Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2019 21:57 - РАЗМИСЛИ ЗА ПРАНЕТО https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 282 Коментари: 0 Гласове:
0



РАЗМИСЛИ ЗА ПРАНЕТО

27.06.2019 admin

  image  

 

Вчера Министерски съвет отново прие проект за нови безумни изменения за мерките срещу изпирането на пари. Банките трябвало да докладват за всички съмнителни клиенти, които внасят повече от 50 евро, брокерите на имоти да докладват, когато някой съмнителен наема жилище, гараж, склад и т.н., търговците на картини – също. Всеки гражданин, институция и фирма – ДОНОСНИК! Добре дошли в Мутроландия, където на тепиха са мазни борби с борбата с прането на пари и финансиране на тероризма, а всъщност съдиите на тепиха са тези, които перат парите.

Само на мен ли ме се струва абсурдно в държавата на мафията, където ДЪРЖАВАТА ПЕРЕ ПАРИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ, да ни карат всички граждани да ставаме доносници на ДАНС и да се съмняваме във всеки клиент и да го докладваме веднага?

Искате да се борите с прането на пари?!? Ами започнете от самият Министерски съвет, негодници! Апартаменти, къщи за гости, кухи фирми, „спестени“ пари, „дарители“….и всичко това с цел да изпере парите от КРАЖБИТЕ ВИ /или както вие го наричате за благозвучност – КОРУПЦИЯТА/.

В държавата, в която българско гражданство се продава срещу 5000 евро на Сульо и Пульо от къде ли не, включително от страни, където има тероризъм, в държава, в която няма по-крадлива пасмина от управляващите политици, в държава, в която от обществени поръчки се краде поне половината, а получените в резултат на кражбата пари се изпират чрез подставени лица по различни проекти и договори, държава, в която националната сигурност се основава на дюнерите на всеки ъгъл, а под заплаха от терористични действия, държавата опрощава и разсрочва данъци и осигуровки на различни от традиционното вероизповедание. Държава, в която като в мръсна обществена пералня управляващите политици перат взетите от кражба от народа им пари, се прави на борец срещу прането на пари и тероризма.

Неуважаема шайка, ИДИЛ могат да си мечтаят за вашите резултати и коефициент на разрушително действие. И при най-зловещите терористични актове не са постигани разрушенията, които вие постигнахте с политиката си и некадърното си и крадливо управление. Бих казала дори, че терористите проявяват някаква милост в сравнение с вас. И имат граници на престъпленията. Вие нямате. Вие убивате народа си, убивате българските деца, убивате българските пенсионери, убивате България!

Някой нещо някъде пере….а Европа благосклонно си затваря очите пред кражбите, защото си получава своя дял!

Елена Гунчева




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19853479
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930