Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2020 22:16 - Британоварваризмът - Ционисткото унищожение на белите европейци Автор: tofeurope
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 102 Коментари: 0 Гласове:
1Британоварваризмът - Ционисткото унищожение на белите европейци
Автор:
tofeurope 
  image

"Британоварваризъм" е термин, с който Иван Спирдонов обозначава настоящата доминация на британската философия над света. Думата е смесица между "британство" и "варваризъм", а смисълът й е очевиден. Пиша тази статия, защото в бъдеще този термин ще използвам доста често заради улеснено описание за нещата, които ще говоря. Книгата на г-н Спирдонов е "Сатанизъм: Unlimited: Самоунищожението на бялата раса" и я препоръчвам на абсолютно всеки един българин и християнин.

 Същност

От всяка една империя са произлезли и добри, и лоши люде, а Британоварвария (Британската империя) не прави изключение откъм първите - Уилям Шекспир, Чарлз Дикенс, Оскар Уайлд, Осуалд Моузли и много други, които са символ на гениалността и величието на европейската раса! Но въпреки това, тяхното социално и политическо влияние остава предимно за времето си, докато на антихристияни като Адам Смит, Томас Малтус, Чарлз Дарвин, Томас Хъксли, Джереми Бентън, Джон Лок и прочее, съществува до днес.

 Целта на британоварварската философия е обща от почти всичките й представители - унищожаване на вярата в Бог. Тя е основана на богохулство, атеизъм и богоборчество. Християнството е това, върху което се гради както Западната, така и цялата европейска цивилизация и след като нейната духовност е унищожена, то няма нещо, което да я поддържа жива. Либералите често обичат да квалифицират "забавящото човешкия прогрес" християнство като хомофобско, сексистко, ксенофобско, хомофобско, нацистко, комунистическо и така нататък. Не е и в тяхна полза, че демокрацията не е християнска, както и християнството не е демократично - единственото нещо, за което хора са гласували в Библията, е Разпятието.

 Представителите, някои от които ще спомена по-подробно накрая, на доминиращата британоварварска философия са от периодите на богоборчество в Европа - например Реформацията, Ренесанса, Просвещението (което е продължител на Ренесанса) и Рационализма. От тези периоди произлизат богоборчески идеи, които или поставят човека над Бога, или откровено отхвърлят Всемогъщия – есето за законите на населението на Томас Малтус, дарвиновата еволюция, деизмът, хуманизмът, агностицизмът, утилитаризмът, емпиризмът, либерализмът, капитализмът, марксизмът и прочее.

 Човек няма нужда от Бог, той може да си поеме съдбата в собствени ръце, защото има рационален разум - това става лозунг на Просвещението. В Библията обаче пише, че който се уповава на своето си сърце, е безумен (Притчи 28:26).

 Между другото, комунистите винаги са били големи почитатели на Ренесанса и Просвещението, защото техните масонски представители, макар и да са от омразната на комунистите буржоазия, са богоборци и материалисти. През комунистическия период в България властите винаги са насърчавали изучаването на тяхната литература.

 Образувалите се радикален материализъм, мизантропия и богоборчество в Британоварвария се налагат като имперска политика. От времето на Томас Хобс (емпирист и безбожник) и Френсис Бейкън (основоположник на богоборческия емпиризъм, известен е с корупцията си, а на Запад - и с хомосексуалността си*), 16-17 век, до края на 18 век там няма идеалисти, художници или композитори, но за сметка на това има стотици пирати, банкери, серийни убийци, измамници, агенти, масони и други сатанизирани персони. Още след Оливър Кромуел и неговата Английската революция идеологията на либерализма, загърбващ "мрачното средновековно християнство", се разпространява изключително бързо.

 *Думата "гей" произлиза от същата Британоварварска империя със значение "весел" и често е използвана за название на проститутките във Викторианска Англия.

