Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2021 21:53 - ВЪВ ВАРНА: ГЛАСУВАТЕ ЗА СЛАВИ, ПОЛУЧАВАТЕ ШЕФ НА „ИНВЕСТБАНК“ НА ПЕТЯ СЛАВОВА ПЛЮС КУП БИЗНЕСМЕНИ НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ВАРНА, НО ПЪК С КИНТИТЕ – ДА! https://a
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 121 Коментари: 0 Гласове:
1



ВЪВ ВАРНА: ГЛАСУВАТЕ ЗА СЛАВИ, ПОЛУЧАВАТЕ ШЕФ НА „ИНВЕСТБАНК“ НА ПЕТЯ СЛАВОВА ПЛЮС КУП БИЗНЕСМЕНИ НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ВАРНА, НО ПЪК С КИНТИТЕ – ДА!

image

Седем – осем и ще си паднала, седем – осем и брой си сама!

Листата на „Има такъв народ“ на Слави Трифонов във Варна е „изумителна“ и ясно показва „приоритетите“ на „опозиционерите“, облечени в кинти.

Водач на листата е Слави Трифонов.

И сега внимавайте особено в БРОДИРАНАТА СХЕМА!

Втори в листата е Любомир Антонов Каримански. Човек на Петя Славова. С която Слави е в близки отношения. Тя пък беше в добри отношения преди с Цветан Цветанов, когато я викаше регулярно, когато трябва, и когато бе вицепремиер и министър на МВР.

Любомир Карамански е изпълнителен директор на Транскарт АД-София през 2007 година, а през 2014 година става изпълнителен директор на „Инвестбанк“ АД на Петя Славова.

Трети в листата е Бойко Петров Кафеджиев – „Скрим Ауто“ със седалище София, внос и търговия с моторни превозни средства и т.н.

Четвърти е Ивайло Красимиров Кожухаров – ТРАКИЙСКИ ХОТЕЛИЕРИ ЕООД.

Пети – Кирил Сашев Симеонов, също бизнесмен, участник в Биг Брадър.

Шести – Александър Благовестов Тодоров – „Дупката“, бивши директор на „Търговски дом“ АД от „златния“ му далавераджийски период на бараки, павилиони и прочие. Беше изчезнал от омерзителните погледни на варненци, докато не го гушна Слави.

Седми – Янко Георгиев Янков – във Варна такова лице не излиза като познато, но пък в интернет срещу това име може да се прочете: „регистриран като кандидат кмет на община Стара Загора от коалиция „Алтернативата на гражданите“, се привлича като обвиняем след искане от главния прокурор Сотир Цацаров. Янков става обвиняем по досъдебно производство по преписка № 20973/2019 г. по описа на Софийска градска прокуратура. Централната избирателна комисия публикува малко след 15 часа днес свое решение, с което дава разрешение Янко Георгиев Янков да бъде привлечен като обвиняем. При искането на главния прокурор Сотир Цацаров към ЦИК са приложени: предложение на прокурор от Софийска градска прокуратура по прокурорска преписка № 20973/2019 г. на Софийска градска прокуратура за мотивирано искане от ЦИК по чл. 160, ал. 1 ИК; копие от решение № 119-МИ от 24.09.2019 г. на Общинска избирателна комисия – Стара Загора; заверено копие на постановление за образуване на досъдебно производство по прокурорска преписка № 20973/2019 г. по описа на Софийска градска прокуратура.“

Осми в листата: Димо Ангелов Хътов  – БЪЛГАРСКА ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПАНИЯ“ ЕООД, „АЛДИКА-74“ ООД, „ПМ ПРОПЪРТИ“ ООД, „ПМ ПРОПЪРТИ“ ООД.

Девета в листата е: Марина Дамянова Филипова – и тя бизнесменка с фирма „МАРГАРИТКИТЕ“ за търговия с промишлени и хранителни стоки, дрехи и обувки, стоки за населението.

Десета в листата:  Галина Иванчева Димитрова  – адвокат.

Единадесети в листата: Едвин Исмаил Васви – специализант ортопед в болница „Света Анна“.

Дванайсти в листата: Митко Георгиев Стоянов.

Тринайсти: Иво Георгиев Атанасов  – ДУНАВСКИ ДРАГАЖЕН ФЛОТ ВИДИН АД в съвета на Директорите, фирма, която е собственост на водачката на листата във Видин на ГЕРБ.

Четиринадесети е: Андрей Николаев Михайлов – РИЛА БИЛД, , гр. София, р-н Красна поляна.

Петнайсти: – Александър Костадинов Илиев – ветеринар от Разлог.

Това е положението с „новите освободители“ „опозиционери“. Бизнесмен до бизнесмена и както вече във Варна се шегуват – всички си натурили спонсорите в листите.

Трагична история, безлична история, СХЕМА – история. И това ще лъсне скоро след 4 април.

Впрочем, същата трагична и безлична история, пълна с бизнесмени с кинти е и листата на другите „опозиционери“ „Изправи се! Мутри вън!“, която предстои да публикуваме с детайлни отметки.

***КОН ДО КОНЯ, МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЬО,АПАШ ДО АПАША,МЕРАК ДО МЕРАКА!  Н.М.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19846278
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930