Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2021 20:44 - България плаши бежанците с кадри от колоните пред МС
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 252 Коментари: 0 Гласове:
-1



България плаши бежанците с кадри от колоните пред МС Ислямисти обещаха да уважават повече жените

16 Авг. 2021 автор ФАЛШИМЕНТ ПЕТРОВ
image  Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

КАНДАХАР-ТОПОЛОВГРАД-КОЛОНИТЕ НА МС
След като Запада 20 години чегърта талибаните, те превзеха Афганистан за броени дни, което отприщи и нови бежански потоци. Какъв е българският отговор на предизвикателствата?
***
На Консултативния съвет по нацинална сигурност политиците се обединиха надпартийно и взеха няколко мъдри решения за предотвратяване на бежанската криза, която чука на оградата.
Решението е просто - българската пропаганда ще използва срещу потенциалните бежанци кадри с полицейско насилие зад колоните на Министерския съвет. Тези кадри вече обиколиха света чрез световните медии (без БНТ), но ще се ползват и други канали за комуникация, така че видеото от Боя зад колоните да стигнe до всеки потенциален бежанец - като предупреждение какво се случва с нарушителите у нас. Както на бизнесмените им прожектират клипчета с издевателства над опърничави бизнесмени. 

 


По данни на службите някои бежанци, които са виждали случайно кадрите в световните медии, твърдо решили да заобикалят България и за нищо на света да не идват у нас. Някои дори се чудили дали при талибаните е чак толкова лошо. Все пак за толкова години талибаните са станали малко по-гъвкави и не така радикални. Някои от тях даже са склонни на исторически компромиси... 
Особено се впечатлявали бежанците от поведението на русата българска полицайка, която развява косата си като прабългарско знаме (конска опашка) и рита юнашката зъл нарушител зад колоните. 
Това било особено страшно за бежанците, израснали в общество, в което жената не е съвсем човек. 
"Ние разбираме, чували сме за равни права и признаваме жената за човек. Ама чак пък жена да бие мъже, това е прекалено, никога няма да дойдем в България", зарекли се стотици окаяници и обещали, където и да идат, да уважават повече жената, ама да не ядат бой. 
"Феминистите в България прекалиха!" - единодушни са мигрантите. 
Сред бежанските общности вече нямали страх от разни динковци, но от страшилищата на българската милиция изпадали в ужас и неудържим трепет. 
image
Полицай да се гаври с жена - разбираме. Ама жена да рита мъж - не го одобряваме, категорични са бежанците. 
***
Всичко това се обсъдило на Консултативния съвет в дух на търпимост, разбиране, интелектуален синхрон и взаимни отстъпки между политическите представители. 
"Пропагандата на страха не е хубаво нещо, ама и бежанците не са хубаво нещо - разсъждавали политиците, изцяло загърбили теснопартийните си интереси. - Така поне ще знаем защо са яли бой тези български деца зад колоните, ще има някакъв смисъл и полза от това безчовечно деяние, което е позор и петно за България. Нека използваме този негатив в наша полза и да го превърнем в позитив. Когато идва порой, да направим вада, за да не залее водата цялата нива!" - плеснали с ръце политиците и се прегърнали, но се сетили, че трябва да вземат надпартийни мерки и срещу пандемията, та образували някаква дистанция. 
После взели още няколко важни решения с по-абстрактен характер, но все така единодушно и надпартийно. 
"Ние ще си направим държавата хубава, ама ще се преструваме на зловещо място, за да не ни завиждат и да не ни окупират!" - обединили се още повече политиците. 
 

 https://www.segabg.com/
 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19849984
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930