Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2017 21:39 - Мумията на Владимир Илич лишава Русия от енергия https://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 365 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мумията на Владимир Илич лишава Русия от енергия Публикувано на 04.11.2017 в Свят

image

Погребението в Кремълската стена трябва да се унищожи, а Кремъл да се превърне в културно-исторически паметник. Сега това култово място излъчва отрицателна енергетика. Мумията на Ленин и смуче енергия от руския народ. Тя е била погребана на принципа на погребенията на фараоните в Древния Египет: вътрешностите, включително и мозъкът, са извадени, а тялото е балсамирано и разположено в саркофаг. Здравето на фараона било наблюдавано от специални хора, тъй като се смятало, че неговите болести могат да поразят целия народ. Балсамираният в саркофага фараон, според легендата, трябва да охранява и пази духовното и физическото здраве на нацията. Възможно е на египтяните такъв “надзирател” да е помагал. В случая с Ленин всичко е точно обратното: той беше малък, болен, агресивен човек, който унищожи руската държава. Аутопсия на мозъка на Илич направил Оскар Фогт – голям германски невролог. Когато на власт в Германия дошъл Хитлер, той занесъл тези срезове на мозъка със сифилистични промени, а след това по цялото земно кълбо се разпространявали снимките им. Но от руснаците всичко се скрива!”

 

Сталин – генерален секретар и приемник на Ленин влизал в мавзолея само по времето на паради и никога – вътре

Не се покланял на “свещените” мощи. Това е исторически факт. Той завършил духовната семинария и прекрасно знаел какво е това – мъртвецът отнема енергията от живите. Всеки служител на църквата ще каже същото. През 90-те години празничната трибуна била преместена от мавзолея, а по времето на парадите го покривали с драперия. След като Ленин починал, болшевиките не знаели какво да правят с тялото му. Балсамиращите видели, че тялото е силно разложено и са се появили пигментни петна. Провели “операция по подмладяване на трупа”. Четири месеца след смъртта Ленин изглеждал като нов. Ръководителите на този “проект” имали всичките нужни материали и обяснявали как с различни манипулации може да се промени тялото на жив и мъртъв човек. Първи видял “подмладения” труп братът на Ленин – Дмитрий Улянов. Той панически напуснал мавзолея и възбудено казал: “Толкова съм развълнуван! Той лежи такъв, какъвто го видях, като почина…” Дмитрий завършил земните си дни в лудница…

Знакът на Сатаната

Сградата на мавзолея била построена по проекта на архитекта Щусев. Според някои изследователи тя прилича на зикуратите – постройките за жреците в Древния Вавилон, които те строели с окултни цели. В зикурата имало помещение, където се намирала мумията; смята се, че с нейна помощ жреците управлявали съзнанието на народа.

Според Авдеев болшевишките символи също са произлезли от окултизма; в нито една книга по история на етнографията на руския народ и на всичките съветски народи не присъстват ритуали със звезда. Там винаги е имало само кръстове.

Символът звезда е въведен в Русия през 1918 г. от Лев Троцки. Първите будьоновки били със синя обърната звезда, която е символът на Бафомет – Сатаната. Излиза, че на челата на болшевиките се мъдрел сатанинският символ…

Главата на Ленин, вече мъртъв в този момент, на значки, знамена, в училища и институти – е също копие на древния култ към мъртвата глава. Всичките тези мантри, повтаряни от ученици, студенти и възрастни – “Ленин е по-жив от всичките живи…”, “Ленин живя, Ленин е жив, Ленин ще живее…” също са част от окултния ритуал, който внушава на народа вярата в безсмъртието на Илич. След преврата през 1991 г. имало предложение да се свалят червените звезди от Кремъл, но оставили всичко както си е.

Ленин приживе, меко казано, не обичал религията и всячески се борел с нея. През 1913 г. той писал: “… Всяка идея за някой бог, всяко кокетничене дори с едно божество е… най-гнусната зараза…”





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19917653
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930