Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2021 17:04 - Добра новина: Тотална паника в ГЕРБ – евродепутатите на Баце плачат в Брюксел от „репресии”
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 184 Коментари: 0 Гласове:
1



Добра новина: Тотална паника в ГЕРБ – евродепутатите на Баце плачат в Брюксел от „репресии” imageот admin на 31.05.2021

Мафията ГЕРБ е в тотална паника от изчегъртването на корумпираните си капии във властта, научи Narod.bg.

Като нов опита да опазят тартора Баце евродепутатите на хунтата Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Ева Мейдел, Емил Радев, недоразумението Александър Йорданов и Асим Адемов изпратиха писмо до всички членове на Европейския парламент и на Европейската комисия, в което критикуват служебното правителство, назначено от президента Румен Радев, което ги „репресирало”.

Според гербоидите с 30 000 лева месечна заплата кабинетът „действа като предизборен екип“ на държавния глава и си служи с репресии заради кражбите им за милиарди пред последните 10 години.

„Методите, които използват, за съжаление, са същите като тези, използвани от комунистическата полиция, когато репресират политическите си опоненти“, пише в писмото на гербоидите.

Писмото е подписано от членовете на Европейския парламент от ГЕРБ Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Асим Адемов, Александър Йорданов, Ева Майдел и Емил Радев и е изпратено до всички евродепутати и до еврокомисари, съобщи Асим Адемов в социалните мрежи. По думите на евродепутата пред БНР групата на ГЕРБ/СДС в Европейския парламент има среща с председателя на парламентарната група на ЕНП Манфред Вебер по темата.

В писмото си евродепутатите критикуват конкретни изказвания и кадрови промени, извършени от служебното правителство.

Сред тях е уволнението на председателя на Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) Димитър Георгиев, което евродепутатите от ГЕРБ обвързват с разбиването на шпионска група в полза на Русия – теза, по-рано разпространена от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Представителите на ГЕРБ в Европейския парламент изразяват притеснения от назначената от Рашков за началник на кабинета му Елена Фичерова, за която твърдят, че е свързана с хазартния бизнесмен Васил Божков.

Те критикуват и изказването на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков, който каза, че ако беше собственик на телевизията, би отстранил журналисти от bTV от водещото предаване, както и използвания от него израз „бивши хора“ по време на телевизионно интервю.

https://narod.bg




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19859521
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930