Защо бели европейци, а не европейци?

image

Анти-бяла пропаганда, насърчаваща междурасово смесване

image

Анти-бяла пропаганда, по която белите деца изучават учебния материал

Британоварварският елит изменя представите на белите хора, защото иска да ги унищожи. Виждаме все повече негри в Европа - и то не само спрямо увеличената престъпност навсякъде, където пребивават, а предимно заради про-мигрантската политика на Европейския съюз, целящ създаване на Съединени Европейски Щати. В сайта на ЕС има статия "Защо имаме нужда от Съединени Европейски Щати" - ТУК. Тези щати са мисъл още на британоварвара Уинстън Чърчил и Ричард Калерги, който заявява, че бъдещите им граждани няма да бъдат хората от Стария континент, а една каша, която е продукт от смесването на расите.

Увеличаната престъпност е само следствие на тази политика. Заедно с нея можем да посочим, освен добре финансираната пропаганда, че все повече бели деца изпитват вина заради белите им предци, че във все повече чалга клипове и реклами участват негри, че все повече български деца се обръщат към рапа (и съответния начин на обличане и държание), която е негърска деградирала музика.

 Днес непрекъснато трябва да се напомня на хората, които имат потенциал да бъдат нормални, че истинските европейци са бели християни и не се определят от гражданството им в про-еврейския Европейски съюз.

 Защо ционистко унищожение, а не самоубийство?

Разбира се, това унищожение е "самоубийство", защото то нямаше да се случи, ако не бяха расовите и народни предатели, които се продадоха на Мамон и се превърнаха в кукли на конци в ционистките анти-бели лапи. Но аз искам да коментирам тези ционистки лапи, които ръководят самоубийците.

 Ученията на гореспоменатите безбожници влияят днешния свят, защото са предназначени за настоящето - Те са целенасочени. В Протокол №2 от Протоколите на ционистките мъдреци четем следното: А християните не се водят от практиката на безпристрастните наблюдения, постоянно извличани от историята, ами от някаква теоретична рутина, без какъвто и да било критичен поглед върху реалните резултати. Ето защо ние изобщо не трябва да държим сметка за тях: нека се позабавляват още известно време, докато дойде моментът; нека поживеят било с надежди за нови форми на развлечение, било със спомени за отминали забавления. Нека вярват, че тия теоретични закони на науката, които сме ги убедили да възприемат, съставляват най-важното. Тъкмо с такава цел ние непрестанно - чрез нашата преса - подсилваме сляпата им вяра във въпросните закони. Интелектуалният елит на гоите ще се пъчи със своята наука и без да я изследва, за да провери логичността й, ще привежда в действие всички получени от науката сведения, които агентите ни събират и представят, за да оформят тяхното съзнание в желаната от нас посока.

 Относно предателите - Една поговорка гласи, че на врага можеш да простиш, а на предателя никога! Лично според мен Корнелиу Кодряну се изразява най-точно по темата: "Ако имах само един куршум и бях изправен пред враг и предател, бих се погрижил предателят да го получи."

 Смятам, че предателите са един неизбежен процес от пътя към победата - Няма нито един исторически момент, в който да не съществуват предатели, но въпреки тяхното присъствие, накрая Истината възтържествува. Навярно това се дължи на следния исторически цикъл:

 image

 Съвременният човек е възприел историята като една линия, изпълнена с прогрес и само с прогрес. Например според него зарязването на християнството, разкрепостяването на човека, въвеждането на все повече и повече технологии и драстичното улесняване и умаловажаване на живота е прогрес. Този исторически цикъл, макар и историята да не се счита за точна наука, е част от финия, точен и рационален ред на Вселената, осъществен от Бога. Историята има детерминичен характер.

 Британоварварският елит смята, че историята има край и именно тяхната империя, със своя доминантен модел, ще бъде вечна, тоест последна. Но историята е на друго мнение - всяка една империя в един момент става на руини поради простата причина, че ако едно нещо има начало, то има и край, а Британската империя определено има начало.

 Хилядолетен Райх

Навярно Хитлер доста е харесвал англичаните, заради което много хора си мислят, че именно от тяхната мания за вечна власт произлиза неговата идея за хилядолетния Райх.

