Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2021 16:28 - КАЛИНКАТА НА ГЕРБ С 38 БОНА ЗАПЛАТА НАБУТАНА ЗА ДЕПУТАТ ОТ ПЛЕВЕН
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 55 Коментари: 0 Гласове:
0



КАЛИНКАТА НА ГЕРБ С 38 БОНА ЗАПЛАТА НАБУТАНА ЗА ДЕПУТАТ ОТ ПЛЕВЕН

30.10.2021 admin

  image  

Калинката на ГЕРБ Десислава Трифонова, която заради некадърност бе позорно изритана от Българската агенция за инвестиции (БАИ), която управляваше, е поставена в челните позиции в листата на шайката в Плевен, разкри информатора на Narod.bg от редиците на ГЕРБ в града.

Трифонова, която се прочу с 3 неща – заплатата от 38 000 лева на месец, фактът, че не докара и 1 лев инвестиции, докато бе начело на БАИ и не на последно място – че е любовница на главния аферист на ГЕРБ Владислав Горанов, ще бъде добутана до парламента с мощно рамо от ДПС, обясни нашият брилянтен източник от Плевен.

 

Добре е да се знае, че аферата с Десислава бившият министър започнал още по времето, когато пробивал в политиката като член на ДПС. Двамата са интимни и до момента.

Браво на Румен Радев! В ГЕРБ пищят на умряло – „калинка” изритана от Агенцията за инвестиции с викове „ИЗЧЕЗВАЙ”

Според официално обявената листа некадърната калинка на Бойко е поставено под № 3 в схемата за вота на 14 ноември. Десислава Трифонова, която на уволнението си цъфна с дънково якенце за 2500 лева, е инсталирана на третото място в листата на ГЕРБ-Плевен лично от властния си любовник Владислав Горанов, за когото не е тайна, че е тясно свързан с ДПС.

Затова и ръководството на Движението за права и свободи и лично водачът за Велико Търново, осигуряващ финансирането, се готвят да участват в изборна измама за избирането на дисциплинарно натирената бивша шефка на БАИ за депутат от Плевен.

Мафията зад Баце: Изританата „калинка” Десислава Трифонова назначена на мига в Държавен фонд „Земеделие” (шефът Васил Грудев е на мушката за уволнение)

Причината поредната пълна некадърница на крадливата хунта да бъде курдисана в НС, само за да натиска копчето „правилно”, е заровена във факта, че Десислава е сестра на сочения за един от най-верните хора на Делян Пеевски – Марио Трифонов, който беше шеф на дирекция за борба с организираната престъпност в ДАНС и МВР.

Планът вече е сглобен, докладва ГЕРБ-източникът на Narod.bg – всички преференциални гласове, пуснати за водача на листата – Валери Лачовски, от урните в от Кнежа, Долна Митрополия и Плевен, ще бъдат прехвърлени към калинката Трифонова,за да може да прескочи втората в листата – учителката Петя Митрашкова. В схемата вече са ангажирани служители на ДАНС и МВР, категоричен е източникът на Narod.bg.

СИГНАЛ до КПКОНПИ! Кандидат-депутатът на ГЕРБ Валери Лачовски смуче милиони от Кнежа – брат му е кмет, майка му има мед. лаборатория, а жена му – охранителна фирма

За Лачовски първи писахме, че семейният му октопод е превзел целия икономически живот на Кнежа – братът му Илийчо е кмет, майка му Йорданка Лачовска притежава медицинската лаборатория в общинската болница (в която „случайно” Валери е прокурист, т.е., шеф), а жена му пък „пази” всичко в града със своята частна охранителна фирма „Димакс секюрити” ООД.

Интересен факт е, че след серия разкрития на Narod.bg синът на Богдан Николов – „йористът” Александър, отпадна от класацията и вече не фигурира в листата на Баце в Плевен

Аз съм за ГЕРБ. Не питат нас, обикновените членове, а си редят схемите, завърши потресеният информатор на Narod.bg.

Очаквайте продължение, в което алармираме МВР министъра Бойко Рашков как мафията ГЕРБ купува гласове в Плевенско с помощта на кмет и топ прокурор

Източник: dnes-bg.org

https://svobodnoslovo.eu/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19920420
Постинги: 45097
Коментари: 6165
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930