства като отрезвяващ леден… шамар!

ГЕРБ са безсилни, ГЕРБ са само на думите, но не и на дела- това го разбраха и децата!

Бай Х*й се покри. Може да се е скрил за нежно утешение при симитлийския кмет, казва ли ти някой.

Цецко Цветанов скимти като куче, останало без кокал.

Лилито се прави на синоптичка.

Горанов прави последни опити да ни сплаши, че дойдат ли комунистите, ще ни спрат еврофондовете.

А народът иска само едно.

Да види гърба на крадливата шайка, пък ако трябва и с избори до дупка.

А може и с тояги до дупка.

Това, последното, зависи единствено от нахалството на самозабравилите се изедници от ГЕРБ! Skandalno.net




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. bojinkata - Щели да спрат еврофонодевете! То ...
10.01.2017 16:01
Щели да спрат еврофонодевете! То като ги имаше до сега, та нещо разбрахме? Само крадливигерберите разбраха!
цитирай
2. nikikm - bojinkata - Щели да спрат еврофонодевете! То ...
10.01.2017 18:30
Повече внасяме,като членски внос,отколкото получаваме! Заради тях си спряхме ядрените си реактори,че румънците да си пуснат своята централа,спряха ни и Южния поток,за да го дадат на турците. Не ни трябва Европа!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19914645
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930