Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2021 15:53 - ПОРЕДНАТА МВР „СОФИЙСКА БРИГАДА“ ПРИСТИГА ВЪВ ВАРНА. ТАШАК, МУЗИКА И ВЕСТИ ТОЯ ПЪТ ОТ РАДЕВ, А НЕ ОТ БОКО. А НА БАС, НАД КОГО ЩЕ ОПЪНАТ ЧАДЪР ОТ КУПУВАЧИТЕ НА Г
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 67 Коментари: 0 Гласове:
1



ПОРЕДНАТА МВР „СОФИЙСКА БРИГАДА“ ПРИСТИГА ВЪВ ВАРНА. ТАШАК, МУЗИКА И ВЕСТИ ТОЯ ПЪТ ОТ РАДЕВ, А НЕ ОТ БОКО. А НА БАС, НАД КОГО ЩЕ ОПЪНАТ ЧАДЪР ОТ КУПУВАЧИТЕ НА ГЛАСОВЕ!

imageПоредното унижение за Варна този път идва от Руменрадевото служебно правителство на Стефан Янев с вътрешен министър Бойко Рашков.

Във Варна пристига ПОРЕДНАТА „софийска бригада“, която ще оглави МВР – тримка „юнака“, дето тепърва ще ги учим коя улица как се казва, кой кой е и откъде да си купят банички, освен ако не ги хранят на … Галата. При про президентските капии.

Първата „софийска бригада“ я прати мракобесният Иван Костов, решена през главата на Богомил Бонев тогава. Задачата и бе да опази криминалната приватизация на Златни пясъци и да подгъзува на зловещото „отроче“ на Костов – Добрин Митев.

Съдра всичко каквото можа тая „софийска бригада“ начело с Иван Стефанов, намачка де що можа опонент на Добрин Митев и компания, яде и пи на тумбак на Златни пясъци, докато Костов, мутри и вся остальная не си напазаруват хотели и заведения и си отиде по живо по здраво.

Втората „софийска бригада“ я прати Боко Тиквата и ГЕРБ, оглавена от Данаил Пашов и до днес си бърка в носа, защото във Варна все едно Дирекция на МВР няма. За близо 8 години нищо не свършиха, защото трябваше нищо да не вършат и толкова. Апропо две седмици преди да изпратят тази „софийска бригада“ във Варна, един от наркобосовете на града ми обади името на ръководителя и с „наше момче е“ и така оповестих новината първа, без никой още хабер да има кой ще идва във Варна.

Третата „софийска бригада“ в ОД на МВР – Варна пристига пратена от уж Бойко Рашков, който нищо не кадрува в МВР, а само чете имената подадени му от „библиотекарския кръг“. Тримка „юнаци“ ще дойдат уж да гонят купувачите на гласове и тинтири минтири, шурла бурла.

А на бас, че няма да пипнат определени фигури, дето години наред играха за червените, после за деснорадановците, а последно си вкараха любовницата като депутат от ГЕРБ. Щото сега са и „президентски капии“.

„Няма да позволя олигархията на Божков и Борисов да стане олигархия на Радев“, рекъл днес Румен Радев по БНР.

Аре бе! Радев, докато плъзгаш заобиколни пинизи с Черепа, как ще обясниш топлата връзка с „библиотекарския кръг“, а? Да не стане тъй да си цопнал и ти в една „олигархия“, дето само ти не си я забелязал уж?

Изпращането на нова „софийска бригада“ във Варна уж с мотивите, че тука всички били в едип кюп, е оправдание за знаковите „задачки“ с които е изпратена.

И не на последно място: читави имена предложени за ръководни постове в ОД на МВР – Варна са били отклонени любезно за сметка на „шопите“.

Както се казва, Радев, добре дошли във Варна, подобаващо ще ви посрещна. Дупе да ви е яко!

Веселина Томова




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19851478
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930