 Вероятно е бил вдъхновен и от расистките техники на еврейско-британския елит, които биват прилагани върху ирландци, китайци, негри и тн и понеже същият елит иска да прикрие това, освен че не споменава и дума за английския расизъм, след втората световна не спира да пропагандира и кряка за някакви 6 милиона еврейски жертви на нацисткия режим. Първите трудови лагери са създадени от англичаните по време на Бурската война, а не както елитът непрекъснато ни натрапва и пропагандира - от нацистите.

Смешното е, че много представители на същия елит казват, че ако не беше Аушвиц, Израел никога нямаше да съществува - та нали Британската империя още през 1917 г. обещава, че ще спомогне за изграждането на Израел!

 

image

 Предвид това негово изказване бих свързал християнската му вяра с идеята за този дългогодишен Райх. Но също така предвид това изказване бих казал, че хилядолетният Райх няма толкова буквално значение, колкото духовно и философско.

 "Още и това нещо да не забравяте, възлюбени, че за Господа един ден е като хиляда години и хиляда години – като един ден."  (2 Петър 3:8)

 Хитлер е бил страстен почитател на историята и въпреки че е повече известен с горенето на еврейско-марксистка и безбожна литература, отколкото с колекционирането на книги, той е имал библиотека от приблизително 16 000 книги - За сравнително краткия си 56-годишен живот той е прочел хиляди книги!

 Историческите му познания и фашистките му възгледи, които отричат прогреса, сочат, че той е бил наясно с горния исторически цикъл и е знаел много добре, че всяка една империя, включително неговата, има своя край.

 "Хиляда години" на немски, eintausend Jahre, звучи по-добре от "вечност", immer. Хилядолетният Райх е символ на вечната борба в живота, а не на вечна империя: Хитлер казва, че тези, които искат да живеят, нека се бият, а тези, които не искат да се бият в този свят на вечна борба, не заслужават да живеят.

 Кой е гой?

"Гой" е еврейска дума за обозначаване на неевреин, която се използва със значение на животно, боклук, отпадък и други наименования с "оскърбителен оттенък". Ето няколко доста интересни цитата за гоите/неевреите от еврейската Талмуда:

1) Дори най-добрите от гоите трябва да бъдат убити (Soferim 15)

2) Всички деца на гоите са животни (Yebamoth 98a)

3) Нееврейско момиче, което е на 3 години, може да бъде насилвано (Aboda Sarah 37a)

4) Евреин може да насилва, но не и да се жени за нееврейско момиче (Gad Shas 2:2)

5) Ако ядеш с гой, е едно и също като ядене с куче (Tospoth Jebamoth 84b)

6) Ако евреин намери предмет, принадлежащ на гой, не трябва да бъде върнат (Baba Mezia 24a)

 image

 Фразата на Мейсън има доста различно значение от това, което много хора възприемат - Той не казва, че националсоциализмът е еврейски. Той казва, че съществуват две нива на духа - изцяло гойското ниво, съставено от етнически неевреи и осъзнатото негойско ниво, съставено отново от етнически неевреи, обаче не трябва да се смята, че осъзнатите трябва задължително да са националсоциалисти.

 Разликата между двете нива: 

Първо ниво: гоите тук са нарцисисти, егоисти, материалисти, мързеливци и заблудени хора, нежелаещи да се самоусъвършенстват и образоват. По този начин горните националисти стават духовно "гои", друг пример за гойски националисти са тези, които не четат еврейска литература само защото е еврейска, без да осъзнават, че в нея могат да намерят много компромати за ционисткото зло.

Второ ниво: Тук се намират етническите гои, задминали първото ниво.

 Много националисти и християни погрешно си мислят, че конфликтът между нормалните хора и ционистите е идеологически, национален и расов, а не религиозен, докато ученията, които ционистите прилагат върху белите хора, са най-вече антихристиянски - тези, произлизащи от Британоварварската империя! Известен процент от тях даже са възприели част от тези учения, например дарвиновата еволюция, като по този начин тези националисти и християни стават "гои".

 Та, Мейсън твърди, че етническите гои, които искат да се борят за хората си, трябва да преминат първото ниво и да спрат да бъдат толкова стереотипни. Дали пък не е прав?

