Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2018 16:56 - Щом лъжат значи е страшно! 16 МИЛИАРДА причини имат да ги е страх! БОЕЦ: Защо говорителят на НАП излъга за ДДСарите?! https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 260 Коментари: 0 Гласове:
0



Щом лъжат значи е страшно! 16 МИЛИАРДА причини имат да ги е страх! БОЕЦ: Защо говорителят на НАП излъга за ДДСарите?! Публикувано на 23.03.2018 в България
image

Щом лъжат значи е страшно! 16 МИЛИАРДА причини имат да ги е страх!

След два дни мълчание на „националните телевизии“, днес някак срамежливо и с половин уста поставиха темата за МИЛИАРДИТЕ НЕСЪБРАН ДДС. Е, не цитират източника на информация, не посмяха да дойдат и на пресконференцията на БОЕЦ за да чуят фактите и да получат документите, но за сметка на това си помълчаха качествено.
Днес вече , принудени от бурята, която БОЕЦ предизвикахме , с разкриването и огласяването на данните за МИЛИАРДИ откраднати от ДДС, Вожда е разпоредил на матросовците, да почнат да пръскат с манипулации и лъжи от ефира на подчинените „телевизии“.
Благодарим на всички електронни медии, които отразиха случая и огласиха информацията коректно.
Дори лицето Росен Бъчваров – заплатаджия в НАП и изпълнителната директорка Галя Димитрова дадоха пресконференция. Страхът затваря много усти, но и отваря много усти. И задници. Понякога са трудно различими. Пресконференция без повод и без обяснения защо се прави. Паниката е лош съветник. Ама Вожда като е наредил няма мърдане, нали затова увеличиха заплатата на шефката на НАП. Защото е послушна и защото едни милиарди са отишли където трябва.

image

5.4 МИЛИАРДА БИЛИ НЕСЪБИРАЕМИТЕ задължения от ДДС. Тотал щета. И няма да се плашите, в Европа не събирали повече. Чак не знам как тая Европа още не е фалирала. Европа не е , но България е. Когато осигурителната система се дотира 50% от бюджета, на това му се казва ФАЛИТ. А когато от бюджета са откраднати 16 МИЛИАРДА само от ДДС, НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ГРАБЕЖ! Зверски грабеж! Над най-бедният народ в Европа.
За тези 16 МИЛИАРДА обяснението е , че те са „наложени ревизионни актове за установени данъчни нарушения и задължения“. Но, никой не казва колко от тези 16 МИЛИАРДА СА СЪБРАНИ И КОЛКО НЕ СА СЪБРАНИ. Май събрани са жълти стотинки. В документите предоставени на БОЕЦ от НАП за тези 16 МИЛИАРДА пише че, повечето от тези ревизии са възложени от външни институции. И още: „В преимуществената част от случаите , когато ревизиите се възлагат от външни институции, субектите, които са обект на контролната дейност не притежават имущество срещу което е годно да се насочи изпълнение , съответно да се съберат установените задължения“!
Някой нещо?
16 МИЛИАРДА ОГРАБЕНИ И ОДРАНИ ОТ ГЪРБА НА НАРОДА! И много малка част от тези пари би могла все още да бъде върната в хазната.
И не се връзвайте на сравненията с Европа. Защото са обидни. Защо не сравняват икономиката на България с тази на цяла Европа? Защо не сравняват заплатите с европейските? Пенсиите?
Мафията се тресе от страх. Страхът народа да се събуди и да осъзнае, колко брутално и нагло е бил краден , докато е събирал стотинки и левчета със СМС-и за да си лекуваме децата! Докато е гладувал за да си плати тока. Докато е пестил от лекарства за да си плати данъците!
Да се събуди и да изрине злото, което, като тумор изцежда и убива държавата ни!
Този път лъжите няма да помогнат. Този път и медийното затъмнение няма да помогне, защото за добро, или лошо има интернет. Този път и мантрата на Буда „аз не съм виновен, другите са крадците“ няма да сработи, защото по време на неговото управление кражбите на ДДС скачат десет пъти!
Този път ще плащате!
БОЕЦ ще водим битката срещу мафията ограбваща държавата ни до край.
В понеделник внасяме сигнали във връзка с ДДСгейт в Европейската комисия, парламента и парламентарните партии. Внасяме и сигнал в прокуратурата срещу всички финансови министри, шефове на НАП и премиери за периода 2000г. – 2017г.
И остава последното действие. Площадите.
А може Цацаров и Борисов да подадат оставки преди това. И това сме го виждали. Не сме виждали обаче главни прокурори, премиери и министри в затвора. А това е нашата цел. И техният кошмар.

Защо говорителят на НАП излъга за дедесарите?!

