Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2017 20:21 - „СПЕЦ“ АКЦИЯТА С МИТНИЧАРИТЕ ВЪВ ВАРНА – ШМЕНТИ-КАПЕЛИ! ПОДКУП? ОТЗАД! БЕЗ БЕЛЯЗАНИ ПАРИ. ГРАДЪТ ПРОПАГАНДНО ОГРАДЕН С АВТОМАТИ, ЗАРАДИ … ПОРЪЧКАТА http://afer
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 312 Коментари: 0 Гласове:
0



„СПЕЦ“ АКЦИЯТА С МИТНИЧАРИТЕ ВЪВ ВАРНА – ШМЕНТИ-КАПЕЛИ! ПОДКУП? ОТЗАД! БЕЗ БЕЛЯЗАНИ ПАРИ. ГРАДЪТ ПРОПАГАНДНО ОГРАДЕН С АВТОМАТИ, ЗАРАДИ … ПОРЪЧКАТА

imageАко не беше ТРАДИЦИЯ на тъпоумни, ПОРЪЧКОВИ, нефелни „спец“ акции на „кипящата от акъл“ ГДБОП & с още по-пращящата от акъл прокуратура, АФЕРА щеше истински да се забавлява. Обаче.

Гнус ни е. Потрес ни е от поредната идиотска, шумно пропагандирана ТАКА НАРЕЧЕНА „спец“ акция на отиващото си МВР на МВР „Шматката“. В сие с умопомрачителната цацаратура.

Късно снощи стана ясно, че изходи и входове на морската столица са завардени ПОКАЗНО от спецполицаи, които спират автомобилите с насочени автомати. Като че търсят наркобарони, терористи, или в краен случай … някои Тикви.

Рано сутринта „гръмна“ контролирано от ченгетата и цацаратурата голЕееемата“ новина, че във Варна били задържани 25 митничари, забележете – „след 4 месечна работа“ от умопомрачителната служба ГДБОП.

По-нататък пък стана още по-ясно, че на Митницата Варна – Запад никой не е задържан, а кретенското показно завардване на града с автомати се играе за пред „публиката“ от „прости“, с които добре се разбира „Простия“, както нарича себе си лицето Бойко Борисов.

За какъв такъв бяха тия автомати и заграждане на Варна, след като не търсят наркобарони или терористи, а ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, които след работа са се прибрали вкъщи, не е нужно да питаме. Такъв е „стила“ на МВР „Шматка“ и МВР „Особена форма на главата“, както и позволилата подобна „реализация“ Цацаратура.

Както писа АФЕРА, „спец“ акцията до последно е пазена в тайна от варненските ченгета, които са включени на финала по показното упражнение със спирането на автомобили и демонстрацията на „вижте как се борим с организираната престъпност“. Акцията е под надзора на Спецпрокуратурата и е проведена от ГДБОП, разбирай – София.

От цялата дунанма, уж акцията била за подкуп, а БЕЛЯЗАНИ ПАРИ НЯМА! Уж ставало дума за обвинение за подкуп, а четири месеца бачкали бопаджиите, обаче на финала – .ур! Първата буква я спестяваме за благозвучие.

Е, може ли да си толкова тъп, че да правиш четири месеца разработка за подкуп – да не бележиш пари, да не направиш реализация като хората, а да търчиш като изоглавен да търсиш с автомати митничари, които нито се укриват, нито са избягали, а са си по къщите?!

Неее. Тук не става дума само за тъпотия.

Става дума за … ПОРЪЧКА.

Митница Варна – Запада е баш „ХРАНИЛКАТА“. И сега – на мястото на 25-тимата /между които и „стажант – митничари“ – ха-ха-ха!/, нали се сещате кой застава? И още нещо – всъщност, най-важното!: – сега, както се случи с наркобоса Веско Жеков в Спецпрокуратурата, ще навалят едни „спец“ прокурори – „ламборджинита“ и ще започне едно притискане за едни „комплименти“, ум да ти зайде.

Избори идат. Хем отчитаме зад пред европейците, че гоним корупцията, хем – лапаме кинти.

АФЕРА отсега категорично прогнозира, че цялата тая „спец“ акция ще се разпадне като картонена кула и митничарите ще бъдат възстановени на работа след време. Никакво обвинение за подкуп няма да издържи, защото грам доказателства за това НЯМА. Ще изсмучат разни тинтири – минтири – като документални „престъпления“, за да не е без хич, и това дело ще мине в графата „бегали“.

Но! Дотогава на „хранилката“ ще са БАШ ЛАПАЧИТЕ НА ГЕРБ ГРУПИРОВКАТА. Която в България никой не пипа. Бай Хуй ще ви надува главите по телевизиите, как „лови“ „контрабандата“ и „баджаковата“ джурналистика ще го зяпа в оргазъм.

Е те това е днешната „гръмка“ „новина“. Това не е държава. А мафия.

Е,ами аз споделих някъде за същите очаквания,по повод страшните  действия на цацаратурата. Н.М.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19922921
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930