Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2017 18:43 - МВР „СЛУЖЕБЕН“ СЕ ГЪНЕ КАТО МАКАРОН. БОКО И ШИШИ СЕ РАЗБРАХА: „СХЕМАТА“ С ШЕФОВЕ НА ОД-МВР ОСТАВА. ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ПРАВЯТ С КАДРИ НА МВР „ШМАТКА“, ТЯ ВЕЧЕ ГИ ИНС
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 710 Коментари: 0 Гласове:
1



МВР „СЛУЖЕБЕН“ СЕ ГЪНЕ КАТО МАКАРОН. БОКО И ШИШИ СЕ РАЗБРАХА: „СХЕМАТА“ С ШЕФОВЕ НА ОД-МВР ОСТАВА. ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ПРАВЯТ С КАДРИ НА МВР „ШМАТКА“, ТЯ ВЕЧЕ ГИ ИНСТРУКТИРА

image

Вчера в МВР е възникнал скандал. Сайта АФЕРА преди дни публикува: „ЧУДОВИЩНАТА ИСТИНА ЗА „РЕФОРМАТА“ В МВР – ОТМЪЩЕНИЕТО НА ЧАНТАДЖИИТЕ“.

Вчера на синдикално събиране в МВР, при новият служебен министър на МВР Пламен Узунов, е бил повдигнат въпроса за чантаджиите и прекараната през тях т.нар. „реформа“ на ексвътрешния министър Румяна Бъчварова, известна като МВР „Шматката“, разкриха брилянтни източници на АФЕРА.

Като пример е било даден абсурда, че всяка дирекция „Човешки ресурси“ във всяка областна дирекция на МВР ще се трансформира в отдел и началникът и ще взима почти двойна заплата. Под тази „шапка“ МВР „Шматка“ е предвидило да има и два сектора с по още двама началници, на които заплатите също ще скочат двойно – и това са УССД /техническо осигуряване/ и ФРО /счетоводство/. По такъв начин щели да бъдат „реформирани“ по „бъчваровски“ и останалите дирекции, като „Правно нормативна дейност“ и „Дирекция финанси и бюджет“.

Така, на практика се възпроизвеждат началници, които ще взимат двойни заплати, за сметка на тези полицаи, които са „на терен“ – „редовите“, от Икономическа, от Криминална полиция… За тях вдигане на заплатите има предвидено – НУЛА!

След като това е станало достояние на новия служебен министър Пламен Узунов, при него са били привикани ръководни служители от министерството, които са мълчали като посрани и засега Узунов е спрял тази „реформна“ кретения на Бъчварова, разкри АФЕРА.

В момента „чантаджиите“ са в паника, защото щяха да взимат по 1500 лева заплати, а редовият служител на МВР, и такива с 20 годишен стаж, щяха да бачкат за … 970 лв.

Междувременно, АФЕРА разкри, че при обиколките из страната – във всички областни дирекции на МВР, в последните си дни като министър на МВР, Бъчварова, освен че е поставяла конкретни задачи по места във връзка с изборите, е разпоредила и т.нар. младши полицейски инспектори, или популярно казано „кварналните“, всеки ден да пишели актове и фишове, защото „КАТ били много зле, катастрофите се увеличавали, а съставът намалявал“…

АФЕРА разкри и че Боко и Шиши задкулисно са се разбрали „схемата“ с областните шефове на Дирекции на МВР да остане същата и изборите ще се правят по тази „схема“.

Новият служебен министър ще се гъне като макарон, но ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОБЛАСТНИ ДИРЕКЦИИ НА МВР НЯМА ДА БЪДАТ СМЕНЕНИ И ТАКА НА ПРАКТИКА ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ПРАВЯТ С КАДРИТЕ НА … ГЕРБ.

Ченгетата са бесни и че лицето Белева, която е върнала „назад“ МВР, вместо да бъде шутирано, сега е в „кабинета“ на новия министър Узунов.

Изключително трезвеният главен секретар на МВР също остава на „бойния“ си пост. Освен, ако „льотчика“ не се вслуша в АФЕРА  и не разбере, че след като всички шефове на областни дирекции на МВР остават и те ще правят изборите, то имаше ли изобщо смисъл да назначавате това „служебно правителство“?!

АФЕРА още първият ден предупреди – ЧЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ НИКОГА НЯМА ДА ИМА, АКО НЕ БЪДАТ СМЕНЕНИ ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОД НА МВР, ВСИЧКИ НАЧАЛНИЦИ НА РУП НА МВР И ВСИЧКИ ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ!

Останалото е пунта –мара. Като „новият“ министър на МВР.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19884677
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930