Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2017 20:24 - Случаят Виола – мафията уби момиче от народа https://anonybulgaria.wordpress.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 568 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Случаят Виола – мафията уби момиче от народа ANONYMOUS BULGARIA

imageПрез последните няколко дни се даде силна гласност на случая Виола, която беше брутално убита от гаджето си Стефан. За първи път мога да пиша спокойно и без догадки, защото лично съм се срещал с този човек както и с компанията му.

Всички сме чували за децата на мафията, които си правят каквото си поискат. Децата на прехода ги видяхме как израстват сред нас и как правилата не важаха за тях. Всеки познава поне по един. Случайно стигнах до това запознанство.

Първо, в цялата компанийка от Класическата се е друсало и се друса все още. Не само амфетамини, но и всичко друго, което може да се намери в тъмния нет. ЛСД, ДМТ и тн. Стефан ми сподели в една от двете ни срещи, че е взимал по „3-4 картона ЛСД“, след което е шофирал.

Второ, там няма случайни. Както много пъти съм го казвал на близки около мен, тия хора стоят помежду си, защото нямат място сред нас и те го знаят. И така на един, родителите му са преподавали във въпросната Класическа, известни Бг историци са и са от тези, които си преподават фалшива история, подписват се под нея и изкривяват представата за миналото. На друга, баща и е най-изведстният хирург-стоматолог в България, дъщерята върви по стъпките му, но с много дрога. На друга, баща и е завладял бизнеса с билки в България. На друг пък баща му е режисьор известен в България (тия дето точат Националния Филмов Център) и тн и тн.
От редките ми срещи с тия хора, ми стана ясно, че наистина са от тия, които си мислят, че всичко им е позволено. Бях отвратен, че ги има още, но че и свободно си се разхождат из София, полицията не ги закача за проверки както е по кварталите и въобще всеки, който е имал контакт, познава онова чувство на безнаказаност, което струи от тях.

Още навремето, преди около година и половина, когато имах кратък контакт с „компанийката“ се бях замислил дали на не им организираме една наказателна експедиция. Толкоз бях отвратен, но и съблазнен от рядката възможност да ги набарам. Ония гняв, който се таи у всички, когато си казват „на тия никой нищо не може да им направи“ изплува у мен. Проповядвам ненасилието, защото знам, че ако започнем да ги избиваме сега, цялата държава ще се залее в кръв.

Имаме много редкия шанс, един от тях да бъде спипан и то намясто. В статиите се казва, че негови приятели са видели трупа и не са го издали. Би трябвало и те да бъдат наказани. Моята позиция винаги е била, че ще се самонакажат, виждали сме ги, знаем ги какви ги вършеха и моето предположение беше, че в един момент ще започнат да изникват гафовете и ще бъдат елиминирани по естествен път, тоест ще се само-елиминират. Това започна, защото на Стефан, майка му е управител аптека на Онкологичната Болница в София и без нея не мърда ни едно лекарство в България. Схемата е дебела и затова досега жалбите са потъвали. Повечето от четящите тук, са наясно, че онкологията днес си е един вид елиминиране на хора чрез „лечение“. Много хора са засегнати от това в България. Плаща се скъпо за едни лекарства, които не работят и само доубиват човека. Направо си е масово убийство за много пари. Еми като че ли и синът е решил, че и той може така да си ходи и да убива.

Провалът на мафията, не е нашият успех, а възможност за нас да ги започнем поне. Ако всеки се размърда като човек, ще ги поизринем, тях в момента много ги е страх. Според мен това обществено дело може да преобърне нещата и затова ще се опитат да го потулят или да го коментират заедно с други случаи на насилие, но този път извършено от обикновени хора, а ние не трябва да разбравяме, че това не е пияница ритнал камериерка, или преспъпник прегазил закона още веднъж, или наркоман както го изкарват, а дете на мафията, което си прави каквото си поиска от години, като него има много, всеки знае по един, всеки може да направи нещо.

Ето го и майчето,

image Ръководител

Маг.фарм. К. Станева -  управител

тел. 80-76-291; 870 51 74, служ. мобилен: 0878 219 767

staneva_kalina@abv.bg


което продава отровни лекарства на родителите ни и на приятелите ни от Чернобилското поколение и ги доубива играйки си с надеждата на близките срещу мноооого пари.

Айде да видим сега кой колко може и на кой колко му дреме за ближния си!

Копирано от пощата без редакторска намеса, автор „Някой“




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19847123
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930