Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2018 19:16 - ПОЖАРЪТ В КЕМЕРОВО Е ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ! Точно преди пожара вратите на киносалоните били блокирани, а сигнализацията изключена! Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 288 Коментари: 0 Гласове:
0ПОЖАРЪТ В КЕМЕРОВО Е ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ! Точно преди пожара вратите на киносалоните били блокирани, а сигнализацията изключена!
Всичко тайно става явно! В официалния вестник на Федералното събрание на РФ "Парламентская газета" публикуваха материал с интервю на момче, спасило се от една от кинозалите на Търговския Център.

Момчето излязло от един от киносалоните, точно преди пожара, за да отведе племянника си до тоалетната. Което значи, че по време на прожекцията вратите на киносалоните били отключени! А като изнесъл племенника си на улицата, и се върнал, ВРАТИТЕ ВЕЧЕ БИЛИ ЗАКЛЮЧЕНИ!

 Значи, ВРАТИТЕ НА КИНОЗАЛИТЕ СА БИЛИ ЗАКЛЮЧЕНИ МИНУТИ ПРЕДИ ПОЖАРА! Някой специално и умишлено е заключил хората и ги е обрекъл на страшна и мъчителна смърт!

 И още нещо. Момчето разказва, че в салона имало може би повече от сто зрители. Вратите не можело да се разбият, ни отвътре, ни отвън. А киносалоните били не един, а неколко?!).

 Братя и сестри, излиза, че вратите на пълните с деца кинозали били заключени точно преди пожара. И противопожарната сигнализация била изключена 15 минути преди пожара. Затова има всички основания да се твърди, че в Кемерово е извършен истински тер.акт, чиято цел е била, именно, да се изгорят живи хората!

 По наше мнение и убеждение, това е предварително подготвено ритуалне изгаряне на децата. Това жертвоприношение са организирали и извършили сатанистите-хабадци (господващата юдейска върхушка в Русия и в света. Г.С.) преди тяхната Песах. И Кремъл, както виждаме, прикрива това престъпление... Имащият разум, да разсъди!

image

 Щракнете върху снимката, за да я видите цялата!

Момче, било в Търговския Център (МОЛ?) по време на пожара, разказва пред телеканал «360», как му се удало да се спаси. 15-годишното момче заедно с най-добрия си приятел Никита били на кино в една от кино-залите на “МОЛ-а“. Но му се наложило да излезе, и тогава започнал ужасният пожар. Той успял да се спаси, но приятелят му, не!

«С Никита отидохме в «Търговския Център» заедно. Приятелят ни имаше рожден ден, и ние искахме да отидем, да купим нещо, да му подарим. А и да отидем на кино. В залата имаше повече от 60 души, а може би и повече от сто. С нас беше и мой пет годишен племенник. Той поиска да отиде до тоалетна, и аз тръгнах с него, да гледам, да не се изгуби, понеже веднъж вече му се беше случвало,
— разказа Витя.

По думите на момчето, в тоалетната той усетил мирис на дим. «Излязох и гледам хората бягат. Аз веднага затичах и изведох племенника на улицата. И го оставих при приятели, да го пазят. Така започна всичко», — добави Витя.

Витя не можел да остави приателя си в беда и се опитал да се върне обрато на четвъртия етаж, който вече бил пълен с черен дим. «Аз тичах, но едва се промъквах, беше невъзможно да се диша. Едва стигнах на четвъртия етаж и затичах към кинозалите. Позвъних на Никита, той каза, че е в киносалона. Казах му да отвори вратата, а той каза: «Не се отваря». Аз се опитах някак да разбия вратата, но не успях. Не можех сериозно да удрям, понеже около мен имаше тълпа», — разказва момчето.

«Не исках да си тръгвам, стоех там и исках някак да помогна. А приятеля ми каза през вратата, да бягам. Отговорих му, че няма да ида никъде. Започна да ми се замайва главата, но аз му казвах, че няма да го изоставя. А той ми отговори през вратата: «Не е нужно, ти вече нищо не можеш да направиш. Гледай само с майка всичко да е добре». След което аз избягах на улицата», — завърши Витя.

 Източник: Федералното издание "Парламентская газета"

 Братя и сестри, момчето изнесло племенника си, и се върнало на четвъртия етаж, до киносалона, за да спаси приятеля си, старал се да разбие вратата и т.н. А къде в това време е била охраната и спасителите? Нямало никой! Напротив, както разказват свидетелите, бягащи от горящата сграда, охраняващите даже пречели за евакуацията на хората, а сътрудници от ТЦ убеждавали доброволните спасатили, че горе няма останали хора!..

  http://3rm.info/main/70846-esche-dokazatelstvo-pozhar-v-kemerovo-eto-terakt-dveri-kinozalov-byli-zablokirovany-pryamo-pered-pozharom.html

 Превод, Григор Симов

 Бог да прости загиналите мъченически, невинни деца и възрастни!
Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 13237522
Постинги: 24542
Коментари: 5833
Гласове: 6133
Календар
«  Декември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031