Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2020 19:07 - „Тръмп ли“ прескочи оградата, но може ли да действа срещу Израел https://strogosekretno.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 408 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
„Тръмп ли“ прескочи оградата, но може ли да действа срещу Израел

image

VITAL: "Проверка на фактите" Nuke, която удари Бейрут, Тръмп стои с VT (актуализиран)

от

Иън Грийнхъл

-

5 август 2020 г.

 

 

 

 

image

Старши редактор:

Вчера Доналд Тръмп, както прави от време на време, каза „прецакайте“ и каза истината. Той прави това от време на време, около 9/11 и други неща. Неговите манипулатори забраняват способността му да действа и от време на време Доналд Тръмп го разбира много добре, въпреки факта, че ЦРУ изпрати Уилям Бар да застане на мозъка му. От Daily Beast и CNN:

„Съобщава се, че служителите на Пентагона твърдят, че нямат абсолютно никаква представа за какво говори президентът Доналд Тръмп, когато той определи гигантската и смъртоносна експлозия в Бейрут като„ ужасна атака “, извършена с помощта на„ някаква бомба “. Във вторник, часове след експлозията загинаха най-малко сто души и раниха хиляди, Тръмп каза: „Срещал съм се с някои от нашите велики генерали и те просто смятат, че не е ... някакъв вид производствен експлозия тип събитие … Изглежда смятат, че това е нападение. ”

Съобщава се обаче, че Си Ен Ен е говорил с американски служители по отбраната, които заявиха, че няма абсолютно никакви признаци, че става въпрос за нападение и ако е имало, щяха да бъдат положени усилия за защита на американските войски и активи в региона. Това не се е случило. Съобщава се, че ливанските представители изразиха опасения с американските дипломати относно езика на "атака" на Тръмп. Ливан обвинява експлозията в случайното взривяване на повече от 2700 тона амониев нитрат. "

Това, че Пентагонът иска да заглуши президента за получаване на собствена интелигентност от чужди контакти, както ние, вместо от тази яма на "Парфюмираните принцове", е абсурдно. Гърбът на Тръмп е в стената и ако той ще направи нещо правилно, докато все още може, трябва да действа бързо, но може ли да действа срещу Израел?

Има ли той толкова власт?

Това, което днес беше обявено от Си Ен Ен, е, че Израел ги притежава и притежава Пентагона и че Тръмп е „прескочил оградата“.

Когато Клинтън Бастин почина, морски пехотинец от Втората световна война и главният конструктор на ядрени оръжия за американското военно министерство, VT се нуждае от нов експерт по ядрено оръжие. 11 септември ни получи Джеф Смит, физик на частици в лабораториите в Лос Аламос на DOE, оръжеен дизайнер и следовател от МААЕ, който работеше в Израел, Сирия, Ливан, Иран, Мали и дори прекара 2 години в Москва.

imageСнимка на Джеф Смит, Мали, 1991 г. imageДжеф на Голанските възвишения с imageинспекторите на ИААА на ООН (център Джеф) в Иран

Джеф, който разследва 9/11 като част от потиснатите усилия на DOE, доказа, че ядрените оръжия бяха използвани тогава (както отново доказа германският физик Ханс Помър)

Спиране на дъха: Решаване на ядрена 9/11, докладът на Помър

 

Джеф дойде при нас през 2014 г. с доказателства, че ядрените оръжия са били използвани много пъти от Хирошима, често се твърди, че са фабрики за фойерверки (в средата на нищото), ракетни фабрики или складове за торове. Той донесе и доказателство, че са били откраднати 350 американски ядрени ями, включително всички подробности за кражбите, разследването и прикритието.

Тогава започнахме да пишем за малки ядрени оръжия, които не би трябвало да съществуват, като започнахме с това:

Тайната история на мини-ядрите

 

И тогава това, последвано от още 37 статии:

Крайни течове: Историята на проектирането на ядрени оръжия 1945-2016

 

Джеф установи, че Израел е подпомагал други държави, въпреки кражбите на американски ядрени ями, в разработването на оръжия, Южна Африка със сигурност, Северна Корея, но и Бразилия, Саудитска Арабия, Тайван ...

И че САЩ и Израел са използвали оръжие, в Йемен, в Сирия, в Ирак и Афганистан и при терористични атаки, фалшив терор, Кули Хобър, Бали, Оклахома Сити, морски казарми 1983 г. в Ливан, винаги, когато е използвана бомба, където експлозията беше по-голяма от човешката възможна и това е често.

Колкото по-лесно го имат троловете, „проверяващите факти“ и развенчателите, подкрепени от фалшивите новини, толкова повече ядрени ядки ще бъдат използвани, както беше направено в Ливан.

В рамките на часове, след като VT разби новината, че Израел е манипулирал Бейрут, „проверяващите фактите“ бяха в сила, които се опитваха да ни противоречат, но най-доброто, което можеха да направят, беше доста жалки усилия, състоящи се от нищо съществено, само регургитации на официалната корица история и цитати от явно измамен „анализ“ на няколко бита видео.

Twitter, разбира се, излезе в пълна подкрепа на хората, които не бяха ядрени сили:

imageTwitter също така, полезно, ни казва какво трябва да знаем:
imageАко погледнем кои търговски обекти промотират лъжата „не беше ядка“, това ни казва, че тези търговски обекти са disinfo и никога няма да им се вярва, Bellingcat, разбира се, ние винаги са знаели, че е операция за инфорация, VICE и Business Insider вече могат да бъдат добавени към списъка:

image image image Един от първите опити беше от някой, наречен Дана Форд, който работи за сайт, наречен Leadstories.com:

Проверка на фактите: взривът в Бейрут НЕ е бил ядрен взрив

image
imageКойто и да е този Джефри Люис, той очевидно разпространява пагубна информация. Твърдението му, че няма „нито едно явление, което човек вижда с ядрен взрив“, е смешно, особено когато една от снимките, които той публикува, показва бяла гореща плазмена топка от учебник, която може да бъде произведена само при ядрена експлозия:

imageОбърнете внимание как диаметърът на плазмената топка съответства на диаметъра на кратера, който е оставил след себе си, абсолютно не прикриващ факта, че това е ядрена.

imageЕто защо мисля, че е безопасно да се предположи, че Джефри Люис, директор на Програмата за неразпространение в Източна Азия в Центъра за изследвания на неразпространението на Джеймс Мартин, е разколебател на информация и програмата, която ръководи, действа като вратар, криещ истината за използването на ядрените ядки, особено от САЩ и Израел, и двамата кост много пъти през последните няколко десетилетия и без съмнение ще продължат да го правят, като това ужасно събитие в Бейрут е само най-новото в дълга поредица от ядрени атаки.

В Туитър про-израелските тролове излязоха в сила, за да нападнат и ме заплашват, че туитират истината за унищожаването на Бейрут, няколко от тях призоваха Мосад да ме убие, като Приятелите на Съсекс Израел:

image

  • Подробности за автора

 

image

Подробности за автора

Иън Грийнхъл

 

Ian Greenhalgh е фотограф и историк с особен интерес към военната история и истинските причини за конфликтите.

Проучванията му по история и предистория в медийната индустрия му дадоха задълбочен поглед върху използването на средствата за масова информация като създател на конфликти в съвременния свят.

Предпочитаните от него области на изследване включват спонсориран от държавата тероризъм, медийно произведена реалност и ролята на разузнавателните служби за манипулиране на населението и възприемането на събития




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19851228
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930