Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2021 17:56 - Полковник от НСО пита: Къде са кървавите милиарди на Вълка? https://narod.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 186 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.05.2021 17:58



Полковник от НСО пита: Къде са кървавите милиарди на Вълка?

imageот admin на 18.05.2021


image

Полковникът от НСО Николай Марков, изгонен от спецслужбата от Георги Първанов – Гоце заради неудобни въпроси за работата й, зададе прелюбопитен въпрос. Във фейсбук публикация офицерът пита дали е ясно къде са „кървавите милиарди” на олигарха на Бойко Борисови  Амед Доган – Румен Гайтански – Вълка?

 Марков призова новия шеф на НАП Румен Спецов да провери как така автопаркът на Кумчо Вълчо е по-скъп от кредитите, които е получил през „банката на олигархията” ББР.

Ето целия пост на полк. Никола Марков:

Оня разузнавач-културист дали ще бъде любезен да провери как така автопаркът на Вълка е по-скъп от кредите, които е получил от новия си ментор, през ББР?

Кумчо Вълчо не е кой да е в тази държава и беше любимец на доста видни фигури от ъндърграунда, и не само. Някои свидетели бяха разстреляни публично, други изчезнаха безследно, след като опитаха да пишат книги и не само.  

По друг начин казано, къде всъщност се намират физически милиардите на вълчо, натрупани през ключови бизнеси с държавата и общините и платени ли са данъците на тези милиарди, за да ползва специални кредитни услуги с публични средства?

 Ако разузнавачът-културист пожелае и смята за необходимо, може да провери и дейността на вълчо, свързана с разработване на една особена концесия за цяла златна планина, но това само ако има желание.

И здраво дупе, разбира се – за много кървави милиарди става въпрос! Не го насилвам, защото все пак коренът на думата културизъм сигурно е култура.


И ОЩЕ:

Единствената държавна банка ББР раздала милиард на олигарсите на Бойко – Румен Вълка, Киро Гела и Жоро Инса

Единственият държавен трезор у нас – Българска банка за развитие (ББР) е била щедра не само към бившия депутат от ДПС Делян Пеевски. Поради големия обществен интерес Министерството на икономиката разпространи списъка с 8-те компании, получили общо 1 млрд. лв. кредити от банката, създадена да финансира малките и средните фирми. Сред тях компаниите, получили лъвския …

470 хил. дка от България заключени зад ловни огради на олигарсите на Бойко – Вальо Златев, Румен Вълка и Христо Ковачки

Над 470 хил. декара земи и гори са ограничени за обществен достъп от 107 ловни огради на територията на страната, или повече от територията на природен парк „Пирин“. Притежателите на затворените за достъп парчетата от България не са случайни – това са олигарсите на Бойко Борисов – Валентин Златев, Румен Гайтански – Вълка, Христо Ковачки… … Продължете с четенето на 470 хил. дка от България заключени зад ловни огради на олигарсите на Бойко – Вальо Златев, Румен Вълка и Христо Ковачки

ГЕРБ като Дядо Мраз: Нов подарък за Румен Вълка – 27 млн. и още 4 години концесия на летище „Горна Оряховица”

Правителственият Дядо Мраз заработи след изборите – освен за концесионера на летище София, на прощаване кабинетът на ГЕРБ прояви свръхщедрост и към концесионера на летище Горна Оряховица. Аерогарата се управлява от компания, свързана с Румен Гайтански-Вълка. Той през последните години привлече вниманието като индиректен получател на кредит от 150 млн. лв. от Българска банка за … Продължете с четенето на ГЕРБ като Дядо Мраз: Нов подарък за Румен Вълка – 27 млн. и още 4 години концесия на летище „Горна Оряховица”

imageNarod.bg

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19850133
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930