Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2017 17:57 - ТЕСТ ПО ПАТРИОТИЗЪМ https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 398 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ТЕСТ ПО ПАТРИОТИЗЪМ Публикувано на 06.09.2017 в България

image  

                  През годината има няколко дати през които всички българи празнуваме събития, които ни изпълват с национална гордост. Такъв е 6-ти септември, денят на Съединението. Има и други дати, които би трябвало да празнуваме, но те са неизвестни или непопулярни за всички българи.

                  Светът сега е озверял. Европа, Балканите и България са полудели от трагични събития, от терор и тревоги, от очакване на етнически катаклизми, локални войни, а медиите сякаш ни имунизираха с твърденията, че Третата световна война вече е започнала. Даже се говори съвсем непринудено за ядрен конфликт в Северна Корея, или заради нея, сякаш тя е световният жандарм, а не регионален извънсистемен фактор.

                  Светът е полудял от своите материални стремежи. Всичко е материално. Духовността е стъпкана в много висока степен, няма идейно-патриотични движения. Има античовешки идеали на глобалните сарафи-банкери, подчинени на техните конспиративни идеологии и планове да завладеят света напълно материално. Това с една дума е Сатаната! В хода на техните домогвания нашата държава беше разрушена преди повече от 25 години. Днес имаме само название на територията със статут на васална бананова дестинация.  Включвайки ни в своите глобални структури като НАТО и ЕС посредством свои агенти, Сатаната подчини ВИП-а ни и си създаде своя Пета колона от нови марионетки, които “суверенът” си ги избира конституционно на всички избори, без да е наясно за тяхното истинско прикрито качество. И каквото и да изберем, то все е слуга на Сатаната! Откраднаха ни бъдещото поколение от съзидателни българи и защитници на държавата, опростачиха ни народа с кич, псевдолиберални стремежи за богатства, придобити на всяка цена и без значение как, насадиха ни псевдо ВИП фигури, кокетничещи с хомосексуализъм, разврат, пиянство и дрогиране, чалга, див капитализъм и всички присъщи им атрибути. Ликвидираха идеите за хуманизъм, добруване, за взаимопомощ, за патриотизъм и българщина, за нормални обичаи и нрави. От екраните на телевизиите и печата ни  заливат с просташки и вулгарни предавания с псевдоелитарни фигури, с пошло размахване на печалби, пачки, фишове, пари и форми на пари и само това… Повсеместен кич!

                  Слугите на Сатаната вече нагло посягат да ни променят историята, дори и това което той допусна да достигне за 1300 години до днес. Една криптоеврейка министърка на образованието преди повече от година се превърна в проводник на 100 милиона евро, с цел подкупване на образователната ни гилдия, промяна на учебниците и учебните планове, за извращаване на българската история. И за отплата от Сатаната тая антибългарка ще получи върховен пост в Еврейския съюз с многохилядна заплата в евро.

 

                  След този увод ще се опитам да представя една идея, да провокирам своеобразен тест, има ли българи патриоти в нашия ВИП, или материален елит, има ли патриотична духовност в него. Вече са известни стотици българи милионери, мултимилионери, да не кажем и милиардери. Може ли някой от тях за миг да се откъсне от лудостта си безспирно и безсърдечно да трупа милиони, палати, лукс и т.н. и да спомоществователства с няколко хиляди лева преиздаването на една книга, с която се цели да се събуди българщината, българите, да се демонстрира пред света и българите, да се  покаже най-дълбоката древност и лидерска роля на българите в световната история в световната култура и духовност, за непознатата история на българите. В нея се посочва, че българската държава е създадена през 14953 г. пр.н.е., а българският народ е най-славен народ, богоизбран на земята. Авторът и издателят могат да преиздадат книгата с първо издание през 2016 г. Но поради естеството на печата, големия обем на материалния носител, стандартната себестойност на продукта води до висока корична цена за масовия български потребител. Затова се прибягва да такъв способ, ще се явят ли богати патриоти, които да спомоществователстват преиздаването на книгата с планове за безкористно разпространение по всички библиотеки, читалища, кръжоци, сред ученици, политици, депутати, в Европа и т.н. Както и за представяне пред историците в БАН и академичната общност, която да бъде провокирана да излезе от своята черупка на родоотстъпническа казионна историография. Ще се появят ли заможни българи, частни лица, които да измият срама от образа, който са си създали вкупом.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19851571
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930