Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2017 19:01 - Скандално! Филип Златанов – Тефтерчето взе „Жълта книжка“! Страдал от тежка психоза и халюцинации! Не могат да го осъдят! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 496 Коментари: 0 Гласове:
0



Скандално! Филип Златанов – Тефтерчето взе „Жълта книжка“! Страдал от тежка психоза и халюцинации! Не могат да го осъдят!   image

Филип Златанов

Бившият шеф на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси „КПУКИ“ Филип Златанов взе „жълта книжка“, научи Скандално.нет. Фифи Тефтерчето, както стана известен чиновникът покрай скандала с имената на викшите гербаджийски държавници Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Искра Фидосова, описани в тетрадката му като лица, които са му поръчвали кой да бъде „ударен“ и кой – „пощаден“ от комисията, е бил диспансеризиран от психиатър със съмнителна репутация в града на винкела – Перник.

По наша информация Фифи вече не може да бъде отчислен от регистрите с хахави пациенти, дори да бъде доказано излекуван от очевидно фалшифицираната диагноза „тежка психоза“. Според медицинския документ в последните 2 години Златанов е „развил“ и допълнителни нюанси на заболяването. Така гербаджийската мафия ската Филип Златанов и той повече не може да бъде съден и съответно да издаде менторите си Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Златанов се е прибрал в Перник и почти не излиза от дома си.

Според прелюбопитния медицински документ-менте, за издаването на който кой знае колко пари са броени на психиатъра, Филип Златанов, освен „тежката психоза“, имал и невропатия, като изпитвал силни болки в крайниците. Което налагало къмшепата лекарства за „менталните му проблеми“ да се добавят и нови медикаменти.

Филип Златанов очевидно е приключил с кариерата си след тежкия скандал с поръчките, който сам завъртя. Паметливи подчертаха, че да стигне почти до върха на държавната администрация заслугата е изцяло на родителката му Искра Златанова, която имала дебели връзки там.

Спасителната фалшива диагноза на Филип Златанов го отърва от сигурни решетки от поне година по делото за престъпления по служба. Психиатричните експертизи, назначени по процеса през 2014 г. го обявиха за невменяем и като такъв не може да носи наказателна отговорност.

image

Антрефиле от тефтерчето на Филип Златанов: Б.Б., Ц.Ц. и И.Ф. му нареждали кой да се удари и върху кой да се спусне властови чадър!

Реабилитация от психото обаче той няма да получи докато е жив. За сметка на това ще се радва на социална пенсия, с която поне може да си купува спокойно лекарствата. Филип не давал и дума да се обели за времето, когато бе държавен шеф, защото спомените го докарват до нервни кризи.

Истината: Държавния служител Филип Златанов бе омаскарен доживот и падна жертва за да спасят кожи неговите ментори Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Искра Фидосова, описани в тефтерчето на Златанов като Б.Б., Ц.Ц и И.Ф., както и целия милиционерско-мафиотски кръг около тях.

Те сега,дето го скатават едно,ама и техтерчето олеква,щото техтер на луд??..Колко пари струва? Има колай и на тая работа,ама нема КОЙ! Нема далавера!  Н.М.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19884818
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930