Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2020 17:30 - Айде, бе?! ПКП Цвета с диплома от „Оупън юнивърсити” в Лондон? Колко ли оупън пада в ГЕРБ?! https://narod.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 133 Коментари: 0 Гласове:
1



image ДнесМнения Айде, бе?! ПКП Цвета с диплома от „Оупън юнивърсити” в Лондон? Колко ли оупън пада в ГЕРБ?! imageот admin на 19.10.2020 0 668 Споделете

Българинът винаги е малко нещо женомразец. Последните няколко месеца на мушката на тоя злобен народ попадна Орлеанската дева на ГЕРБ Цвета Караянчева.

То не бяха записи с нейни цитати, то не бяха обиди, дори премиерът-Слънце си позволи да я нарочи за „проста кърджалийска п*тка”.

Не сме прави, вкупом сме в грешка – истината е, че не я заслужаваме кака ви Цвета –може и да не знае, че Пекин не е във Виетнам, но достолепната парламентарна шефка има диплом от… „Оупън юнивърсити” в Лондон.

От пиарската публикация в медиите не става ясно какво точно е опъвала в Лондон и дали вече е достатъчно „оупън” в ГЕРБ, но наУчните постижения на ПКП Цвета не свършват само на студентската скамейка на мъглявия Албион.

Професионалният опит на Караянчева преминава в завода за пластмасови изделия „Формпласт” АД в Кърджали. Там започва от най-ниското стъпало в професионалната стълбица и стига до позицията на главен конструктор и шеф на фабриката.

В политиката влиза със създаването на ГЕРБ. Още от основаването на областната структура на партията през 2007 г. тя е областен координатор. Две години по-късно става депутат в парламента и вече е 4 мандата в НС, за наш ужас…

Преди да седне на председателския пост, девата на ГЕРБ се превръща в партийното оръдие срещу изказванията на Корнелия Нинова и Александър Симов от левицата. Острота в езика ѝ не липсва и днес, като именно тя ѝ навлече гняв от страна на протестиращите в последните дни.

„Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, бе!”, каза тя на партийно събрание в Лом. Като изключително тежко обаче описа тя емоционалното си състояние, след като се появиха компроматните записи с гласа на премиера, а в тях се чува нецензурна обида по неин адрес.

„Може би трябваше да потъна в небитието, да изчезна може би от лицето на земята заради едно изречение по мой адрес, което предполагаемият записван категорично и многократно отрича да е казвал.”

Така емоционално кака Цвета коментира обидата ПКП и добави, че ѝ е идвало да се хвърли от някоя канара в Родопите.

„Ама спазвайте ги тия закани, бе, дами и господа управляващи, зарадвайте ни най-сетне с нещо смислено”, би трябвало да кажа тук.

Но няма да го кажа, щото не съм злобен като всички българи. А ми се ще…

Стефан Апостолов




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19847925
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930