 Кратка история на британското еврейство

През 1290, Едуард I издава заповед/едикт, с който официално изгонва всички евреи от Англия, защото евреи са били замесени в кабалски сатанизъм и ритуални жертвоприношения на християнски деца. Морски помощник на робовладееца Франсин Дрейк е наречен "Мойсейс евреинът".

Диктаторът Оливър Кромуел през 17 век веднага, щом разбива монархията и църквата в Англия, дава права на евреите. През 1655 г. холандският равин Менасех Бен Израел (кабалист и водач на холандското еврейско общество) убеждава диктатора, че Англия има полза от постоянното пребиваване на евреи, вследствие нак което свиква събрание на търговци и англикански духовници, което да вземе решение за легалното заселване на евреи, но то не е прието.

 Около средата на века значителен брой еврейски търговци от Марано се заселват в Лондон и образуват там тайна конгрегация, начело на която са Антонио Фернандес Карвахал и Самюел Мейлот. Те провеждат голям бизнес с Леван, Източна и Западна Индия, Канарските острови и Бразилия и най-вече с Холандия и Испания. Има свидетелства за еврейска резиденция в Плимът.

 През 1690 г. холандските евреи са допуснат в Лондон да провеждат бизнеси, които на някои места в Европа все още се смятат за антихристиянски. 10 години по-късно Уилям 3 обявява Соломон де Мадона за първи еврейски рицар. Покрай масонските якобитските бунтове от 50-те години на 18 век еврейски търговци като Сампсън Гидиън (робовладеец, познат като "Ротшилда на времето си") и Йосиф Салвадор (про-хановерски масон) започват да изразяват лоялност към правителството и му помагат с всякакви финансови проблеми. Малко след това Майер Ротшилд разпространява антихристиянските си бизнеси и в Англия.

 От средата на 18 в. до края на 19 в. евреите добиват все повече права и започват да се изкачват във властта, влизат в Парламента, стават шерифи, заемат други висши ключови позиции, създават свои вестници, търговията им става все по-мащабна. През 80-те години на 19 век отново има преселение на евреи в Англия. В кварталите, където започват да пребивават, престъпността значително се увеличава, а наскоро дори научихме, че зад Джак Изкормвача всъщност се крие полският имигрант от еврейски произход Аарон Козмински.

 Интересното е, че всичкото това еврейство се случва, докато британоварварската философия се развива, като нейни най-големи защитници и до днес са евреи.

 image

 

Немският евреин и основател на комунизма Карл Маркс е бил добре финансиран от съратника му Енгелс, чийто баща е притежавал фабрика в Англия. Маркс и Енгелс казват, че в Лондон се събраха комунисти от най-различни националности и съставиха следния „Манифест“, който се публикува на английски, френски, немски, италиански, фламандски и датски език.

 

В "Еврейската държава" Теодор Херцел описва два органа, които ще служат за предоставяне на суверенитет (държава) на евреите: "Съюзът на евреите" и "Еврейската компания". Съюзът ще работи научно и политически, а компанията - практически, тя ще организира икономическия живот в новата страна. Тя ще бъде основана като акционерно дружество под английска юрисдикция, тоест съобразното с английското законодателство и под протекцията на Британоварварската империя, със седалище в Лондон.

 През 1917 г. британският министър на външните работи Артър Балфур обещава чрез декларация на еврейския ционистки лидер лорд Уолтър Ротшилд, че Великобритания ще създаде еврейски национален дом в Палестина, ако не бъдат засегнати правата на вече съществуващите там общности - и въпреки това, евреите не само им засягат правата, но ги премахват.. То подкрепя идеята за еврейско заселване в територията на Палестина, като част от Британския мандат в Палестина след Първата световна война. Британският мандат е мандат за управление, даден от Лигата на нациите на Великобритания. Един от архитектите на Лигата на нациите (Обществото на народите) Робърт Сесил казва, че създаването на дом за евреите е важно, колкото самата Лига, в нея важни длъжности са заети от евреи, а Наум Соколов, един най-големите застъпници на Балфурската декларация, ционистки лидер и близък сътрудник на Хаим Вайсман, казва, че борбата на Лигата е еврейска борба, която ще помогне за  осъществяването на Йерусалим като столица на световния мир (Тоест като столица на света?).

