Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2019 19:16 - Прокуратурата се преименува в СИК! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 136 Коментари: 0 Гласове:
0



Прокуратурата се преименува в СИК! Posted on 05.08.2019

ДА ЗНАЕТЕ!
Пламен Георгиев НЕ напусна КПКОНПИ. Той беше отстранен и принуден да напусне след разследванията на биволите и други независими медии и сигналите на БОЕЦ и адвокат Хаджигенов срещу него за разминаванията в декларацията му и незаконно заграбената тераса. Тераса, която стана символ на самозабравянето, покварата и алчността на слугите на мафията.

image
Днес Пацо Терасо ще стане отново прокурор. Прокуратурата отдавана е превърната в сметище за корумпета и некадърници. Като шеф на КПКОНПИ, Пламен Георгиев ще бъде запомнен, с обявяването на Пеевски за най-чистият в държавата, след проверката по сигнала на БОЕЦ за произхода на средствата на корпулентния.
ДА ЗНАЕТЕ, Пацо се връща в Специализираната прокуратура. Само преди седмица шеф на СП стана прокуррора Франтишек, друг заслужил слуга на мафията и детенасилник. Същият Франтишек, който изпра Бойко Борисов по сигнала на БОЕЦ за 20-те жервти край Своге и персоналната вина на Буда и министрите му! БОЕЦ разкрихме, че премиера е знаел половин година преди катастрофата за дефектите на пътя и то за точният участък и умишлено не е предприел нищо, за да запази интереса на трейсаджийските си авери!
ДА ЗНАЕТЕ, в момета в Специализираната прокуратура има образувани проверки и досъдебни производства по сигнали на БОЕЦ срещу Пеевски, Карадайъ, Порожанов, Цветан Цветанов, евродепутата от ДСП Атидже Вели, Бойко Борисов, братовчеда Ради на Бойко Борисов и др. нали се сещате как ще завършат тези проверки? Всички ще бъдат обявени за „най-чистите в държавата“, след Пеевски, разбира се.
ДА ЗНАЕТЕ, ако Гешев стане главен прокурор, вече и официално прокуратурата ще бъде закрита и преименувана на СИК – Служба за Изпиране на Корпулентни. 

image
ДА ЗНАЕТЕ, това блато може да бъде разчистено само по един начин – на площадите. На 12.09. БОЕЦ и хиляди непримирими граждани излизаме пред съдебните палата в столицата и страната. С ясни цели и готовност да ги отстояваме до край – оттегляне на кандидатурата на Гешев и оставка на мафиотското правителство на Буда!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19871380
Постинги: 45083
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930