Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2019 21:43 - Борисов е политическият чадър на митници... Вестник ЗОРА
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 813 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Борисов е политическият чадър на митници...   Ако обратните могат да се женят, защо ние ...     December 26th, 2018

  image Цачева, Фъндъкова, Цацаров лъжат, ослушват се, не си вършат работата Вестник ЗОРА on Jan, 1, 2019 image Вестник ЗОРА on Jan, 1, 2019
image БЪЛГАРИЯ  Цачева, Фъндъкова, Цацаров лъжат, ослушват се, не си вършат работата     Posted on January 06, 2019, 11:00 am     5 secs

Иванчева няма да се кандидатира за кмет на София, отправи въпроси към властта
Бившият кмет на “Младост” Десислава Иванчева няма намерение да се кандидатира за изборни длъжности в предстоящите европейски или местни избори. Обвинената в корупция Иванчева, както и нейната заместничка Биляна Петрова, не са заявявали такива намерения пред никого, разкрива в прессъобщение PR-ът Петър Кърджилов.
Съобщението е по повод появилите се спекулации в някои медии, че Иванчева смята да се кандидатира за кмет на София. Тези твърдения са окачествени като лъжа, а конкретно за разпространяването им е обвинен вестник “Уикенд”. “Г-жа Иванчева категорично не е упълномощавала никого да създава инициативен комитет за издигане на кандидатурата ѝ за кмет на София. Единствените цели и на двете в момента са да съхранят здравето си и да осигурят защитата си по обвинението срещу тях. Г-жа Иванчева и г-жа Петрова призовават всички независими медии и журналисти да не спират да задават следните въпроси към отговорните длъжностни лица, докато не получат отговори:
1. Към главния прокурор Сотир Цацаров и кмета на София Йорданка Фандъкова: Защо вече седми месец не се работи и няма резултати по сигналите за имотни престъпления в Район “Младост”, извършвани по времето на кметовете на ПП ГЕРБ Петко Дюлгеров и Цвета Авджиева? Трите сигнала са заведени на 8 юни, 2018 г. от г-жа Евгения Каменова в качеството ѝ на началник отдел “Управление на общинската собственост и жилищния фонд” в Община Младост, от екипа на кмета на Младост г-жа Иванчева.
2. Към главния прокурор Сотир Цацаров и СДВР: Защо вече девети месец не се работи и няма резултат по сигнала за фалшификации на документи от Димитър Логофетов и Христо Джампалски, подаден от г-жа Иванчева до прокуратурата и полицията на 23 март, 2018 г.? Логофетов и Джампалски са свидетели на Специализираната прокуратура в делото срещу г-жа Иванчева и г-жа Петрова.
3. Към министъра на правосъдието Цецка Цачева: Защо вече месец г-жа Цачева не насрочва дата и не свиква съвещанието за условията в арестите, което публично обеща да свика на 4 декември, но беше отложено поради отсъствието на главния прокурор и вътрешния министър?” Вчера стана ясно, че Десислава Иванчева и Биляна Петрова съдят държавата в Страсбург.
Те са подали жалби до Съда по правата на човека заради зрелищния им арест в центъра на София, дългия период на престой в ареста, както и условията в килиите. До седмица се очаква и Спецапелативният съд да се произнесе по мярката им за неотклонение. Двете бяха освободени на 22 декември след осем месеца в следствения арест. Отстранената кметица на “Младост” и заместничката й са обвинени в получаване на подкуп в особено големи размери.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19928088
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930