 До Болшевишката революция евреинът Троцки е получавал щедро финансиране от американските евреи, на 3 април 1917 г. е задържан на американо-канадската граница, но както пише през 1918 г. полковник Джон Маклейн, Троцки беше освободен по искане на британското посолство във Вашингтон, предизвикано от искане на Държавния департамент на САЩ, който пък беше активиран от някого другиго. Канадските власти са били инструктирани да съобщават за пресата, че Троцки е американски гражданин с американски паспорт, а неговото безпрепятствено минаване на границата беше по изричното изискване на Държавния департамент на САЩ.

 Посланиците и дипломатите на СССР във Великобритания през 1936-1937 г. са Щайнман (Майски), С. Б. Каган, Беркман (Волчков) и Фридман (Озерский) - евреи до един.

 Всичкото това еврейство се случва, докато британоварварската философия, като нейни най-големи защитници винаги са били евреи, се развива и повлиява на редица най-отявлени еврейска учения и доктрини.

 След като Великобритания отпуска Палестина на Израел, британските евреи непрекъснато се опитват да завлекат Англия във война за еврейските интереси, но за щастие, се намират хора, които да им се противопоставят.

Осуалд Моузли против еврейското поведение

image

 Посланието на сър Осуалд Мосли относно евреите е ясно. Черноризците се противопоставяли на тези евреи, които поставят еврейските над британските интереси. Те се противопоставяли на еврейските интереси, изтъкнати в международните финанси, които използвали Великобритания за осъществяване на своя дневен ред. Те се противопоставяли на евреите, които се идентифицирали като комунисти и които са нападали събранията им. Те се противопоставяли на тези евреи, които са искали да въвлекат Великобритания във война за еврейските, а не британските интереси. Те се противопоставяли на евреите заради тяхното поведение, а не защото са евреи.

 image

 Джон Лок

image

Първата политическия теория, либерализмът, е създадена именно от рационалния емпирист Джон Лок. Той предлага идеята за договорния характер на човешкото общество - идея за разделение на властите на законодателна, изпълнителна и съдебна. Най-важно в човешкото общество за него е частната собственост, а основна цел на държавата е спазване на частната собственост. Той е яростен борец за свободата на словото и печата (каквито са и днешните неолиберали), За него трите основни неща в живота са общуването, индивидуалната свобода и частната собственост, но никъде не споменава вярата в Бог.

 Опровергава идеята за божественото право на кралете – религиозна догма в подкрепа на абсолютната монархия, позната още като папоцезаризъм на Запад и цезаропапизъм на Изток. Макар и да се прави на голям християнин, както останалите британоварвари, той смята, че етническият произход и вероизповеданието не са от значение и трябва да има неограничена толерантност помежду им. За него религията е средство за опазване на реда, на нравите и е дело на отделния индивид - Разбираемо е, че богохулниците смятат религията за "средство за контрол на населението", но вече е изключително тъжно, че има и такива атеисти-националисти, които не осъзнават, че тази идея е силно развита от създателя на най-враждебната им либерална идеология.

 В своето произведение "Два трактата за управлението" той пише няколко пасажа, с които оправдава робството и отрича, че теорията му за частна собственост важи и при общества като местните американци. Бил е робовладеец, инвеститор в английската търговия с роби чрез Кралската Африканска Компания и компанията Bahama Adventurers.

 Силно е влиянието на Лок върху френския философ, деист* и масон Волтер, който го нарича „мъдрецът Лок“.  

 

„В критиката си срещу християнството френските просветители използваха насочените срещу християнството съчинения на английските философи Томас Хобс, Джон Лок, Джон Толанд, Хърбърт Чербери и др., които се опираха на философията на здравия разум. Философията на здравия разум се оказа най-страшният противник на защитниците на религията и религиозния мироглед“ — пише съветският марксистки философ Казарин в сборника си „Французские просветители XVIII в. о религии“, Москва, 1960 г.

 *Деизмът е създаден от британоварварина лорд Едуард Хърбърт Чербъри. Според деизма Библията не е източник на Божиите идеи и до тях може да се стигне само чрез наблюдаване на заобикалящия ни свят.

