Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2017 18:47 - Ако ходеше така както говори, щеше да куца ужасно* http://bgjournal.info
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 255 Коментари: 0 Гласове:
0



Ако ходеше така както говори, щеше да куца ужасно* 21.12.2017

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов изговори в публичното пространство нов словесен ”бисер”, този път в парламента. Вторият след Борисов намекна, че трябва да се търси отговорност от хора, които правят внушения за работата на службите. В смисъл, че там не всичко е наред. Цветанов успя да изненада дори свикналите с неговият изказ присъстващи на заседание на парламентарните комисии за контрол на специалните разузнавателни средства и службите и по вътрешна сигурност и обществен ред. На заседанието за пореден път този месец бе изслушан председателят на Националното бюро за контрол на СРС Бойко Рашков.
Ето изказването на Цветан Цветанов:

За това колеги, моля ви, нека да се придържаме към уважение, респект към институциите. Всеки един да изложи своите аргументи, но нека те да не бъдат с политически отенък и съм убеден, че това, което ние можем да направим, народните представители, на база това, което бихме чули като дефицит, ако има такъв или някакъв правен вакуум, ние да направим всичко възможно да обединим усилията си да направим законодателство, което даде пълна гаранция и да няма абсолютно никакви опити за внушения по тема „Сигурност“.

Едва ли в света има друга нация, която би изтърпяла словесните изблици на г-н Цветанов. Всъщност има. Вогоните. Най-вероятно биха намерили изящна поетика в изказа му и биха успели да издържат почти цялото изказване. Но, както знаем вогоните са изключително злобни и още преди да свърши изказването биха отговорили с поезия. Която звучи приблизително така: Ооо, фривилна грухталност, твоите миктурации за мен са като пръдлени геблеточици по лъгердна пчела“. Която поезия, на фона на изказването на Цветанов, не звучи чак толкова лошо. Или поне може да се намери смисъл и логика, дори да не знаеш значението на някои думи. В изказването на Цветанов, всички думи са ми известни, но ми убягват и логиката и смисъла. Иначе е добър. Много добър.
Боян Цонев

Господин..,Боже колко ми е трудно да нарека така едно морално нищожество,един пигмей,като  Цецо Цвък! Но той би трябвало да знае,ЧЕ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ СА ПОДЧИНЕНИ НА НАРОДА, ЧЕ ТОЙ ИМ ПЛАЩА ДА МУ СЛУЖАТ И НЕ ИМ ДЪЛЖИ НИКАКВО УВАЖЕНИЕ, АКО НЕ Е ЗАСЛУЖЕНО И ТРЯБВА ДА ГИ ДЪРЖИ ИЗКЪСО И КОНТРОЛИРА! РАЗБИРАНИЯТА НА ЦВЪК,СА ДОСТА ДАЛЕЧ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА И ГОВОРЯТ ЗА БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ НА НЯКАКЪВ ДЕБИЛ,КОЙТО Е ОТКРАДНАЛ  ИГРАЧКА,ВЯРВА ЧЕ Е НЕГОВА ВЕЧЕ И Е ГОТОВ ДО СМЪРТ ДА ОТСТОЯВА ПРАВОТО СИ НА СОБСТВЕНОСТ!  ДА,АМА НЕ! ЦЕЦКО..? ДЪРЖАВАТА НЕ Е ТВОЯ,НИТО НА ШЕФА ТИ, НАША Е, НА НАРОДА, НА БЪЛГАРИТЕ!  Н.М.

*Заглавието е цитат „по памет“ на д-р Тони Филипов от поредицата „Из делниците на един луд“




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19848535
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930