Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2017 19:11 - Борисов откри Пречиствателна станция с думите: ЛОВИМ ФЕКАЛИИ В МОРЕТО ЗАРАДИ КОМУНИСТИТЕ! http://skandalno.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 480 Коментари: 0 Гласове:
1



Борисов откри Пречиствателна станция с думите: ЛОВИМ ФЕКАЛИИ В МОРЕТО ЗАРАДИ КОМУНИСТИТЕ!  

Вашингтонския сатрап Бойко Борисов е в тотална истерия! Явно е започнал да осъзнава безнадеждната ситуация, в която изпаднаха той и клиентелистката му партийка ГЕРБ! И си е дал реалната сметка, че никога повече няма да се върне във властта. И разбрал, че повече няма какво да губи, днес Борисов най-малоумно метна поредната си жълто-кафява опорна точка срещу БСП. Като преди това не пропусна още по малоумно да се оправдае.

image

Бацето изчака снегорините най-после да отринат любимата му магистрала „Тракия“ и тутакси се втурна към Бургас да събира любовта на електората. Унесен да превърне всеки недостатък на управлението си в предимство и всяка малоумна грешка – в победа, той заяви следното: Вярно, не успяхме да преборим снега, не почистихме навреме магистралите / две седмици б.а./… Но как да се бориш с такова време, с такава природна стихия?! Сняг. А снегът е нещо много хубаво. Пази реколтата от измръзване и води много туристи в зимните ни курорти“. Край на гениалния цитат!

Всъщност туристите масово анулираха регистрациите си, защото не можаха да стигнат през преспите в съответните курорти, но татенцето на нацията удобно премълча този факт.

Още в ранни зори Бай Х*й отряза за кой ли път (а всъщност за 5-ти пореден) лентата на пречиствателната станция в Приморско, където и кучетата вече го познават и поздравяват с радостен лай. И в типичния си дебелашки стил заяви, че ГЕРБ прави всичко за народа и дори ловял ла*ната с голи ръце в името на туризма:

Ето на, след тази станция морето ни вече било чисто като момина сълза, а по времето на БСП било жива клоака, каза бащицата и добави:

„Всички помните какви болести се хващаха, какви гадости плуваха във водата, но тя вече е чиста и се конкурираме с международните морета!“.

Да, правилно четете: Международните морета…

От думите на Борисов излезе, че досега Черноморието ни е плувало във фекалии, но партията МУ е направила и невъзможното да изчисти всичко.

Естествено Бацето пак пропусна, че това лято, както и миналото сума ти хора се изринаха от мръсната вода, други хванаха стомашно-чревни разстройства, а РИОКОЗ затвориха цели плажове. А въпросната пречиствателна станция в Приморско, която Той „открива“ за 5-ти път отговаря и за чистотата на плажа в Лозенец. Да същият онзи плаж, който РИОКОЗ затваря всяка година заради плуващи около къпещите си туристи фекалии. Но това са подробности!

Вбесен, че Корнелия Нинова разкри публично и с документи, че санирането у нас е двойно по-скъпо, Светиня МУ изфуча от Приморско до Айтос да се снима пред няколкото санирани  блокчета и да попита хората: „По-добре ли живеете сега?“.

„Да“ – изтракаха със зъби извлечените насила от домовете им айтозлии, на които бе наредено да го посрещнат лично, начело с кмета.

„А Мадам Лъжа ще ми разправя, че у нас било скъпо санирането! Не й вярвайте. В Румъния е по-скъпо, но тя ви промива мозъците“, изрева Вожда и заяви, че лично щял да покани Нинова на гости в Банкя през пролетта, когато вземе той да си санира къщата.

Истината е друга:

Борисов се тресе от страх какво ще се случи на предстоящите избори и не се спира пред нищо. Корнелия Нинова няма как да лъже, защото цифрите ясно показват колко са дали румънците за саниране и колко ние. Разликата е фрапираща и въпросът в чий джоб са потънали парите е напълно основателен.

А освен това Нинова не може да си позволи да лъже точно преди избори. И то точно преди тези, в които се очаква БСП да вземе властта. И за замръзналите магистрали беше права и за дупките по тях, и за огромните кражби на ГЕРБ, и за антисоциалната политика, и за слугинажа пред Брюксел… Прекалено много пъти излезе права, за да не й повярваме и сега.

image

В момента червената лидерка е в по-изгодна позиция, защото показва само факти. Безработица, липса на икономика, отчаян народ, социална политика, натикана в ъгъла изчезваща средна класа, липса на безплатно здравеопазване за здравно осигурените, бедност, нищета и умиращи от студ и глад пенсионери.

На фона на тези съкрушително тежки и желязно аргументирани обвинения, на Бай Х*й не му остава нищо друго, освен да замазва в глуха отбрана.

Поне така би направил всеки политически продажник, който е с всичкия си!

Но кой е казал, че Борисов е нормален? Със сигурност ние от Skandalno.net – не!

Затова и неговата отбрана не е никак глуха, а силно войнствена!!! Бойко Борисов продължава да нарича бялото черно, да се прави на маймуна, да вади хора от блоковете да се снима с тях, да реже лентичките на едни и същи обекти по 5-6 пъти… и да крещи до прегракване: ГЕРБ е велик!

Вярно.

Велик е.

Половината му министри вече са подсъдими за злоупотреби и клечат пред прокуратурата.

А останалите просто още не са ги хванали!

Но и сам войнът е воин. Човекът-партия и слугата му Цецко Апартамента са велики, защото Цацаров не смее да ги пипне с пръст!

Други не останаха!

Амин!



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19930634
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930