Адам Смит

image

Смит е друг класически либерал, както и деист. Автор на Богатството на народите и основател на капитализма. На 4-годишна възраст е бил отвлечен от цигани.

 Според капитализма фундаменталните ценности се базират върху печалба, частна собственост върху средствата за производство, конкуренция и икономически растеж, тоест материалното е пътят към щастието. Факт е, че благодарение на капитализма милиарди хора по света имат достъп до технологии като телевизия, самолети, коли, телефони и Интернет, но още един факт е, че това е постигнато чрез много експлоатация. Капиталистическата система е причинила повече смърт, отколкото която и да е друга система или идеология (повече дори и от еврейския комунизъм!) - Стотици милиони отнети животи!

 Дейвид Хюм

 image

Хюм е скептик (чият философия играе значителна роля в редуцирането на вярата в Бог), натуралист*, един от най-дейните представители на Просвещението и личен приятел на Адам Смит.

 След като на 6 септември 1765 г. преследваният във Франция заради трудовете си масон и безбожник Жан-Жак Русо е нападнат с камъни и в Швейцария, Хюм му помага да намери убежище във Великобритания.

 *Според натурализма във Вселената няма нищо друго освен атоми и молекули - няма Бог, свръхестествено, човекът няма душа и прочее. Натурализмът е тежка форма на материализъм, най-изповядвана предимно от комунистите: Евреинът Ленин казва, че в света няма друго, освен движеща се материя.

Томас Малтус

 image

Това е друг британоварварин, правещ се на голям християнин (бил е свещеник), както повечето британоварвари. Баща му е бил безбожен якобинец, приятел с масоните Русо и Волтер.

 Пише "Есе за законите на населението", според което ограничението на човечеството е нужно, за да не върви към демографска криза. Според него това, което държи населението под контрол са нещастия (войни, епидемии, глад и болести), морални ограничения и поквара (към които той включва убийства, предпазване от забременяване и хомосексуалност).

 Принципите на тази британоварварска теория днес се използват неомарксистки милиардери (които са най-често от еврейски произход) за извършване на геноцид над белите хора.

 Джереми Бентъм

image

Бентъм е един от най-дейните британоварварски богохулници. Той е отявлен антихристиянин, според който религиозните вярвания нямат място сред хората и дори самата идея за религия трябва да бъде премахната.

 Теоретик е на либерализма. Идеите му, освен унищожение на християнската вяра, включват индивидуална икономическа свобода, отделяне на църквата от държавата, свобода на изразяването, край на робството, еднакви права за жените, премахване на физическите наказания (както и на смъртното наказание), правото на развод и декриминализиране на содомията с акцент върху хомосексуалността. Бентъм подкопава основните на свободното общество, защото отхвърля принципите на природата.

 Родоначалник е на утилитаризма, според който моралната стойност на дадено действие или поведение се определя от крайния му резултат. По този начин утилитаризмът затрива етиката на дълга, тъй като моралната й стойност не зависи от резултата заради съответния й идеализъм. Идеалистичната борба е нещото, към което нормалните хора винаги са се стремяли, се стремят и ще се стремят.

 Джон Стюарт Мил

image

Емпиризмът има най-голямо влияние върху възгледите му, както и хора като Френсис Бейкън, Дейвид Хюм и Дейвид Рикардо (британски евреин). Този утилитарист, атеист и скептик е основоположник на английския позитивъзм, верен защитник е на либерализма и феминизма.

 Той прави разликата между свободата "за" (freedom) и свободата "от" (liberty) - втората е в центъра на либерализма. Свободата "за" е свобода за (тоест наличие на) ограниченията, традициите, семейството, религията, националните и расови различия, а свободата "от" е свобода (тоест освобождаване от наличието им) от тях. Застъпва се за осигуряване на максимално възможна свобода на личността от държавата - той е поддръжник на свободата "от", както и всичките му либерални братя, за тях Божиите закони не са нещо задължително.

 Чарлз Дарвин

image

Не допускайте изобщо, че нашите твърдения са безпочвени. Обърнете внимание върху успеха на дарвинизма, на марксизма и на ницшеанството, които ние успяхме да подготвим. Поне за нас пагубният ефект на тенденциите в тези доктрини върху гоите следва да бъде видим." - Продължение на горния цитат от 2-ри протокол.


