Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2018 23:38 - Поредният подъл удар на мафията! Страх тресе кочината! https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 283 Коментари: 0 Гласове:
2



Поредният подъл удар на мафията! Страх тресе кочината! Публикувано на 17.04.2018 в България

Днес, 17.04.2018 г.., Росен Стефанов – Отец Рафаил е получил поредната си призовка по повод негови публикации в социалните мрежи (или поне това е формалният повод) касаещи руският патриарх Гундяев – КГБ агент Михайлов!

Поредният подъл удар на управляващата ни мафия! Отец Рафаил е член на БОЕЦ и дебелите знаят, че няма как чрез подобни репресии и опити за сплашване да пречупят Отеца, или да го откажат от битката срещу мафията, ченгетата и мутрите превзели държавата ни! Тези действия са насочени и към всички други, надигащи глас срещу престъпното партийно статукво, ограбващо и съсипващо държавата ни! Чрез репресиите спрямо отец Рафаил властимащите искат да смачкат всички тези хора и да им демонстрират какво ги чака. Тези действия показват страха на управляващата ни мафия, страха от действията на БОЕЦ и нарастващото напрежение.

Предисторията:

На 02.03.2018 г.. в навечерието на националния празник на България и в навечерието на визитата по покана на Св.Синод на БПЦ-БП – на Патриарха на РПЦ-МП Кирил Гундяев, в късните часове на вечерта и рано сутринта полицейския двойки са посещавали в домовете им български граждани, и лица с украински произход, изразили свои мнения и позиции в социалните мрежи относно посещението и личността на Руския патриарх, като същите са били предупреждавани да спрат с негативните оценки, и принуждавани да подпишат предупредителни протоколи, че ”няма да застрашават сигурността му”. (Между тях и отец Рафаил /Росен/ Стефанов, член на ”БОЕЦ”)

image

Става дума за над 25 човека. Този безпрецедентен в най-новата ни история опит за оказване на натиск, и ограничаване свободата на словото и съвестта, още повече в светлината на скандално протеклата визита, получи силно медийно отразяване, и предизвика остро обществено възмущение.

 

Продължението:

На 27.03, почти месец след като Кирил Гундяев отпътува от страната, в полицията с призовка като свидетел е извикана и г-жа Олена Коцева, Председател на Сдружение ”Мати Украина”, и член на УС на Атлантическия съвет.

Преди три седмици БОЕЦ разкрихме с документи получени по ЗДОИ, че за периода след 2000 г. над 16.2 милиарда лева са установените задължения за ДДС по влезли в сила ревизионни актове на НАП. От тях почти 6 милиарда са вече обявени за несъбираеми! Отец Рафаил бе един от хората, който внесе сигнал от името на БОЕЦ във връзка с ДДСгейт срещу министър Владислав Горанов и премиера Борисов заради неупражнен контрол върху дейността на НАП и неизпълнение на служебните задължения довели до щети за държавата в размер на милиарди.

image

БОЕЦ вече обявихме, че ще сезираме комисията на Европейския парламент по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (LIBE) за репресии и нарушаване на човешките права на български граждани. Единственото обяснение е, че чрез действията си институциите целят да репресират, смачкат, заглушат, унижат и подчинят свободомислещите български граждани, заради откритата им гражданска позиция не само по въпроса касаещ посещението на Гундяев, а и по различни други теми. Този тип действия са типични за държави управлявани от различни диктаторски режими и са недопустими за страните членки на ЕС.

БОЕЦ заставаме до отец Рафаил и ще реагираме по всички възможни начини за да защитим боеца. Продължаваме битката си срещу мафията превзела държавата ни и ударите срещу нас само ни амбицират още повече!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19941626
Постинги: 45111
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930