Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2020 17:32 - След далаверата с мръвките, разкрита от Narod.bg: Шефът на „Кауфланд” уволни невинни, сред тях е жена се бебе на ръце! Целта е да заблуди германците, че бори да
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 156 Коментари: 0 Гласове:
1



След далаверата с мръвките, разкрита от Narod.bg: Шефът на „Кауфланд” уволни невинни, сред тях е жена се бебе на ръце! Целта е да заблуди германците, че бори далаверите във веригата imageот admin на 23.10.2020 1 1,434 Споделете

При ченгесарска акция в шкафчето на един от „играчите” са открити лекарства за изчистване от наркотици

Колосалната далавера с месото в „Кауфланад”, което в голямата си част се оказа доставено от анонимна разградска фирма, осветлена от Narod.bg, получи ново развитие.

imageИзпълнителният директор Иван Чернев уволнява невинни, за да спаси кожата

Наш читател от веригата алармира, че изпълнителният директор на българския клон – Иван Чернев, е предприел безпрецедентна ченгесарска акция за спасяването на собствената си кожа.

Narod.bg научи, че шефът е уволнил две дами, които нямат никаква връзка с измамите, само и само да покаже пред големите шефове в германия, които вече са наясно с далаверите у нас, че прави нещо срещу корупцията във висшия мениджмънт на „Кауфланд”.

Двете уволнени жени са именно от отдел „Месо”, едната дори е с бебе на ръце, след като наскоро се върнала от майчинство.

imageВасил Василев е основен играч в далаверите

Моторите на измамите – 48-годишният Васил Иванов Василев, един от шестимата прокуристи на „Кауфланд България” ЕООД, който е и директор на сектор „Свежи храни”, и шефът на отдел „Месо” Радослав Куртев, са непокътнати, призна информаторът на Narod.bg.

Както първи разкрихме, двамата са в основата на порочна схема, при която големите доставки на месо са дадени на анонимната в бранша фирма „Гарантмес”, регистрирана в Разград на адрес ж.к. „Орел”, бл. 1, вх. Д, ет. 1, ап. 2, която се управлява от 35-годишната Деница Владимирова Русева.

imageРадослав Куртев е наясно с измамите в германската верига

Реклама

Естествено, толерирането на дружество без свои животни, без кланица и без никаква инфраструктура не става заради сините очи на Деница Русева, а срещу солиден процент под масата, който дори се изчислява на база доставени до рафта количества, а не върху инкасираната печалба.

„Изпълнителният директор чисти пешки, но не пипа офицерите си Василев и Куртев, въпросът е защо? Нито една от уволнените служителки не може да взима решения колко месо да се купува от неизвестния в бранша доставчик”, обясни читателят на Narod.bg.

imageТаблица от счетоводството на „Кауфланд“, която доказва, че анонимната „Гарантмес“ доставя рекордни количества месо, въпреки че продава по-скъпо от доказани производители

Драмата с крими елементи обаче навлиза дълбоко в престъпния свят с ново разкритие – след като измамите лъснаха, е направена вътрешна проверка, ровено е и по шкафове на служители в търсене на доказателства за съпричастност към публикациите на Narod.bg.

Шефовете получили поредната неприятна изненада, когато в шкафчето на Радослав Куртев намерили лекарства, които неутрализират действието на наркотици!

„Шефът на Кауфланд България явно е решил да запази виновниците за далаверите. Какъв може да и мотивът му, освен, че и той е в схемата?”, попита риторично нашият читател.

image

В името на обективната истина Narod.bg подготвя още публикации, в които ще разкрие с документи други грандиозни далавери в „Кауфланд”.

Ще оправим и директно запитване към централата в Германия дали знаят за размера на измамите, които се вихрят у нас на гърба на иначе реномираната търговска верига.

И още: Narod.bg призовава двете без причина уволнени дами да се свържат с медията ни и да разкажат повече за корупцията в „Кауфланд-България”.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19857407
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930