Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2020 17:45 - КОЙ ГО БРИГА, ТИ КАКВО МИСЛИШ БРЕ, ХЛЪЗГАВ МЛАДЕНОВ? ВЗИМАЙ КУМА СИ В ХАЙФА, БАРАБАР С ПОРТНИХ, И СЕ РАЗКАРАЙТЕ ОТ ТУКА, ЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИТЕ! http://afera.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 107 Коментари: 0 Гласове:
1



КОЙ ГО БРИГА, ТИ КАКВО МИСЛИШ БРЕ, ХЛЪЗГАВ МЛАДЕНОВ? ВЗИМАЙ КУМА СИ В ХАЙФА, БАРАБАР С ПОРТНИХ, И СЕ РАЗКАРАЙТЕ ОТ ТУКА, ЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИТЕ!

image

Дебатът за нова конституция стана истеричен. Това заяви пред Нова телевизия Николай Младенов, спряган за нов премиер на България на експертно правителство в рамките на този парламент, след като Бойко Борисов подаде оставка. Той e бивш военен и външен министър, специален координатор за Близкоизточния мирен процес към ООН. „Не искам политическата криза да стане междуинституционална”, категоричен е Младенов.

„В България хората имат много неща, заради които да протестират като бедността и корупцията. Кризата не трябва да се превръща в институционална криза. Кризата навсякъде е много сериозна. Трябва да има рестарт на политическата система на България. Имаме нужда от много сериозен институционален дебат, където всички страни се чуват. Позициите трябва да бъдат формулирани много ясно от всяка политическа партия”, коментира Николай Младенов… „Според мен трябва да има много по-радикални промени. Трябва да се напише преамбюл на Конституцията, който да отразява вижданията и мечтите ни. …„За мен има нужда от по-радикални промени. Трябва да се погледне по-сериозно и към парламента – не само към намаляването на броя на депутатите. Например не трябва ли министрите първо да бъдат избирани за депутати”, предложи Младенов.  Той отбеляза, че трябва да се погледне функционирането на цялата съдебна система.

На въпрос дали е изход оставката на Борисов  от политическата криза в страната, той заяви, че не е…Моят апел е всички да седнат на масата и да поговорят за бъдещето на България, но това трябва да се случи спокойно, ако не – политическата криза ще продължи. Надявам се президентът и премиерът да могат да седнат на една маса, защото иначе ще продължи и ще се задълбочи институционалната криза“.

Що се отнася до протестът пред Румънското посолство, при който бе изпочупена една кола, той заяви, че продължава да вярва, че българското общество има сериозна степен на разум и на толерантност. „Гледката на хора, които трошат колата на една жена с две плачещи деца вътре е грозна гледка. Българската политическа култура не обича черепи, ковчези и кости“, категоричен е Младенов.“

Туй хлъзгавото и то цъфна! И то акъл дава, че и за „експертен премиер“ го готвели. Кумът на сватбата му подава оставка и хоп! – туй хлъзгавото плонжира за премиер на „подменената“ Хунта.

Кой го брига ти какво мислиш, бре? Бегай с двеста при кума си, взимай го със себе си в Хайфа, барабар с Портних, и се разкарайте от тука, че не се търпите, гьонсурати лицемерни и мерзки!

Afera.bg

П.П. Стефан Гайдарски: Има много способни и интелигентни служители на Сорос.

Този е от най-посредствените.

Изборът му да стане слуга на Боко изглежда естествен.

Провален външен министър, провален военен, провален представител на ООН в Ирак.

Не разбирам защо лице, символ на провала, трябва да бъде излъчвано по медии, за да дава акъл. Това никак не е американско.

Желая да обогатя общата си култура и да науча с какво това лице се е справило в професионалната си кариера.

 

image

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19849762
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930