Тук най-ясно може да бъде видяно първото ниво сред гойските националисти. Те много добре знаят кой управлява Америка, но поради някаква причина си мислят, че същият анти-християнски управляващ елит задължава калифорнийските ученици да изучават стотици часове дарвинова еволюция, за да поддържат населението образовано. През 2014 г. е изчислено, че 44% от младите хора там губят християнската си вяра през гимназиалните си години. 

 Според пропагандата от еврейския Холивуд и медиите Вселената е възникнала сама от нищото. "Всеки, който ви каже, че знае как е възкникнал животът на земята преди 3,45 милиарда години, е или глупак, или негодник. Никой не знае." - Стаюрт Кауфман. Стивън Хокинг също казва, че преди "Големия взрив" е имало нищо, но също така той допуска множество теории за произхода на Вселената, една от които е Творец.  

Джон Ленъкс в книгата си "Погребала ли е науката Бога" доказва с математични уравнения, че вероятността за самостоятелно създаване граничи с невъзможността. Дарвиновата теория е разяждаща киселина, целяща не усъвършенстване на науката, а унищожение на всички мирогледи преди Дарвин.

 "Първата глътка наука те прави атеист, но на дъното те чака Бог" - Алберт Айнщайн

Дарвин е имал 7 деца от братовчедка си, което ясно показва що за "гениален" учен е. Единственото му научно образование e от Медицинския факултет на Единбургския университет, продължава 2 години, след което се отказва и понеже е бил зает да пиянства по барове, едвам е минавал изпитите си. Това обаче не се споменава от холивудската машина за размиване на съзнания.

 Томас Хъксли

image

Хъксли е познат като "Булдогът на Дарвин" заради вярната му защита на дарвиновата теория. Последовател на Дейвид Хюм и дядо на Юлиян Хъксли - евгеник, натуралист, интернационалист и първи директор на ЮНЕСКО.

 Създава агностицизма, според който съществуването на свръхестественото и особено на Бог не може да бъде доказано, тоест за него наличието на душа при човека не може да се докаже.

 За рационалиста Хъксли на първо място е разумът на човека, което ще рече, че човешкият разум е преди Божия, по който образ е създаден. Той казва, че агностицизмът всъщност не е вероучение, а метод, чиято същност се крие в строгото прилагане на единен принцип ... фундаменталната аксиома на модерната наука ... Спрямо интелектуалните въпроси следвайте разума си, колкото и далече да ви отведе, без да се съобразявате с каквото и да е друго обмисляне... По отношение на интелекта не претендирайте, че заключенията, които не са демонстрирани или доказани, са верни.

 Негово е общо приетото богохулническо твърдение, че птиците са еволюирали от малки месоядни динозаври.

 

Кристофър Хитчънс

image

Хитчънс е бисексуален евреин от Британоварвария, имал е връзка с двама мъже студенти в Оксфорд. Марксист, проявяващ идеологически интерес към троцкистките идеи. Малко след това се присъединява към „малка, но нарастваща пост-троцкистка люксембургска секта". Само за сведение ще кажа, че Карл Маркс е безбожен евреин; Троцки, създателят на Червената армия, също е безбожен евреин; Сталин не е евреин, даже впоследствие се обръща към руския национализъм, но това далеч не оправдава сатанистките му кланета на милиони бели християни; а Роза Люксембург, основателката на Комунистическата партия на Германия, отново е богохулническа еврейка.

 Най-известен е с книгата си Бог не е велик, която е една от съвременните причини хората да загърбват по-висши ценности, да се обръщат към краткосрочното удоволствие, свободията и да се поставят над Бога. Хората са атеисти не толкова, защото не вярват в Бога, колкото, защото искат самите те да са богове. Характерно чувство за британоварварите е да се смятат за богове. Хитчънс подкрепя про-ционистката война в Ирак.

Източник: image
Гласувай:
1
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 13435360
Постинги: 25192
Коментари: 5851
Гласове: 6203
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031