Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2018 17:13 - Дойде време. https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 211 Коментари: 0 Гласове:
1



Дойде време. Posted on 19.08.2018

Идва момент, в който човек трябва да заеме позиция, която нито е безопасна, нито политична, нито популярна, но той трябва да я заеме, защото съвестта му казва, че така е правилно.“
Мартин Лутър Кинг
Съвестта ни казва, че трябва да се изправим срещу мафията превзела държавата ни и да се преборим с това зло. Защото няма кой друг вместо нас да го направи.
Когато стоим и гледаме как пред очите ни се разграбва държавата ни, когато не реагираме на неправдите, когато търпим управлението на престъпници, когато свеждаме глави пред мутри и корумпирани типове, ние губим последното което ни е останало – своята чест и себеуважение. Всичко друго загубихме, загубихме парите си, земята си, мечтите си, дори децата си. Загубихме го докато се надявахме, че нещо ще се промени, че нещо ще се случи, залъгвахме се, че не е толкова зле и че нищо не зависи от нас. Оправдавахме страховете и бездействието си, като повтаряхме внушенията на управляващата ни мафия, че всички са маскари и всички са продажници и съпротивата няма смисъл. Поддаваахме се на манипулациите им, като се деляхме и нахвърляхме едни срещу други, скачахме от скандал на скандал и нищо не довеждахме до край.
Чест. Четири букви, в които се заключава смисъла да продължим борбата срещу мафията и да я доведем до край. Да запазиш честта си означава да отстояваш до край своите принципи, да браниш свободата си, да се бориш срещу всяка неправда и да поставиш три жалона, които да те водят – морал, справедливост и истината. Десетилетия се лутахме в блатото и забравихме какво означават тези думи. Така народа се превръща в стадо, а стадото няма чест, то служи само за стригане, доене и дране. Никой не се ражда роб, сами решаваме как да живеем.
Дойде време да си спомним, че сме хора.
Властта на мафията се крепи на нашето разделение, страхове и бездействие. Преодолеем ли страховете си, осъзнаем ли силата си, съберем ли се зад обща кауза няма какво да ни спре. Тогава ще разберем какво означава да си свободен. Истински свободен.
БОЕЦ означава – България Обединена с Една Цел. И целта е да си върнем държавата. Непримирими винаги е имало и сега има. Водим битката срещу мафията и събираме непримиримите. Срещу нас има престъпници без съвест и морал способни на всичко, а ние имаме само вяра и чест. Обречени сме да спечелим тази битка, тя ще се води на площадите, но цената, която плащаме за загубеното време е жестока.
Дойде време всеки да решава.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите.  Благодарим за подкрепата на всички наши съратници и съмишлениеци, това е обща битка на гражданите срещу мафията! Всяка помощ е ценна.

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg



Тагове:   дойде време,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19864393
Постинги: 45083
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930