Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2021 16:55 - Тръмп е защитната стена на човечеството срещу глобалния ГЕНОЦИД на ККП http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 85 Коментари: 0 Гласове:
1



Тръмп е защитната стена на човечеството срещу глобалния ГЕНОЦИД на ККП   Споделяне1     image

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Тръмп срещу глобалистичната машина за геноцид

В ход е програма за глобално унищожение, като хората трябва да бъдат елиминирани от планетата Земя. Геноцидният дневен ред на глобалистите изисква абсолютно подчинение от масите, които са подложени на унищожение, поради което и националистическите / популистки лидери също са взети на прицел от глобалистите.

Грубите нарушения на човешките права в Китай не спират нито за минута

Победата на Тръмп на изборите през 2020 г. е не просто политически въпрос, а по-скоро проблем на човешкото оцеляване. Нито едно човешко същество на нашата планета не е в безопасност, докато съществува Китайската комунистическа партия (ККП) и докато ККП ръководи усилията за глобално унищожение, насочени към всички некитайци по света. ККП е проникнала и сега контролира по-голямата част от Америка, включително законодателите, съдилищата, медиите и технологичните гиганти.

Всички американци, взели пари от ККП, за да предадат собствената си държава, трябва, разбира се, да бъдат арестувани, съдени за държавна измяна и публично екзекутирани, ако бъдат признати за виновни. Те са предали не само своята нация, но и всичките си себеподобни. Те са врагове на човечеството.


  • Какво научихме от 2020 г.: Удивителна прозрачност за пълната корупция и престъпност на почти всяка институция на „власт“, ​​от СЗО до Центъра за контрол на болести (CDC), Администрацията по храните и лекарствата (FDA), ФБР, Министерството на правосъдието, Върховния съд на САЩ и др. Това беше година на осветяване на смрадливото блато и наблюдаване как блатните хлебарки се ужасяват и се опитват да избягат.

  • Сега над 140 републиканци от Камарата казват, че ще възразят срещу списъка с избирателните гласове на Байдън на 6 януари.

  • Фактът, че членовете на Републиканската партия ще повдигат възражения на 6 януари, ще принуди Камарата и Сената да гласуват кои от електорите да изберат. Това гласуване ще разкрие списъка на предателите, които трябва да бъдат изправени пред арест и обвинения в държавна измяна, за гласуване в полза на незаконен списък (байдънския списък от фаршифициращи щати). Това е 4D шах, където Тръмп ще принуди предателите да признаят публично, че са предатели. Гласовете в Камарата и Сената ще разкрият всичко!

  •  
  • Опциите на Тръмп след 6-ти ще бъдат циментирани след предателството на Конгреса на 6 януари. След това Тръмп ще обяви, че съдилищата са се провалили, Конгресът се е провалил, медиите са се провалили, цензурата на технологичните гиганти (Big Tech) е предателство и Тръмп ще бъде принуден да се позове на военната власт, за да защити републиката и евентуално да проведе повторни избори без измамата на демократите чрез гласуване с Dominion.

  • Още измами с бюлетини в Джорджия, разкрити от Пулицър.

  • По-подробно обяснение на това как бъдещи сенатори, губернатори и други представители на властта са се подлагали доброволно на видеозапис как сексуално насилват деца, за да могат да им се „доверят“ глобалистките контролери (т.е. от информацията на Епщайн). Ето защо почти всички най-могъщи хора в политиката са най-извратените престъпници и психарски насилници на хора.

  • Удължаването на Тръмп на неговата Изпълнителна заповед за правата на човека / трафика на деца му дава допълнителен лост срещу законодателите, участвали в ритуалите на Епщайн (педофилия). Дали ще видим как над 100 члена на Конгреса внезапно подават оставка?


Източник/ци: https://www.hangthecensors.com/



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19854256
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930