Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2017 18:06 - Репресиите срещу българите и превръщането им в аморфна маса без общи идеали, е основна цел на неолиберализма http://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 228 Коментари: 0 Гласове:
0



Репресиите срещу българите и превръщането им в аморфна маса без общи идеали, е основна цел на неолиберализма Публикувано на 05.07.2017 в България   image

 

Неолиберализмът или „строго контролираният капитализъм“ ни бе натрапен, като на страна загубила „Студената война“.
Неолибералните програми концентрираха богатство и сила в много малко ръце и подкопаха работещата демокрация. Презрението на елита към „низшата класа“ прие различни форми.
В последно време израз на това презрение е поканата за пасивност и послушание и умереност в демокрацията, прокламирана от добре нахранени либерални интернационалисти, денонощно облъчващи ни от „националните телевизии“ и реагиращи на опасните за господарите си процеси.
България е най-видимо в подчинение на решенията на една концентрирана, безотчетна, частна власт. Институциите на управлението системно биват отслабвани-предизентската институция бе възхваляване при Плевнелиев, но с идването на Радев стана най-страшната заплаха за статуквото.
Репресиите срещу българския етнос и превръщането му в аморфна маса без общи идеали, е основна цел на неолиберализма. Понеже дори чуждите ислямски нашественици ни отбягват се използват възпроизвеждащите се безконтролно мургави избиратели на неолиберализма.
Ще може ли „православният национализъм“ и остатъчният патриотизъм да спаси България и Европа, ще има ли нов Тервел?

Челен пример е кампанията срещу Президента от закусващия във Вашингтон даскал по физкултура. Американците паднаха толкова ниско, да не могат да преживеят няколкостотин милиона за нови самолети.
Не се съобразяват и със световната и българска опозиция на американо-британските агресии, която е поразителна. Подкрепата за военните планове на Вашингтон едва достигна 10% според международни анкети, а натовски държави предпочитат Русия за военен съюзник в криза.
Но друга част от консуматорското общество, което е на власт начело с главния консуматор периодически поглежда към Москва. Дори депутатите Му, избраха Русия пред САЩ.
Цялата атлантическо-популистка банда отново се опитва да излъже избирателите си и имитира привързаност към Москва. Половината депутати се писаха русофили- 114 народни представители влязоха в групата за приятелство с Русия, стана ясно от списъци, публикувани от НС.
Най-голямата по големина група за приятелство в 44-ото НС е с Русия, втората по големина група за приятелство в 44-ото НС е тази за Китай – 70 депутати, а само с 62-ма „приятели” в парламента остават САЩ.
Заплаха за унищожение на Неолиберализма е всяко информирано, ангажирано общество,
етнос и група. Затова българите са подложени на „съвременен“ геноцид, отслабвани систематично и съзнателно с бой по патриотизма, бой по националните герои, преиначаване на историята с ожесточена война срещу БПЦ.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19858053
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930