Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2020 17:31 - Извънредно! България ликува: Тече разследване срещу Борисов по две направления https://www.informiran.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 144 Коментари: 0 Гласове:
2



Извънредно! България ликува: Тече разследване срещу Борисов по две направления 26.11.2020
image

Няма мърдане: Бойко Борисов влиза в затвора за 30 години!

Борисов ще се озове зад решетките за дълъг период от време!

Премиерът на България лицето Борисов почти сигурно ще попадне в затвора след Нова година. Това стана ясно от разследването, което стартира срещу него.

То е във връзка със скандалните снимки от спалнята му, които излязоха наяве през месец юни. Тогава се видя, че в чекмеджето на премиера има поне половин милион евро и злато в кюлчета.

Разследването на снимките тече по две направления. Едното се провежда от Разузнавателната служба към Европейския съюз, а другото от Британската разузнавателна служба. И ако при първото има съмнение, че ще бъде обективно, предвид приятелството на Борисов с Ангела Меркел, то второто се очаква да бъде напълно безпристрастно, тъй като Великобритания вече не е част от ЕС.

Разследванията в Европа стартираха чак сега, понеже давността България да предприеме нещо по случая изтече. Румен Петков от БСП внесе искане за разследване до НС, но то така и не се осъществи в територията на страната ни, тъй като главният прокурор Иван Гешев не предприе нужните мерки. Ето защо разследването се пренесе в Западна Европа, понеже Петков изрично настоява случаят да бъде разрешен.

Прочети още:   Манипулацията на изборите в САЩ: Защо се случи и какво следва?

При разследването ще се вземе предвид и експертизата на аудизаписа, която бе направена в САЩ по настояване на Елена Йончева. Става въпрос за аудиозаписа, в който Борисов нарича Цвета Караянчева „проста кърдалийска п….“.

Борисов отива в затвора

В британската преса се споменава, че Бойко Борисов няма как да докаже произхода на парите в чекмеджето, тъй като заплатата му не позволява да има такава сума в наличност. Което значи, че го грози затвор от 15 до 30 години.

Влизането в затвора няма да бъде нещо ново за Бойко Борисов. През 1990 г. той е лежал в чешки затвор в продължение на 8 месеца заради кражби на автомобили. По искане на Андрей Луканов обаче е върнат в България, където уж трябва да доизлежи присъдата си, но случаят е потулен и Борисов излиза на свобода.

От известно време е публична тайна, че синоптичката на БТВ Натали Трифонова топли леглото на премиера Бойко Борисов. Красавицата дори започнала да издава пикантни клюки от спалнята на лидера на ГЕРБ.

Натали Трифонова съсипва премиера

Оказва се обаче, че блондинката е проговорила едва след края на връзката си с Борисов, явно за да му отмъсти. Нейното отмъщение обаче тепърва започва.

Натали имала навика да записва на видео пикантните си срещи с мъжете в своя живот. Имала такива клипчета и с Бойко Борисов, които нямала търпение да разпространи като компромат преди парламентарните избори през март.

Натали Трифонова застава на пътя на Бойко Борисов за мандат 4

Вече има подозрения, че именно красивата синоптичка е пуснала скандалните снимки на премиера с чекмеджетата, пълни с пари и злато. Не е ясно откога датира романсът между тях, но има вероятност да е стартирал преди години.

Разбира се, Борисов не е мъж за една жена и не може да се очаква да има моногамна връзка. Дали той стои зад назначението на Натали Трифонова в БТВ, не се знае.

Онова, което се твърди от колеги, е, че премиерът имал фетиш в спалнята и той е свързан с масажите. Обожавал жените да го масажират, но това им изцеждало всички сили, защото продължавало с часове.

Ако Трифонова пусне компромата срещу Борисов, то това може да значи край на надеждите на ГЕРБ за четвърти мандат.

image

Коментари



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19847961
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930