Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2020 19:03 - БРУТАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА „ОБРЕДИ“ – ВАРНА! СИН ОТИВА НА ГРОБА НА МАЙКА СИ И НАМИРА ПОГРЕБАН ДРУГ ЧОВЕК! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБЯСНИ КЪДЕ СА ТЛЕННИТЕ ОСТАНКИ НА МАЙК
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 186 Коментари: 0 Гласове:
3



БРУТАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА „ОБРЕДИ“ – ВАРНА! СИН ОТИВА НА ГРОБА НА МАЙКА СИ И НАМИРА ПОГРЕБАН ДРУГ ЧОВЕК! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБЯСНИ КЪДЕ СА ТЛЕННИТЕ ОСТАНКИ НА МАЙКА МУ!

Добрил Костадинов преживява ужаса да посети гроба на майка си и да не може да повярва на очите си, че там вече не е гроба на майката, а на друг човек.

Тези дни Добрил Костадинов присъства на погребение на близък на гробищен парк „Запад“ – Варна, известен като „Гробището Тополи“. Потресен и възмутен е от поведението на служители и гробари на гробището, които откровено искат пари за да дадат „по-добър гроб“ на близките на починалия и на края се стига дотам, че го погребват на терена отделен за домашни любимци на гробище Тополи. Гробарите ядосани, че не са сполучили да направят „някой лев“ не идват на гроба, а багер изсипва пръст за да погребат починалия.

Покрусата кара Добрил Костадинов след погребението на близкия си да посети гроба на майка си, погребана в същото гробище.

И там върху него се стоварва зловещ ужас. На мястото на гроба на майка му, Добрил Костадинов вижда ДРУГ ГРОБ! С погребан съвсем друг човек.

Никой не може да му обясни в гробище Тополи /Варна/ къде са тленните останки на майка му!

Това обаче не е всичко.

Добрил Костадинов преживява този престъпен ад за втори път с починалата си майка.

Първият път същото се случва с баща му.  На същото гробище.

Бащата на Добрил Костадинов – Стефан Костадинов умира през 1994 година. Гробът е платен за вечни времена, за което Добрил има надлежна квитанция.

Когато умира майката на Добрил Костадинов – Гина Костадинова погребението се забавя, защото се оказва, че гробът на баща му също го … няма и в него е погребан друг човек.

Дават нов гроб за погребението на майка му и носят една торба с кости, за която твърдят, че са на баща му – извадени от гроба на баща му, в който – пълно безобразие!!! – е погребана друга жена.

Дали това са тленните останки на баща му, които са ДОНЕСЛИ в торбата – само Господ знае.

Майката на Добрил – Гина Костадинова умира през 2015 година.

Тези дни, когато отива на гроба на майка си – Добрил вижда, че няма гроб на майка му, а в същия гроб е погребан друг човек … на 31 януари 2019 година!

Въпреки, че на картона на гроба /*всички документи вижте под материала/ има надлежно написано неговото име, телефон, никой не му се обажда и той в шок вижда – че в гроба, където е погребана майка му, нейните тленни останки ги няма и … чете името на друг човек, погребан там през 2019 година.

Всички документи за гроба обаче се водят на името на Добрил Костадинов и гробът е платен за вечни времена.

Гробарин осветява схемата – особено, когато гробовете са на „първа линия“, се събарят паметници, ако гробовете са по-скромни или видимо непосещавани често, някаква „тричленка“ се събира, гласува и … гробовете се препродават. Без значение, че са платени за вечни времена и че имат наследници.

Добрил Костадинов е подал жалба до Варненска Районна прокуратура за извършено престъпление от страна на служители на общинската фирма „Обреди“ – Варна.

Среща се и с шефката на общинската фирма „Обреди“ – Варна Елица Ботева, която му предлага „споразумение“, като го „обезщетят“ с ново гробно място и щели да направят ексхумация, щели да направят и вътрешно разследване, и костите на баща му и майка му били в гроба, където бил погребан другия човек, и щели да ги ексхумират и положат в нов гроб…

След всичкия преживян ужас, сега на Добрил му предлагат и да присъства на ексхумация на тленните останки на родителите си, заради някакви си безобразни отвратителници, които са превърнали смъртта в доходоносна далавера в общинска фирма „Обреди“ – Варна. А дали и това са костите на майка му и баща му – иди, че разбери в тази отвратително престъпна вакханалия.

Добрил Костадинов в прав текст заявява, че е сезирал прокуратурата, че ще съди общинската фирма за нанесени морални вреди, както и че вече е уведомил медии за това безобразие.

Малко по-късно получава обаждане и от шефа на погребалната агенция, извършила погребението на другия човек в гроба на майката на Добрил Костадинов, с предложение – да отегли жалбата си до прокуратурата и да се разберат.

Добрил Костадинов заявява, че не може да лъже и че става дума за родителите му и то не веднъж, а два пъти!

АФЕРА настоява това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да бъде издъно разследвано от Варненската прокуратура и ще следи случая изкъсо. Защото всички във Варна знаят под чия опека е общинска фирма „Обреди“ и ръководството и – на небеизвестното във Варна лице Янко Станев, което прокуратурата регулярно гали с перце.

Крайно време е прокуратурата да си отвори очите за това, което се върши в общинската фирма „Обреди“ и да престане да се прави, че зулумите там не съществуват, само защото от години не пипа нищо свързано с корупция във Варна и жуми за лицата във Властта на Варна, като Янко Станев, под чиято сянка е ръководството на общинската фирма „Обреди“.

Afera.bg

image

image

image

image

image

image

   



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19859011
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930