Говорителят на НАП, Росен Бъчваров излъга най-нагло в национален ефир. При свое участие в сутрешния блок на НОВА , на въпроса на водещия, за кой период се отнасят несъбраните и определени като несъбираеми 5.4 МИЛИАРДА ЛЕВА, Бъчваров отговори: „В преобладаващата си част, това са суми натрупани от 2000г. до 2010г.”

АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!Щом лъжат значи е страшно! 16 МИЛИАРДА причини имат да ги е страх! БОЕЦ: Защо говорителят на НАП излъга за ДДСарите?! by The Bulgarian Times

БОЕЦ разобличаваме лъжата на Бъчваров с документите, с които разполагаме и подписани от изпълнителния директор на НАП Галя Димитрова. От тези документи е ОЧЕВАДНО , че ОГРОМНАТА ЧАСТ от тези 5.4 МИЛИАРДА лева откраднато ДДС е реализирана СЛЕД 2011г.!

Ето данните:

Сумарно за периода 2000г. – 2010г. включително – 1 400 000 000 лв.

2011г. – 1 098 169 900 лв.

2012г. – 742 117 700 лв.

2013г – 548 124 500 лв.

2014г. – 510 991 900 лв.

2015г. – 654 968 300 лв.

2016г. – 564 968 300 лв.

2017г. – 271 071 300 лв.image

Видно е, че огромната част от размера на откраднатото ДДС е реализирана СЛЕД 2010г.! КАТО ГОДИНАТА РЕКОРДЬОР Е 2011Г. С ЕДИН МИЛИАРД И СТО МИЛИОНА!

Видно е, че схемите за крадене на ДДС се развиват и размера откраднатото ДДС се увеличава десетократно (за 2011г. размера на несъбираемото ДДС е десет пъти по-голям от средния за предходните години) СЛЕД ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ НА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ!

Видно е, че рекордът е през 2011г, годината в която ГЕРБ „усвоиха” резерва на здравната Каса.

Видно е, че лъжите на Бъчваров са с цел да се прехвърли отговорността за този грабеж на предхождащите управления преди ГЕРБ, но от документите е ОЧЕВАДНО, че най-голяма отговорност носи именно ГЕРБ, като по време на техните управленски мандати кражбите на ДДС нарастват до ДЕСЕТ ПЪТИ в сравнение с предходните години, преди 2010г. Разбира се, солидарна отговорност носят и всички управлявали за периода 200ог. – 2017г.

Видно е, че управляващите са в паника, след като с лесно разобличими лъжи се опитват да скрия Истината и да заблудят обществото.

ЗАЩО СА ПРИНУДЕНИ ДА ЛЪЖАТ?

Защото с огласената от БОЕЦ информация за МИЛИАРДИТЕ откраднато и несъбираемо ДДС, разкрихме най-срамната и жестока тайна на управляващата ни мафия за най-големият грабеж в новата история на държавата. Ударихме ги на най-болното място – схемите на техните спонсори за БЕЗНАКАЗАНО КРАДЕНЕ НА ДДС! Тези пари не са откраднати от малоимотните бушони в края на веригата, те са откраднати от обръчите и фирмите на управляващите и свързаните с тях олигарси и бизнесмени. Управляващите осигуряват чадъра, а олигарсите връщат част от милиардите в партийните каси и директно в джобовете на политиците! НАРОДЪТ ПЛАЩА!

След като държавата се тресе трети ден от направените от БОЕЦ разкрития за милиарди несъбрано ДДС, премиера Борисов мълчи като комунист на разпит, а армията му от калинки, гинки, чиновници и матросовци се опитват да скрият, игнорират и изопачат Истината чрез лъжи и манипулации.

Явно несъбраните милиарди и въпроса КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ НИ не са важни за Борисов. Единственото обяснение е, че той знае отговора и парите не са „изчезнали”, а са отишли на „точното място”.

ЗАЩО БУДА МЪЛЧИ? По въпроса за двете лъвчета се изказваше по три пъти на ден! Не че не са важни, но все си мислим, че и МИЛИАРДИТЕ откраднати от гърба на българите са не по-малко важни!

БОЕЦ ще продължим да задаваме въпроси. Да разобличаваме лъжите и схемите на управляващите, тяхната неспособност да управляват и ще разкриваме процесите на мафиотизиране на властта, водещи до ограбването на държавата и безнаказаност за виновните.

Очаквайте нови документи и информация за нанесени щети в огромни размери на държавата от длъжностни лица на най-високи позиции в управлението. Очаквайте и нова информация за ДДСгейт!

БОЕЦ още на 19.03.2018г. внесохме следващо Заявление по ЗДОИ до НАП с искане да ни бъде предоставена информация – пълен списък на всички търговци и фирми установени по веригите на данъчните престъпления за източване на ДДС. Не само тези в края на схемите, малоимотните бушони, а имената на всички по веригата! Включително тези, които реално са присвоили, укрили и откраднали МИЛИАРДИТЕ. / БОЕЦ

 

 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19892905
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930